"No negociarem uns pressupostos d'engrunes". D'aquesta manera ha tancat la porta el diputat de la CUP Vidal Aragonès a la possibilitat que el seu grup participi en la ronda de contactes que iniciarà el Govern per parlar dels pressupostos. "No es tracta d'un tema de pressupostos, sinó de model; cal un canvi estructural de model", ha reivindicat, pel que ha dit que no assistiran a la reunió amb el vicepresident, Pere Aragonès, en cas que els convoqui, com ja ha fet amb els comuns

En roda de premsa des del Parlament, Aragonès també ha rebutjat la proposta que aquest dilluns va fer el president Quim Torra, quan va instar el president espanyol, Pedro Sánchez, a venir al Parlament a explicar la seva proposta d'Estatut. "Aquells que no reconéixen el dret a l'autodeterminació ni demanen perdó per la violència no han de fer res en aquesta casa", ha defensat en aquest sentit. També ha afegit que no considera que "l'actual etapa sigui de forçar lligams" amb l'Estat. 

Finalment, pel que fa a la multa al ministre Josep Borrell per les accions d'Abengoa ha considerat que hauria de rebre "una resposta punitiva a través de la presó".