El Chelsea és el nou campió de la Champions

M.City 0
-
Chelsea 1
23:07

CRÒNICA | El Chelsea gana la Champions y rompe el gran sueño del City de Guardiola (0-1)

No ha pogut ser. Pep Guardiola no ha pogut completar amb l'anhelada Champions League la meravellosa temporada del seu Manchester City. El Chelsea de Tuchel, com ja havia fet en els dos últims precedents entre ambdós equips, ha imposat el seu futbol elèctric a l'estadi Do Dragao de Porto per guanyar la seva segona orelluda i deixar el City amb la mel als llavis. El somni convertit en malson. Els blues n'han tingut prou amb un gol de Havertz poc abans del descans, un petit desajust defensiu dels citizens, per imposar-se al conjunt de Guardiola, que al segon temps no ha pogut doblegar la teranyina teixida per Tuchel.

Manchester City Chelsea Champions Havertz EFE

90+7'

🔴 FINAL DEL PARTIT A OPORTO, EL CHELSEA ÉS CAMPIÓ D'EUROPA.

90+6'

Mahrez ha acaronat l'empat amb un xut que marxa molt a prop de l'escaire de la porteria de Mendy.

90+3'

Tots els jugadors del City dintre de l'àrea buscant l'empat!

90'

⏱ 7 minuts d'afegit!

88'

🟨 Targeta per a Gabriel Jesús.

85'

L'ha tingut el City! La prova de penjar el Kun, però Mendy es fa amb la pilota.

83'

Refús la defensa del Chelsea i Jorginho ho intenta amb un xut llunyà que marxa directament fora.

82'

Falta perillosa favorable al Chelsea!

80'

🔄 Canvi al Chelsea: Marxa Mount, i entra Kovacic.

77'

🔄 Canvi al Manchester City: Marxa Sterling, i entra el Kun Agüero.

76'

Les està tenint ara el conjunt de Guardiola. Al City li queda un quart d'hora per reaccionar.