Portades
Nou papa Lleó XIV
Mor Joan de Sagarra
Imatges inèdites conclave
Putin
Últim papa Lleó
Estrenes Netflix
Girona Temps de Flors 2025
Embassa't
Poble medieval Catalunya
Mirador Maresme
Temps Catalunya
Preu llum avui
El temps a Mataró
Més
La Gourmeteria
Tancar sessió
Sí
No
Iniciar sessió
No ets membre d'ElNacional.cat?
Uneix-te al Club
Has perdut la teva contrasenya?
Hi ha massa dispositius amb sessions obertes
Vols tancar les sessions obertes a d'altres dispositius?
Sí
No
Al mercat
Actualitat
Opinió
Restaurants
Entre fogons
Kilòmetre 0
El Celler
Receptes
Ingredients
Recomanacions
Vídeos
Qui som
Què fem
On som
La Gourmeteria
CROQUETES
Com fer croquetes de pollastre sense gluten: la recepta perfecta
María Coca
SAL
Agregar sal a l'aigua fa que bulli abans? Influeix, però no com t'imagines
Jordi Prió
3 RECEPTES AMB
3 receptes per donar una nova vida al pollastre a l’ast del diumenge
Ada Parellada
CUINA CASOLANA
El secret millor guardat de l’Eixample: el restaurant passional amb una cuina honesta
Marta Garreta
RESTAURANTS
On menjar bé al Maresme: 4 restaurants que són una aposta segura
Jordi Tubella
XOCOLATA
Així reacciona el teu cervell quan menges bona xocolata negra
Jordi Prió
RESTAURANTS
El millor menú del dia del barri que ho dona tot per molt poc al Guinardó
Rosa Molinero Trias
FIRES GASTRONÒMIQUES
Els millors plans gastronòmics per fer durant el cap de setmana: Catalunya s'omple de menjar
Oriol Foix
RESTAURANTS
2 restaurants famosos de Barcelona se situen entre els millors nous locals d'Europa
Jordi Tubella
FORMATGES
Aquestes són les escorces dels formatges que no has de menjar: la selecció final d'un expert
Xevi Miró
Verdures
Pebrots de Padrón
Albert Vilas
Carns
Xai amb mongetes i ceba cruixent
Albert Vilas
Peix i marisc
Llucet amb pernil ibèric cruixent
Albert Vilas
Receptes
Ingredients
Vídeos