Reconeguts xefs de Barcelona, liderats pel guardonat Romain Fornell, estan preparant aquests dies menús que reparteixen cada matí a persones sense recursos d'entitats com Arrels i les monges de Mare Teresa de Calcuta i a sanitaris de l'Hospital Clínic, la Vall d'Hebron i l'Hospital del Mar durant la crisi del coronavirus

Als fogons del restaurant Casa Leopoldo, ubicat al barri del Raval, es reuneixen cada matí 25 cuiners que preparen unes mil racions de menjar.

En declaracions a Europa Press Televisión, Romain Fornell ha explicat des de Casa Leopoldo que cada vegada són més les que s'afegeixen a aquesta iniciativa: "No només donem menjar; intentem donar dignitat a qui el rep, posem l'ànima en els que cuinem".

Un altre dels impulsors de la iniciativa 'Comer Contigo​', Lluís Prats, ha valorat el paper dels cuiners que "tenint els seus restaurants tancats es posen a disposició dels més necessitats" per aconseguir portar menjar a tots durant aquests temps difícils.

Seguim totes les notícies i el minut a minut sobre el coronavirus i les seves afectacions a Catalunya, Espanya i el món.