El Barça femení continua comptant els seus partits amb victòries a la Lliga F. Tot i que els dubtes continuen existint, sobretot en defensa, el conjunt de Pere Romeu ha guanyat al Llevant (1-4) i segueix a dalt de tot de la classificació. Amb gols de Vicky López, Kika Nazareth, Claudia Pina i Irene Paredes, el Barça ha sumat els tres punts en un Ciutat de València amb més de 12.000 espectadors.

El Barça domina i el Llevant amenaça a la contra

El guió del partit ha estat l'esperat. Com es preveia, el Barça ha tingut el control de la pilota des del xiulet inicial, mentre que el Llevant ha estat còmode aguantant enrere i sortint al contraatac. Així ha arribat la primera ocasió de l'encontre. En el minut 5, una gran contra del conjunt 'granota' ha acabat amb una rematada no precisa d'Ivonne Chacón, que ha estat una amenaça constant per a Mapi León i Irene Paredes. A diferència del Llevant, el Barça sí que ha convertit en gol la seva primera ocasió. Ha estat el 12', quan Vicky López, la més jove de la classe, ha aprofitat una gran passada de Kika Nazareth per escapolir-se de Tarazona i posar el 0-1 a porteria buida.

Vicky López Levante Barça / Foto: @LigaF_oficial
Vicky López regateja a Tarazona durant el Llevant - Barça de la Lliga F / Foto: @LigaF_oficial

Després d'obrir la llauna, el conjunt blaugrana, avui de verd, ha continuat dominant i buscant el segon per posar terra pel mig, però el Llevant ha aconseguit igualar el xoc a través d'un altre contraatac comandat per Chacón. En l'equador de la primera meitat, la davantera colombiana li ha guanyat l'esquena a la defensa del Barça i ha assistit Daniela Arques, que ha connectat un gran xut des de la frontal que ha acabat en gol després de tocar al pal primer i en Cata Coll després.

Kika Nazareth aprofita la titularitat i s'estrena amb la samarreta del Barça

Amb el pas dels minuts, Alexia Putellas ha guanyat protagonisme sobre la gespa del Ciutat de València, deixant detalls de la qualitat que assessora, però la principal protagonista de la primera meitat ha estat Kika Nazareth, que no ha desaprofitat la titularitat. La portuguesa, que ja havia assistit a Vicky López en el primer gol, ha convertit una sensacional passada de Claudia Pina en el 35' per tornar a avançar el Barça i marcar el seu primer gol amb la samarreta blaugrana en partit oficial.

En els últims instants del primer acte, el Llevant s'ha deixat anar i ha rondat l'àrea del Barça per mitjà de la pilota aturada. Ja en el temps afegit, Chacón, de nou a la contra, ha perdonat l'empat. Després de guanyar l'esquena a Mapi i Irene Paredes i quedar-se sola davant de Cata Coll, la colombiana no ha estat encertada en la definició i el seu xut no ha trobat porteria.

Claudia Pina i Irene Paredes sentencien el partit i el Barça suma tres punts més

Tot just tornar de vestidors, Claudia Pina ha sentenciat el partit. En el 46', l'atacant de Montcada i Reixac s'ha beneficiat d'una rematada de Kika al travesser per enviar la pilota al fons de la xarxa. Tres minuts més tard, la mateixa Claudia Pina ha estat a punt d'ampliar el seu compte particular amb un gran xut llunyà, però entre Tarazona i el travesser ho han evitat.

Claudia Pina Levante Barça / Foto: @LigaF_oficial
Claudia Pina celebra el seu gol durant el Llevant - Barça / Foto: @LigaF_oficial

Passada l'hora de joc han començat a arribar els canvis. Pere Romeu ha mogut el seu equip i el Barça ha continuat arribant a la porteria de Tarazona amb freqüència, perdonant diverses ocasions clares de gol, fins que en el minut 81, Irene Paredes ha marcat l'1-4 definitiu amb un gran cop de cap en un córner servit per Mapi León.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!