La Volta Ciclista femenina a Catalunya ja té lloc per celebrar-se: Sant Cugat del Vallès. La ReVolta, nom amb què es bateja aquesta cursa, viurà enguany la seva segona edició el 12 de juliol i reunirà els equips nacionals i internacionals femenins.

La cursa consistirà en un recorregut en línia exigent superior als 100 km, i Sant Cugat serà el punt de sortida i d'arribada de la cursa. Aquesta cita posarà el colofó a un 2020 molt significatiu per a la Volta Ciclista a Catalunya ja que aquest any es viurà l'edició número 100 entre el 23 i el 29 de març

sant cugat revolta volta catalunya

Volta Catalunya

Amb la ReVolta, Catalunya es posa en el mapa europeu del ciclisme femení, tal com ho està França amb el Tour o Itàlia amb el Giro. “L’esport femení està en clara progressió i des de la Volta tenim la convicció d’impulsar el ciclisme femení a casa nostra amb una prova de gran nivell: la ReVolta”, ha destacat Rubèn Peris, el president de la Volta Ciclista a Catalunya.

La primera edició de la ReVolta es va celebrar el 2018 i hi van córrer prop de 120 ciclistes pel circuit de Montjuïc. El 2019, però, no es va celebrar aquesta cursa a causa de l'atapeït calendari. Gràcies a la lluita de la Volta pel ciclisme femení, juntament amb el suport de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, aquest any tornarà a celebrar-se la ReVolta per impulsar un cop més el ciclisme femení.