Barcelona, més italiana que mai
'Itàlia amb Gust' torna a Barcelona, el recorregut gastronòmic amb parada a 16 restaurants reconeguts italians
Dimecres, 15 de novembre de 2023 - 12:09
Llicenciada en Comunicació i Indústries Culturals per la Universitat de Barcelona amb especialització periodística. Ha passat per diversos mitjans de comunicació com Telecinco, Betevé, la Televisió del Baix Llobregat i a La Gourmeteria, secció gastronòmica d'El Nacional.cat. Es defineix com una apassionada del periodisme. És feliç comunicant i descobrint noves històries i notícies als lectors.
Més'Itàlia amb Gust' torna a Barcelona, el recorregut gastronòmic amb parada a 16 restaurants reconeguts italians
Dimecres, 15 de novembre de 2023 - 12:09
La castanya és el millor acompanyant en cremes, salses i carns perquè gairebé no té calories
Dimecres, 1 de novembre de 2023 - 05:30
Si tens pensat coure les teves castanyes a casa, et portem algunes idees ràpides i senzilles
Dimarts, 31 d'octubre de 2023 - 13:56
La festa més esperada de la tardor per als amants del panellet a Catalunya: et portem la guia definitiva
Dimarts, 31 d'octubre de 2023 - 12:08
Parlem amb Paco Méndez, xef de COME, un dels cinc restaurants de Barcelona que ha aconseguit una estrella Michelin
Dimecres, 11 de gener de 2023 - 05:30
És temps de carxofes, per això t'expliquem com coure-les de tres maneres diferents: al microones, al forn o bullides
Dimarts, 10 de gener de 2023 - 05:30
El xef de Copenhaguen, René Redzepi, diu que la cuina al més alt nivell ha arribat a un punt de ruptura: "És insostenible"
Dilluns, 9 de gener de 2023 - 17:00
La carxofa és un aliment molt versàtil a la cuina que ens permet preparar plats fàcils i ràpids amb què sorprendre a tothom
Dilluns, 9 de gener de 2023 - 05:30
Els últims anys, són molts els forns que ofereixen tortell de Reis vegà perquè tothom pugui gaudir d'aquest dolç tradicional
Dimecres, 4 de gener de 2023 - 05:30
Aquí trobaràs tots els batch cooking de l'Ada Parellada del mes de gener, amb les receptes i els ingredients necessaris
Dimarts, 3 de gener de 2023 - 08:45
El seu nom és clar i una declaració d'intencions
Dimarts, 3 de gener de 2023 - 05:30
Des de fa uns dies, Tendiez té un petit però valuós espai en la meva memòria
Dimarts, 27 de desembre de 2022 - 05:30
Et portem una llista amb les millors botigues de canelons de Barcelona per a portar i gaudir d'aquest àpat popular nadalenc
Dimarts, 20 de desembre de 2022 - 05:30
Sorprèn els teus convidats amb aquests aperitius ràpids i fàcils, però boníssims. A més, n'hi ha per tots els gustos!
Dilluns, 19 de desembre de 2022 - 05:30
Acompanya la final del Mundial de Qatar 2022 Argentina-França amb les receptes que et proposem dels dos països contrincants
Dissabte, 17 de desembre de 2022 - 05:30
La Família Pujol-Busquets, del Maresme, guanya per segon any consecutiu aquest reconeixement a la revista Guía Peñín
Divendres, 16 de desembre de 2022 - 14:24
Sorprèn els teus convidats amb aquests entrants fàcils i ràpids de fer. Tres receptes que et convertiran en un xef de veritat
Divendres, 16 de desembre de 2022 - 05:30
La Pau neix per donar una oportunitat als joves que han estat expulsats del sistema social. Una llar d'esperança a Barcelona
Divendres, 16 de desembre de 2022 - 05:30
Es tracta del restaurant Aürt, que es troba a l'Hotel Hilton Diagonal Mar
Dimecres, 14 de desembre de 2022 - 17:16
Parlem amb en Francesc Beltri, un dels xefs del restaurant de Barcelona SLOW&LOW, reconegut amb una estrella Michelin
Dijous, 8 de desembre de 2022 - 05:30
Parlem amb en Nicolás de la Vega, un dels xefs del restaurant de Barcelona SLOW&LOW, reconegut amb una estrella Michelin
Dijous, 8 de desembre de 2022 - 05:30
Aquí trobaràs tots els batch cooking de l'Ada Parellada del mes de desembre, amb les receptes i els ingredients necessaris
Dimecres, 7 de desembre de 2022 - 05:30
Descobreix la cultura gastronòmica del Marroc amb tres plats típics del país: Hummus, Bissara i Broquetes morunes
Dilluns, 5 de desembre de 2022 - 05:30
La pastisseria La Colmena de Barcelona ha estat guanyadora del concurs Millor Torró Artesà de Crema Cremada d'Espanya
Dijous, 1 de desembre de 2022 - 17:16
Ada Parellada ens parla del seu nou llibre "Sopes", un receptari perquè continuem fent llar amb els de casa i els amics
Dijous, 1 de desembre de 2022 - 05:30
Estàs pensant a demanar sushi a domicili i gaudir del partit Japó-Espanya? Si és així, te'n proposem uns quants!
Dimecres, 30 de novembre de 2022 - 05:30
Un local on la salsitxa, el pa i el farcit li han donat la volta al frànkfurt convencional
Dimecres, 30 de novembre de 2022 - 05:30
La Plaça Reial presenta 'La Reial et Tira la Canya', un itinerari per 16 locals i les seves braves tan característiques
Dimarts, 29 de novembre de 2022 - 05:30
Descobreix quines receptes típiques alemanyes et recomanem per paladejar durant el partit Espanya-Alemanya
Dissabte, 26 de novembre de 2022 - 05:30
Has d'organitzar un sopar de grup a Barcelona i no saps on reservar? A continuació, et proposem 7 restaurants imprescindibles
Divendres, 25 de novembre de 2022 - 05:30
Coneix la llista dels restaurants de Catalunya que tenen Estrella Michelin
Dimarts, 22 de novembre de 2022 - 12:41
Toledo acull avui la Gala Michelin 2022, que presentarà la nova Guia Michelin 2023. T'expliquem on seguir-la en directe!
Dimarts, 22 de novembre de 2022 - 11:49
Al carrer de Verdaguer i Callís hi ha una porta que et trasllada directament a Itàlia
Dimarts, 22 de novembre de 2022 - 05:30
Descobreix la cultura gastronòmica de Costa Rica amb tres plats típics del país: Gallo Pinto, Casado i Chifrijo
Dilluns, 21 de novembre de 2022 - 05:30
Aprèn a cuinar Majboos o Patacons, dues receptes típiques del Qatar i l'Equador, els dos primers equips a enfrontar-se
Dissabte, 19 de novembre de 2022 - 05:30
La taronja és la fruita per excel·lència de l'hivern i una de les més consumides del planeta
Dimecres, 16 de novembre de 2022 - 05:30
Agrada a tots, la seva olor sedueix qualsevol i el seu sabor característic et tornarà addicte
Dimecres, 16 de novembre de 2022 - 05:30
Muga presenta a Barcelona els dos vins negres d'alta gamma plens de tradició, innovació i avantguarda per a aquest Nadal
Dilluns, 14 de novembre de 2022 - 05:30
Amagat sota una pell de vellut, el codony és deliciós i aporta una infinitat d'aromes a les receptes i plats de casa
Dissabte, 12 de novembre de 2022 - 05:30