Grandvalira suma una nova estrella al seu cel gastronòmic. Aquesta temporada, el xef Nandu Jubany aterra a Grandvalira per portar la seva "passió i savoir-faire" a l'alta muntanya, deixant el seu segell personal en dos espais icònics del sector Grau Roig de Grandvalira: el Vodka Bar i el Piolet.

Amb una estrella Michelin i cinc sols Repsol, Jubany arriba a l'estació andorrana. Grandvalira no és només un nou projecte gastronòmic, sinó un retorn a un entorn que sempre ha sentit com la seva llar. "Per a mi, aquesta aventura és un somni fet realitat. Grandvalira és com casa meva, soc un enamorat de l'esquí i em motiva poder oferir una experiència gastronòmica autèntica, pensada per als qui volen gaudir de la neu i el bon menjar en la mateixa mesura", explica el xef.

Esquiador apassionat i amant de la muntanya, fa anys que gaudeix de la neu de l'estació i coneix a la perfecció les necessitats dels visitants. A més, la seva connexió amb Andorra és profunda: va ser xef de l'Hotel Hermitage durant nou anys, on va refinar la seva visió sobre la gastronomia d'alta muntanya. Ara, amb aquesta nova aventura, fusiona el seu amor per l'esquí amb la seva vocació culinària, donant vida a una proposta autèntica, pensada per gaudir després d'un dia intens en les pistes.

"Sopar al Vodka Bar és molt més que degustar una bona cuina: és una aventura des del primer moment. L'experiència comença amb el trajecte fins al restaurant, un viatge nocturn amb moto de neu o retrac a través de la muntanya nevada, fins a arribar a un acollidor refugi on la llum tènue i la fusta creen una atmosfera màgica", expliquen des de l'estació. "Sopar aquí és màgic. És una combinació perfecta de naturalesa, gastronomia i exclusivitat," assegura Jubany. L'espai està dissenyat per compartir grans moments al voltant de plats exquisits, des de guisats tradicionals fins a carns seleccionades, sempre amb el toc personal del xef.

El mateix esperit es trasllada al Piolet, un restaurant on Jubany ha volgut plasmar allò que ell mateix busca després d'un dia d'esquí: plats reconfortants, saborosos i autèntics. "Quan sota de pistes vull un brou, una escudella ben calenta, una bona hamburguesa o un entrecot fet com Déu mana," comenta. I això és precisament el que ha creat: una proposta que combina tradició i producte de qualitat, des de receptes tradicionals, a l'estil casolà, fins a opcions més informals, però sempre amb el segell d'excel·lència que el caracteritza.

L'arribada de Jubany reforça l'aposta de Grandvalira per la gastronomia d'alta qualitat, afegeix la companyia, consolidant l'estació "com una destinació foodie de primer nivell. La seva proposta se suma a una oferta que posa el focus a la cuina d'altura, combinant producte local, innovació i experiències singulars que converteixen cada pausa en les pistes en un moment especial".

En aquesta línia, Carles Jordi, director de restauració de Grandvalira Pas de la Casa – Grau Roig, destaca que en cada projecte busquen molt més que un simple nom: "Quan desenvolupem projectes amb col·laboradors, busquem compartir valors, coneixement i il·lusió. Aquesta és la base i, a partir d'aquí, sempre intentem presentar una cosa innovadora i especial". Sota aquesta filosofia, l'arribada de Jubany no només aporta el seu prestigi, sinó que enforteix el compromís de l'estació amb l'excel·lència gastronòmica. "Per aquesta raó neix la col·laboració amb Nandu, que reforça la nostra voluntat d'oferir sempre la millor qualitat als nostres visitants, també en gastronomia. És aquesta filosofia la que ens mou i dona sentit al projecte per convertir el Piolet i el Vodka Bar en experiències úniques, més enllà que el nom de Nandu Jubany sigui un reclam", conclou Jordi.