Quan arriba l'hivern, molts s'imaginen tardes de manta, sofà i sèrie. Però... i si et proposo escapar-te a un lloc on ho pots tenir tot? Al Pirineu de Girona, l’hivern pren una altra dimensió. És casa teva lluny de casa, però també és aventura, natura i moments inoblidables.

Un paradís hivernal per a tots els gustos

Amb 5 estacions d'esquí, Vallter 2000, La Masella, La Molina, Vall de Núria i Guils Fontanera, el Pirineu de Girona és un lloc perfecte per als amants de l’esquí i l’snowboard. Des de principiants fins a experts, hi ha pistes i recorreguts adaptats a tots els nivells. A més, compta amb una gran xarxa de senders i rutes per a l'esquí de muntanya, les raquetes de neu i el senderisme. Podràs explorar els boscos nevats, admirar els Pirineus i connectar amb la natura en un entorn màgic.

Guils de Cerdanya. Foto: Joan Diví.
Guils de Cerdanya. Foto: Joan Diví.

Però no ens oblidem del més important. Gràcies a la seva proximitat amb el Mar Mediterrani, és la destinació d’esquí on gaudeixes de més dies de sol i bones temperatures. Així, fins i tot els més petits es voldran calçar els esquís sense por de passar fred.

I és que, el Pirineu de Girona és molt més que un simple destí d'esquí. És un autèntic paradís hivernal al que sempre vols tornar un cop l’has descobert. Aquesta regió, és famosa per les seves impressionants muntanyes, paisatges de somni i una àmplia varietat d'activitats per a tots els gustos i edats.

Escapa’t sense esquís

Si no esquies, el Pirineu de Girona et guarda moltes sorpreses. Des de pobles medievals com Besalú o Camprodon fins a monestirs i paisatges que semblen trets d’un conte, aquesta regió està plena de racons per descobrir.

Hostalets d en Bas. Foto: Maria Geli i Pilar Planagumà
Hostalets d'en Bas. Foto: Maria Geli i Pilar Planagumà

I quan vulguis relaxar-te, ho pots fer com mai: banys de bosc, ioga, spas i itineraris de benestar que et renovaran per dins i per fora. Un cap de setmana aquí és sinònim de desconnexió total.

Cuina pirinenca

La varietat del paisatge la trobes a cada plat. Entre precioses valls i espectaculars paratges de muntanya, amb una cuina i un producte local únics per descobrir.

Cal Sastre de Santa Pau. Foto: Joan Diví.
Cal Sastre de Santa Pau. Foto: Joan Diví.

Tens mil restaurants per triar, des del més tradicionals, on no podràs evitar demanar un deliciós tall de carn i un trinxat de Cerdanya, fins als establiments amb estrelles Michelin, on podràs degustar plats exquisits elaborats amb productes de proximitat i receptes tradicionals amb un toc de modernitat.

Aquest hivern no fa falta que escullis aventura o relax, al Pirineu de Girona ho tens tot, un viatge on pots gaudir el doble.