El partit d'ultradreta Vox ha convocat una manifestació per al 12 de gener contra el futur govern d'esquerres liderat per Pedro Sánchez, que titllen d'anticonstitucional. La protesta es concentra en totes les places dels ajuntaments de l'estat espanyol, però sembla que aquells que facin cas del seu mapa també hauran de protestar a Portugal.

Vox, que sempre fa gala d'un espanyolisme i uns coneixements sobre la marca Espanya sobrepassats, inclou per error, o no, el conjunt de tota la península Ibèrica per la banda oest.

Curiosament, el nord de Catalunya queda lleugerament retallat i sembla com si les comarques de l'Alt Empordà, la Garrotxa, el Ripollès o l'Alt Urgell, per citar alguns exemples, no existissin. El lema de Vox, per més inri, és "Espanya existeix". I sí, existeix, però no com ells la dibuixen. 

No és la primera vegada que les il·lustracions d'aquest partit estan manipulades. Des de la delegació de Cadis, Vox va felicitar el Nadal amb una imatge dels tres Reis Mags d'Orient on el rei Baltasar, en comptes de negre, el van pintar blanc.