El PP ha denunciat a TV3 davant la Junta Electoral de Barcelona per haver utilitzat el hashtag #FAQSprisispilíticsTV3 per esquivar la prohibició que aquest mateix organisme els havia aplicat, prohibint-los parlar de "presos polítics" i "exiliats" durant la campanya electoral. Així ho ha avançat el programa Tot es mou de la televisió pública catalana.

El hashtag va ser utilitzat durant el programa Preguntes Freqüents d'aquest dissabte perquè l'audiència hi digués la seva a través de Twitter. De fet, el FAQS utilitza cada setmana una etiqueta diferent depenent del tema que centri el programa. D'aquesta manera, la direcció volia denunciar la prohibició per part de la JEC a les emissores de la CCMA, TV3 i Catalunya Ràdio després d'una denúncia de Ciutadans.

La irònica estratègia, però, no ha satisfet el PP que ha decidit sumar-se també a l'ofensiva de denúncies i ha demanat que se sancioni la CCMA en cas que hagi incomplert la llei electoral. Els populars ho consideren un intent "grotesc" per part de TV3 de burlar l'ordre de la Junta Electoral Central.

Per tant, els populars creuen que l'etiqueta del programa volia esquivar la prohibició i "reiterar novament l'ús d'una expressió contraria a l'article 66 de la LOREG". Per això, demana a la Junta Electoral que declari 'prisis pilítics' com a substitució de 'presos polítics', que insti la CCMA a respectar els seus requeriments i que obri un expedient sancionador a la corporació de mitjans públics de Catalunya "per si dels fets denunciats se'n derivés un delicte i infracció".