• Portades
  • Nou papa Lleó XIV
  • Mor Joan de Sagarra
  • Imatges inèdites conclave
  • Putin
  • Últim papa Lleó
  • Estrenes Netflix
  • Girona Temps de Flors 2025
  • Embassa't
  • Poble medieval Catalunya
  • Mirador Maresme
  • Temps Catalunya
  • Preu llum avui
  • El temps a Mataró
  • Més

Logo La Gourmeteria La Gourmeteria

Tancar sessió
Sí No
Iniciar sessió

No ets membre d'ElNacional.cat? Uneix-te al Club

Has perdut la teva contrasenya?
Hi ha massa dispositius amb sessions obertes
Vols tancar les sessions obertes a d'altres dispositius?
Sí No
  • Al mercat
  • Actualitat
  • Opinió
  • Restaurants
  • Entre fogons
  • Kilòmetre 0
  • El Celler
  • Receptes
  • Ingredients
  • Recomanacions
  • Vídeos
  • Qui som
  • Què fem
  • On som
La Gourmeteria
CROQUETES

Com fer croquetes de pollastre sense gluten: la recepta perfecta

María Coca
Cocción del agua
SAL

Agregar sal a l'aigua fa que bulli abans? Influeix, però no com t'imagines

Jordi Prió
Ada Parellada, pollastre a l'ast / foto: Carlos Baglietto
3 RECEPTES AMB

3 receptes per donar una nova vida al pollastre a l’ast del diumenge

Ada Parellada
En Gerard Cuartero i la Sara di Bari, al 77 Kilos Foto Marta Garreta
CUINA CASOLANA

El secret millor guardat de l’Eixample: el restaurant passional amb una cuina honesta

Marta Garreta
uri cap de cuina amb escorpora v1
RESTAURANTS

On menjar bé al Maresme: 4 restaurants que són una aposta segura

Jordi Tubella
Chocolate negro / Foto: Unsplash
XOCOLATA

Així reacciona el teu cervell quan menges bona xocolata negra

Jordi Prió
Restaurant, cuina, fogons El Pilar't d'en Marcelino Foto Instagram
RESTAURANTS

El millor menú del dia del barri que ho dona tot per molt poc al Guinardó

Rosa Molinero Trias
Tasta a la Rambla Carles Gaig
FIRES GASTRONÒMIQUES

Els millors plans gastronòmics per fer durant el cap de setmana: Catalunya s'omple de menjar

Oriol Foix
Amar Barcelona espacio2%20(1)
RESTAURANTS

2 restaurants famosos de Barcelona se situen entre els millors nous locals d'Europa

Jordi Tubella
Corteza quesos Foto Unsplash
FORMATGES

Aquestes són les escorces dels formatges que no has de menjar: la selecció final d'un expert

Xevi Miró
pebrots padron pas000
Verdures Pebrots de Padrón Albert Vilas
xai mongetes ceba cruixent pas000
Carns Xai amb mongetes i ceba cruixent Albert Vilas
llucet pernil iberic cruixent pas000
Peix i marisc Llucet amb pernil ibèric cruixent Albert Vilas
Receptes
Receptes
Ingredients
Ingredients
Vídeos
Vídeos
Logo El Nacional
  • Qui som
  • Què fem
  • On som

  • Publicitat
  • Escriu-nos
  • Termes i condicions d'ús
  • Política de privacitat
  • Política de cookies
  • Administrar servei Utiq
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya, Departament de la Presicència