La polèmica al voltant de la compra d'un xalet que costa mig milió d'euros per part dels dirigents de Podemos Pablo Iglesias i Irene Montero no para d'aixecar polseguera. El rebombori ha estat tant que aquest diumenge a la tarda el secretari general i la portaveu del partit han anunciat una consulta entre les seves bases perquè decideixin si han de dimitir i entregar la seva acta de diputats.  

El líder dels comuns, Xavier Domènech, ha sortit en defensa dels de Podemos i en una piulada ha assegurat que "han patit una exposició personal com poques vegades altres dirigents polítics han viscut". A més a més, Domènech ha afegit que Iglesias i Montero "són imprescindibles per seguir lluitant pel canvi en aquest país".

L'exdiputat de la CUP al Parlament i portaveu de Súmate, Antonio Baños, ha estat molt ràpid a l'hora de respondre la piulada del líder dels comuns recordant-li la situació dels polítics sobiranistes. "Bah! No flipis... pitjor ho han tingut David Fernàndez, Puigdemont, Torra i els presos i exiliats i no plorem tant".