Felipe Riccio: "Amb el meu menú, trasllado el client de Houston a Catalunya"
Una conversa amb Felipe Riccio, xef, sommelier i emprenedor mexicà
Diumenge, 28 d'abril de 2024 - 05:30
Consulta tots els articles i entrevistes als xefs de casa nostra que han parlat a La Gourmeteria d'El Nacional.
MésUna conversa amb Felipe Riccio, xef, sommelier i emprenedor mexicà
Diumenge, 28 d'abril de 2024 - 05:30
Una conversa amb la cuinera Maria Nicolau que publica la seva segona novel·la, 'Cremo!'
Diumenge, 21 d'abril de 2024 - 05:30
Entrevistem el cuiner Borja Sierra, coautor del llibre 'Cuina Catalana' i cap de cuina de la Granja Elena
Dissabte, 20 d'abril de 2024 - 05:30
Una conversa amb el cuiner i propietari de Ca l'Amador, Diego Alías, sobre el bacallà i la cuina de muntanya
Diumenge, 14 d'abril de 2024 - 05:30
Una conversa 360 graus amb el reconegut cuiner català Carles Gaig
Diumenge, 7 d'abril de 2024 - 05:30