Actualitat

Consulta totes les notícies sobre locals, bars i restaurants i últimes novetats que has de conèixer de la gastronomia a Catalunya a La Gourmeteria d'El Nacional.

Més
Pel teu bé, hauries de deixar d'escalfar l'aigua al microones: els experts t'expliquen per què

Pel teu bé, hauries de deixar d'escalfar l'aigua al microones: els experts t'expliquen per què

Una acció més perillosa del que pot semblar

Jordi Tubella

Dimecres, 1 de maig de 2024 - 05:30

La nova moda gastronòmica que ja ha arribat a Catalunya: adeu-siau als brunch?

La nova moda gastronòmica que ja ha arribat a Catalunya: adeu-siau als brunch?

El drunch destaca entre els amants del bon menjar i les experiències culinàries úniques

Jordi Prió

Dimecres, 1 de maig de 2024 - 05:30

En què es diferencien un plàtan i una banana?

En què es diferencien un plàtan i una banana?

Semblen la mateixa fruita, però tenen propietats diferents

Oriol Foix

Dimecres, 1 de maig de 2024 - 05:30

Fermí Puig es jubila i tanca el seu restaurant a Barcelona

Fermí Puig es jubila i tanca el seu restaurant a Barcelona

El restaurant tanca portes després d'onze anys d'activitat

Oriol Foix

Dimarts, 30 d'abril de 2024 - 11:25

pastilla video
La Gourmeteria creix! 'Menja amb Gust' ens porta els millors vídeos gastronòmics

La Gourmeteria creix! 'Menja amb Gust' ens porta els millors vídeos gastronòmics

La Gourmeteria

Dimarts, 30 d'abril de 2024 - 11:07

pastilla video
L'ofici formatger que cau en l'oblit: quin és i per què és important?

L'ofici formatger que cau en l'oblit: quin és i per què és important?

Un cop elaborat el formatge, entra en joc aquesta figura que resulta clau

Xevi Miró

Dimarts, 30 d'abril de 2024 - 05:30