Afectats pel tall dels pagesos de Ponent a l'AP-2 s'han queixat, davant la manca d'informació i de recursos. "No tenim menjar", ha denunciat a ElNacional.cat una de les persones atrapades a l'altura de Fraga (Franja de Ponent). Després de tres hores sense moure's, aquesta persona ha criticat que "no hi ha cap autoritat, estem aturats sense menjar i sense possibilitats d'obtenir-ne". "S'ha fet fosc i baixen les temperatures", ha comentat cap a les 20.00 hores d'aquest dimarts. Així, no tenia previsió de quan podria començar a moure's, més encara quan els pagesos han decidit allargar els talls.
Com ell, moltes persones s'han queixat a Twitter de la situació a l'AP-2. "Sis hores aturats a l'AP-2, sense menjar ni aigua. Se solucionarà res?", ha dit un usuari. "Qui és el responsable d'això?", s'ha preguntat un altre, després d'hores atrapat. "Quan faran alguna cosa per circular els qui tenim obligacions i drets?", ha qüestionat un nou usuari. "Atrapats fa ja hores (jo, des de les 11.30 hores) i aquí no passa res", ha afegit un més. Tot, sense saber ben bé a qui dirigir les queixes: uns han parlat amb Mossos, uns altres amb la Guàrdia Civil; hi ha qui ha responsabilitzat d'això la DGT, mentre que d'altres ho han fet amb Trànsit.
Els pagesos de Ponent han decidit allargar els talls d'aquest dimarts a l'A-2 i l'AP-2 a Soses, que es mantindran fins dijous. Això, després que la reunió entre Revolta Pagesa i el Govern no hagi donat "els resultats esperats". Així ho ha explicat un dels portaveus, Arnau Capdevila, que ha criticat que el conseller d'Acció Climàtica, David Mascort, els hagi deixat plantats i no hagi assistit a la trobada. Davant d'això, en l'assemblea celebrada al tall de Tàrrega s'ha plantejat demanar la seva dimissió.
Unió de Pagesos ha recordat que les mobilitzacions continuaran aquest dimecres, 28 de febrer, en els passos fronterers i amb la participació de la pagesia del sindicat francès Confédération Paysanne en alguns dels punts —i el 28 i 29 de febrer a la Plana de Lleida i l'Alt Urgell—.