La Federació Catalana de Carnissers i Cansaladers-Xarcuters (Gremicarn) preveu que els establiments agremiats venguin més de quatre milions de canelons artesans aquesta campanya de Nadal, tal com han indicat en un comunicat emès aquest divendres.
Aquest Nadal preocupat de tot menys de preparar els canelons.
— GremiCarn (@gremicarn) 30 de noviembre de 2017
Per Nadal, els canelons els fem nosaltres. #cuinemperatu pic.twitter.com/J5ZcFoDO6v
A més dels canelons tradicionals, els xarcuters destaquen com any rere any pugen les vendes d’altres tipus de canelons, com els elaborats amb bolets, espinacs, ànec, foie o fins i tot canelons sense gluten i sense lactosa.
La Federació, que compta amb més de 2.000 punts de venda arreu de Catalunya, ha llançat la nova marca Carnissers i Xarcuters de Catalunya per reforçar les propostes que cada artesà elabora pels seus clients, reivindicant d’aquesta manera el consum responsable de la carn i la seva qualitat.