Tens una aigüera d'acer inoxidable? Segur que sí perquè, en els últims anys, són els que sempre s'instal·len a les cuines que es construeixen o renoven. Malgrat la seva bona aparença inicial, mantenir-los brillants és tot un desafiament: les restes de menjar, la brutícia i, fins i tot, els mateixos productes de neteja, compliquen la tasca. Avui, volem detallar-te una sèrie de tècniques que pots utilitzar per aconseguir-ho

 

Renta cada dia l'aigüera amb sabó i aigua calenta

Tant els estris de cuina com la mateixa aigüera i altres superfícies d'acer inoxidable adjacents, s'han de rentar cada dia després del seu ús amb aigua calenta, una baieta i sabó. És la millor manera de mantenir la teva aigüera neta al llarg dels anys.

Neteges profundes periòdiques

Amb tot, amb la higiene diària no n'hi ha prou: una vegada cada tres mesos, fa falta una neteja a fons, però no ha de realitzar-se amb fregalls metàl·lics, ja que poden danyar la superfície: després de la neteja, convé utilitzar un drap lleuger o una baieta amarada en oli d'oliva que estendràs coure la superfície de l'aigüera. Una vegada fet, n'hi ha prou amb deixar que l'oli actuï uns minuts. Si no vols utilitzar oli d'oliva perquè el seu preu és molt car, pots utilitzar oli de gira-sol.