El proper 30 de novembre l'Abarset, referent de l''après-ski' d'Andorra i del Pirineu, dona el tret de sortida a la seva nova temporada 2024-2025. Amb la fusió de lleure, música, gastronomia, arquitectura i paisatge presenta un hivern envoltat d'experiències, amb els millors DJs del moment i una renovació de la carta gastronòmica.
L'oferta per als amants de l'house i de la música electrònica aquest any anirà de la mà de Davide Squillace, el DJ de renom internacional presenti en el lineup de Circoloco DC10 Eivissa, que aterra en l'Abarset per primera vegada en un esdeveniment gratuït, per donar la benvinguda a una temporada que anirà al ritme de Brunch Electronik i Bresh en diverses dates, per a tots aquells que volen donar continuïtat a la jornada d'esquí amb les millors festes. La proposta barreja sessions en directe de DJs residents de diumenge a dijous, i altres artistes de gran renom a nivell mundial, els caps de setmana.
El pont de desembre marca l'inici de les dates clau a tenir en compte per a aquesta temporada. El cap de setmana del 6 de desembre, Maceo Plex obre el primer festival del Brunch Electronik al millor 'après-ski' del moment. I al so de la fusió de la música electrònica amb el flamenc tradicional, MËSTIZA farà bategar l'Abarset l'endemà, 7 de desembre, per culminar un cap de setmana rodó d'experiències musicals, els protagonistes dels quals s'estrenen en aquest univers envoltat de neu. A finals d'aquest mes, omplert de primeres vegades, Bresh, 'la festa més bonica del món', torna a l'Abarset amb la seva primera aparició el dia 27 de desembre.
Per començar l'any, el dia 3 de gener Âme aterra en el Brunch Elecrtonik de l'Abarset per donar la benvinguda el 2025. I poc després, el dia 11, la DJ emergent Lola Bozzano sorprendrà amb un set híbrid on la música en directe també tindrà el seu espai, on cantarà, tocarà el piano i punxarà. El mes de gener tanca amb la presència del DJ de renom Dennis Cruz el dia 25, que ja l'ha visitat anteriorment, però que torna per fer ballar a tot el món al ritme de techno amb influències del funk, dub i música llatina. Una altra incomparable Bresh el dia 31, també acomiadarà aquest primer mes ple de sorpreses.
El mes de febrer engega amb potència amb el NOW HERE de Paco Osuna el mateix dia 1, seguit d'Andrea Oliva el pròxim cap de setmana, dia 8. I es manté amb la mateixa intensitat fins al final, amb la interessant combinació d'Edu Imbernon i Los Suruba en un esdeveniment únic el dia 22 de febrer.
El mes de març encara no s'atura, i la música de Bresh continua sent la banda sonora del peak de l'après ski del Pirineu, amb una última sessió el dia 7. Igual com ho serà la innovadora música de Mason Collective que ressonarà el 8 de març. Aquestes i totes les entrades, es poden trobar al canal de venda oficial: 'www.abarset.com/agenda'.
A més, des de la temporada passada, l'Abarset fa un pas més enllà i ofereix un format club amb el seu 'After Party' alguns dissabtes puntuals, amb música fins a les 2 hores de la matinada i amb aforament limitat dins del local, per a aquells que mai no tenen suficient.
Aquesta nova temporada l'Abarset es consolida en la seva oferta gastronòmica. Des de l'hora del vermut, ja convertida en tradició, fins als dinars i sopars que es converteixen en "un viatge sensorial", el restaurant de l'Abarset és el lloc on es fusionen tradició i modernitat, en una aposta versàtil i conceptualitzada basada en productes de temporada.
Aquest any, la carta es reinventa i canvia gairebé per complet, conservant tan sols alguns dels plats més icònics d'altres anys. Amb una proposta juganera i de gran qualitat, el nou menú pretén conquerir a tots els paladars amb una aposta per l'amplitud i la diversitat de producte. Sota alguns dels conceptes més atractius i selectes, com 'Dits Atrevits', 'Forquilla Tradicional' o 'Fregits de Mar' -entre molts d'altres- s'amaga una selecció de plats per a tots els gustos, que preveuen des d'un brioix de dos salmons i crema agra per als quals els agrada prendre un petit mos, fins a una fondue de formatge cremós per als que prefereixen entaular-se de la manera més tradicional.
A més, per segon any consecutiu, torna a peu de pista el foodtruck de Goiko, amb la seva proposta d'hamburguesa gurmet sobre rodes per garantir una experiència informal, però de qualitat, als assistents de l'Après-ski.
L'experiència gastronòmica troba el seu punt més àlgid en les jornades culinàries del Snowclub Gourmet, encapçalades per xefs de prestigi internacional: com el xef José Sánchez, que arriba a Andorra per satisfer els paladars més exquisits amb les millors peces del mar; o Ugo Chan, el restaurant Michelin amb ànima japonesa d'Hugo Muñoz.
L'exclusivitat també es troba a la festa, en concret, a la zona VIP per a aquells que vulguin gaudir d'una experiència en una ubicació privilegiada a pocs metres de la cabina del dj. A més, acompanyada d'una excel·lent proposta gastronòmica prèmium alhora que informal pel seu format 'fIngerfood', amb suggeriments tan especials com un assortiment d'ostres que ofereix la línia Raw Bar Luxury, o de "mossegades deluxe" amb Baos marcats a la brasa.