Entre fogons

Consulta tots els articles i entrevistes als xefs de casa nostra que han parlat a La Gourmeteria d'El Nacional.

Més
Felipe Riccio: "Amb el meu menú, trasllado el client de Houston a Catalunya"

Felipe Riccio: "Amb el meu menú, trasllado el client de Houston a Catalunya"

Una conversa amb Felipe Riccio, xef, sommelier i emprenedor mexicà

Alba Sunyer

Diumenge, 28 d'abril de 2024 - 05:30

pastilla video
Maria Nicolau: "Hi ha menús de 450 euros que no són prou cars"

Maria Nicolau: "Hi ha menús de 450 euros que no són prou cars"

Una conversa amb la cuinera Maria Nicolau que publica la seva segona novel·la, 'Cremo!'

Jordi Tubella

Diumenge, 21 d'abril de 2024 - 05:30

pastilla video
Borja Sierra: "El futur de la cuina catalana és esplèndid"

Borja Sierra: "El futur de la cuina catalana és esplèndid"

Entrevistem el cuiner Borja Sierra, coautor del llibre 'Cuina Catalana' i cap de cuina de la Granja Elena

Oriol Foix

Dissabte, 20 d'abril de 2024 - 05:30

pastilla video
Diego Alías: "El bacallà és cuina de muntanya"

Diego Alías: "El bacallà és cuina de muntanya"

Una conversa amb el cuiner i propietari de Ca l'Amador, Diego Alías, sobre el bacallà i la cuina de muntanya

Jordi Tubella

Diumenge, 14 d'abril de 2024 - 05:30

pastilla video
Carles Gaig: "De vegades agafo el telèfon i truco al Joan Roca per demanar-li consells"

Carles Gaig: "De vegades agafo el telèfon i truco al Joan Roca per demanar-li consells"

Una conversa 360 graus amb el reconegut cuiner català Carles Gaig

Jordi Tubella

Diumenge, 7 d'abril de 2024 - 05:30

Àlex Calderó: "La gent a Catalunya busca menús espectaculars i a bons preus; no és viable"

Àlex Calderó: "La gent a Catalunya busca menús espectaculars i a bons preus; no és viable"

Una conversa amb el xef català i francès Àlex Calderó sobre gastronomia i projectes de vida

Alba Sunyer

Diumenge, 17 de març de 2024 - 05:30