Des que Too Good To Go va arribar a Catalunya a la tardor de 2018, els usuaris d'aquesta aplicació que connecta a restaurants i comerços d'alimentació amb consumidors per donar sortida a preus avantatjosos a productes amb caducitat pròxima han adquirit quatre milions de packs de menjar. En equivaler cada pack a un quilo, l'aplicació i els seus usuaris han evitat que 4.000 tones d'aliments hagin acabat en els abocadors.
Menys CO2 a l'atmosfera
El, utilitzant la terminologia de Too Good To Go, "rescat" d'aquestes 4.000 tones d'aliments ha evitat que 10.000 tones addicionals de CO2 hagin acabat en l'atmosfera. A data d'avui, Too Good To Go té sis milions d'usuaris actius a tot España i a Catalunya col·laboren amb la plataforma 3.300 establiments comercials i hotelers que, així, donen sortida a aliments de qualitat que, d'una altra manera, es malgastarien.
Contra el malbaratament d'aliments
A tot el món, els packs de menjar salvats des de 2016 són 200 milions. Només a Espanya, cada any acaben a les escombraries vuit milions de tones d'aliments. Entre els més de 3.300 negocis que treballen a Catalunya amb la plataforma, es troben grans superfícies com els supermercats Suma i Alcampo, les cadenes d'hotels NH i Meliá i establiments com Santagloria, Udon o Grosso Napoletano. També figuren entre ells gran nombre de petits comerços com fleques, fruiteries o botigues de menjar que, gràcies a Too Good To Go redueixen les pèrdues generades pels aliments peribles que elaboren o adquireixen i no es venen en temps i forma.