Ànec farcit amb salsafins i els llibres que vindran
L’experiència de portar la cuina d’una residència d’escriptors
Dissabte, 16 de desembre de 2023 - 05:30
L’experiència de portar la cuina d’una residència d’escriptors
Dissabte, 16 de desembre de 2023 - 05:30
Dissabte, 16 de desembre de 2023 - 05:30
Dimecres, 13 de desembre de 2023 - 05:30
Cada vegada costa més reunir-nos per Nadal de la manera com ho fèiem abans
Diumenge, 10 de desembre de 2023 - 05:30
Dissabte, 9 de desembre de 2023 - 05:30
Dimarts, 5 de desembre de 2023 - 11:00
Dimarts, 5 de desembre de 2023 - 08:50
La ubicació definitiva encara s'ha de decidir, però dues ciutats són les favorites
Dimarts, 5 de desembre de 2023 - 08:50
Diumenge, 3 de desembre de 2023 - 09:20
La paradoxa dels llegums a l'estat espanyol que foradarà la capa d'ozó
Diumenge, 3 de desembre de 2023 - 05:30
Dissabte, 2 de desembre de 2023 - 05:30
Ofereixen una formació de qualitat i una experiència gastronòmica excepcional als seus clients
Dilluns, 27 de novembre de 2023 - 14:00
El gos té tracte de client selecte: sofà, taula, plats, carta i factura de 75 € per menú
Diumenge, 26 de novembre de 2023 - 05:30
Dissabte, 25 de novembre de 2023 - 05:30
Dijous, 23 de novembre de 2023 - 05:30
Una amenaça per als més destralers i una oportunitat per als més conscienciats
Diumenge, 19 de novembre de 2023 - 05:30
3 meravelles catalanes per parar atenció al que tenim a casa
Dissabte, 18 de novembre de 2023 - 05:30
Dissabte, 18 de novembre de 2023 - 05:30
Dimecres, 15 de novembre de 2023 - 05:30
Aquesta setmana s’ha celebrat el Gastronòmic Fòrum de Barcelona, dedicat a la sostenibilitat i a la biodiversitat
Diumenge, 12 de novembre de 2023 - 05:30
Dissabte, 11 de novembre de 2023 - 05:30
Dimecres, 8 de novembre de 2023 - 07:50
Si desatens la cuina, el restaurant perd el rumb i el sentit
Diumenge, 5 de novembre de 2023 - 05:30
Dissabte, 4 de novembre de 2023 - 05:30
Les lletres de 'mercat' no són arbitràries, sinó que són un anagrama que amaga un significat que hem de cuidar
Diumenge, 29 d'octubre de 2023 - 05:30
Dissabte, 28 d'octubre de 2023 - 05:30
Dimecres, 25 d'octubre de 2023 - 05:30
Dimarts, 24 d'octubre de 2023 - 05:30
El cafè curt és com un perfum: intens i amb petjada
Diumenge, 22 d'octubre de 2023 - 05:30
Dissabte, 21 d'octubre de 2023 - 05:30
La 27a Fira de Formatges del Pirineu reafirma la Seu d’Urgell com a capital del formatge
Dimecres, 18 d'octubre de 2023 - 05:30
Supervivència o barbàrie: del Pare Carabasser a les hamburgueses de carabassa
Diumenge, 15 d'octubre de 2023 - 05:30
Dissabte, 14 d'octubre de 2023 - 05:30
La galeta, fidel i humil companya, sempre al record vital
Diumenge, 8 d'octubre de 2023 - 05:30
Dissabte, 7 d'octubre de 2023 - 05:30
Diumenge, 1 d'octubre de 2023 - 05:30
Un intent de carta oberta a tots aquells qui formem part de la minoria mundial dels anticafè
Diumenge, 1 d'octubre de 2023 - 05:30
Els xefs Germán Espinosa i Diego Mondragón decideixen obrir el restaurant Mae que significa col·legues
Dissabte, 30 de setembre de 2023 - 05:30