El crític gastronòmic Alberto de Luna considera que les tres millors smash burgers de Madrid són Marlons, Manteca i Boogie.

En el cas de Marlons, aquest projecte, fundat pels joves emprenedors Marlon i Inés, ha experimentat un creixement important des de la seva creació. El que va començar com una petita iniciativa de dos apassionats per la cuina, avui compta amb tres cuines a Madrid i plans d'expansió, incloent la pròxima obertura del seu primer restaurant a la ciutat. Aquest ràpid avanç ha estat recolzat per una recent inversió estratègica de UberEats, que permetrà a la marca arribar a més llars i consolidar la seva presència en l'escena gastronòmica madrilenya.

Alberto de Luna ha estat un dels defensors més grans de Marlons. Després d'incloure a l'hamburgueseria al Top 3 del Concurs de Smash Burgers de Madrid l'any passat, el crític ha reafirmat recentment el seu suport a la marca a les seves xarxes socials. En els seus comentaris, va destacar la dedicació de Marlons per oferir ingredients d'alta qualitat i tècniques autèntiques, subratllant el seu compromís amb l'excel·lència i la seva capacitat per sorprendre fins i tot als paladars més exigents.

Manteca, que lidera el rànquing, ha estat elogiada per la seva suculència i la integració dels seus ingredients, mentre que Boogie va destacar amb una barreja equilibrada de sabors i tècniques innovadores. Per la seva part, Marlons ha guanyat tant el favor del públic com el dels experts gastronòmics gràcies al seu enfocament en la qualitat i l'autenticitat. Aquest reconeixement posa també de relleu el compromís de Marlons amb la innovació.