El candidat de Catalunya En Comú-Podem per al 21-D, Xavier Domènech, ha retret als que diuen que "no hi ha més milions per a l'escola pública catalana" però sí que es poden invertir "30 milions d'euros cada any per a les escoles de l'Opus Dei" i conclou dient que "aquesta sí que adoctrina". 

En un míting a Sabadell sota el nom "Que no ens toquin l'educació pública", Domènech ha atacat Ciutadans i el PP per les seves dures crítiques a l'escola pública catalana argumentant que "ho fan amb un to de venjança", ja que "no hi han anat mai". Tot i la duresa amb què ha contestat als taronges i als populars, el líder de Catalunya En Comú-Podem també ha tingut retrets per al bàndol independentista.

Primer ha atacat Marta Rovira (ERC), sense oblidar-se d'Arrimadas (Cs), per "no conèixer la xifra de 1.017 barracons que són una vergonya que existeixin a Catalunya", explicant que a l'escola pública "no se la defensa quan se la retalla". I després, ha dit que ara mateix Catalunya està "atrapada" entre qui "ataca" i qui "retalla" l'escola catalana, fent referència a les acusacions d'adoctrinament de Cs i als governs d'Artur Mas i Carles Puigdemont, respectivament. 

També han participat en l'acte la número 2 del partit, Elisenda Alamany, i el diputat al Congrés, Joan Mena. Alamany, en la línia de Domènech, ha disparat en els dos sentits dient, sobre l'escola pública, que no volen "ni les retallades de Puigdemont, ni les imposicions d'Arrimadas". I ha avisat Rivera i Arrimadas: "Sabem qui són, d’on venen i què faran amb Catalunya si arriben a governar. Jo els dic: no passaran!", ha conclòs.