Portades
París incidents
País jubilats
UCO PSOE PP
Partits avui
Oliver Laxe
Costa Brava
Patrulla Guilla
Loteria Nacional
Preu llum avui
Temps Catalunya
Estrenes Netflix
Les Santes 2025 programa
Més
La Gourmeteria
Tancar sessió
Sí
No
Iniciar sessió
No ets membre d'ElNacional.cat?
Uneix-te al Club
Has perdut la teva contrasenya?
Hi ha massa dispositius amb sessions obertes
Vols tancar les sessions obertes a d'altres dispositius?
Sí
No
Al mercat
Actualitat
Opinió
Restaurants
Entre fogons
Kilòmetre 0
El Celler
Receptes
Ingredients
Recomanacions
Vídeos
Qui som
Què fem
On som
La Gourmeteria
ALTA CUINA
La crítica de Maria Nicolau als restaurants gastronòmics: "En surts amb gana"
Oriol Foix
PASTISSOS
Així es fa el pastís de maduixes més fàcil de l'estiu: sense forn i amb només un ou
Jordi Prió
RESTAURANTS
La bodega més famosa de Sant Cugat que alegra el poble amb els plats de tota la vida
Jordi Tubella
LLET
Què li passa al teu cos quan deixes de beure llet?
Jordi Tubella
TRUCS CULINARIS
Com fer quefir a casa: el probiòtic casolà que revoluciona les cuines saludables
Jordi Prió
CARMANYOLA SETMANAL
Menú setmanal per a la feina: les millors receptes amb productes de temporada
Oriol Foix
MARISC
El nou restaurant de Barcelona amb una oferta de marisc informal, deliciosa i a preus raonables
Oriol Foix
PEIX
Aquest peix barat té més omega-3 que el salmó i gairebé ningú no el compra
Jordi Prió
DE VINS AMB LA LAURA
Tres vins de la varietat reina del Mediterrani: la garnatxa negra
Laura Serrano (@losvinosdelaura)
CONSELLS CULINARIS
L'error habitual amb el carabassó que el fa indigerible per a moltes persones
Jordi Prió
Peix i marisc
Pop de platja amb samfaina
Albert Vilas
Peix i marisc
Sípia a la planxa amb all i julivert
Albert Vilas
Postres i dolços
Bismarck de nata amb llustre
Albert Vilas
Receptes
Ingredients
Vídeos