Opinió

Ànec farcit amb salsafins i els llibres que vindran

Ànec farcit amb salsafins i els llibres que vindran

L’experiència de portar la cuina d’una residència d’escriptors

Martí Sales

Dissabte, 16 de desembre de 2023 - 05:30

Esmorzars gloriosos i el menú de migdia més atractiu de Barcelona: oda a la cuina de barri

Esmorzars gloriosos i el menú de migdia més atractiu de Barcelona: oda a la cuina de barri

Víctor Antich

Dissabte, 16 de desembre de 2023 - 05:30

La bodega de Barcelona que celebra vuitanta anys oferint els millors esmorzars de forquilla

La bodega de Barcelona que celebra vuitanta anys oferint els millors esmorzars de forquilla

Víctor Antich

Dimecres, 13 de desembre de 2023 - 05:30

La Sra. Simó i una alumna PISA

La Sra. Simó i una alumna PISA

Les Tietes

Dimarts, 12 de desembre de 2023 - 05:30

L'esgotadora tradició d'escollir l'amfitrió que cuini els galets de Nadal

L'esgotadora tradició d'escollir l'amfitrió que cuini els galets de Nadal

Cada vegada costa més reunir-nos per Nadal de la manera com ho fèiem abans

Ada Parellada

Diumenge, 10 de desembre de 2023 - 05:30

Descobreix el restaurant al cor del Born amb la millor cuina de mar

Descobreix el restaurant al cor del Born amb la millor cuina de mar

Víctor Antich

Dissabte, 9 de desembre de 2023 - 05:30

O Gaveto: El restaurant on menjar el millor marisc de Porto i que no t’aixequin la camisa

O Gaveto: El restaurant on menjar el millor marisc de Porto i que no t’aixequin la camisa

Víctor Antich

Dimarts, 5 de desembre de 2023 - 11:00

Can Manel: el restaurant d'Andorra que no et pots perdre si t'agrada la cuina de muntanya

Can Manel: el restaurant d'Andorra que no et pots perdre si t'agrada la cuina de muntanya

Víctor Antich

Dimarts, 5 de desembre de 2023 - 08:50

pastilla video
Les Grands Buffets fa les maletes i s’acomiada de Narbona

Les Grands Buffets fa les maletes i s’acomiada de Narbona

La ubicació definitiva encara s'ha de decidir, però dues ciutats són les favorites

Víctor Antich

Dimarts, 5 de desembre de 2023 - 08:50

L’altra gala Michelin de la qual ningú parla: no morir en l'intent

L’altra gala Michelin de la qual ningú parla: no morir en l'intent

Víctor Antich

Diumenge, 3 de desembre de 2023 - 09:20

Anar de pet a la mongeta del ganxet: pagarem molt car el llegum barat

Anar de pet a la mongeta del ganxet: pagarem molt car el llegum barat

La paradoxa dels llegums a l'estat espanyol que foradarà la capa d'ozó

Ada Parellada

Diumenge, 3 de desembre de 2023 - 05:30

El secret més ben guardat de l'Eixample que bat rècords amb un dels seus plats icònics

El secret més ben guardat de l'Eixample que bat rècords amb un dels seus plats icònics

Víctor Antich

Dissabte, 2 de desembre de 2023 - 05:30

Homenatge a la fundadora de l'única escola de gastronomia del món amb Estrella Michelin

Homenatge a la fundadora de l'única escola de gastronomia del món amb Estrella Michelin

Ofereixen una formació de qualitat i una experiència gastronòmica excepcional als seus clients

Víctor Antich

Dilluns, 27 de novembre de 2023 - 14:00

El primer restaurant d'alta cuina per a gossos: són el millor fill de l'home?

El primer restaurant d'alta cuina per a gossos: són el millor fill de l'home?

El gos té tracte de client selecte: sofà, taula, plats, carta i factura de 75 € per menú

Ada Parellada

Diumenge, 26 de novembre de 2023 - 05:30

La bodega centenària de la Vila de Gràcia que vol preservar el seu llegat

La bodega centenària de la Vila de Gràcia que vol preservar el seu llegat

Víctor Antich

Dissabte, 25 de novembre de 2023 - 05:30

El restaurant amagat de Ciutat Vella que porta quaranta anys cuinant el peix i marisc més frescs de Barcelona

El restaurant amagat de Ciutat Vella que porta quaranta anys cuinant el peix i marisc més frescs de Barcelona

Víctor Antich

Dijous, 23 de novembre de 2023 - 05:30

Les delícies del cubell de la brossa per fer centenars de plats nous

Les delícies del cubell de la brossa per fer centenars de plats nous

Una amenaça per als més destralers i una oportunitat per als més conscienciats

Ada Parellada

Diumenge, 19 de novembre de 2023 - 05:30

Ultra-local, universal i prou de fer l’orni

Ultra-local, universal i prou de fer l’orni

3 meravelles catalanes per parar atenció al que tenim a casa

Martí Sales

Dissabte, 18 de novembre de 2023 - 05:30

Enamorat de la Toscana sense sortir de Barcelona tastant la seva cuina més tradicional

Enamorat de la Toscana sense sortir de Barcelona tastant la seva cuina més tradicional

Víctor Antich

Dissabte, 18 de novembre de 2023 - 05:30

La marisqueria del Poble-sec per a totes les butxaques que està en el seu millor moment

La marisqueria del Poble-sec per a totes les butxaques que està en el seu millor moment

Víctor Antich

Dimecres, 15 de novembre de 2023 - 05:30

La carn nostra de cada dia: crits d'eufòria entre gresca i estaborniment

La carn nostra de cada dia: crits d'eufòria entre gresca i estaborniment

Aquesta setmana s’ha celebrat el Gastronòmic Fòrum de Barcelona, dedicat a la sostenibilitat i a la biodiversitat

Ada Parellada

Diumenge, 12 de novembre de 2023 - 05:30

El millor curri de la ciutat el tastaràs en aquest carreronet de la Vila de Gràcia

El millor curri de la ciutat el tastaràs en aquest carreronet de la Vila de Gràcia

Víctor Antich

Dissabte, 11 de novembre de 2023 - 05:30

El restaurant del Raval que et farà somiar en temps passats mentre tastes la seva cuina catalana

El restaurant del Raval que et farà somiar en temps passats mentre tastes la seva cuina catalana

Víctor Antich

Dimecres, 8 de novembre de 2023 - 07:50

Els restaurants ja no cuinen? Tot el que no saps de la cinquena gamma

Els restaurants ja no cuinen? Tot el que no saps de la cinquena gamma

Si desatens la cuina, el restaurant perd el rumb i el sentit

Ada Parellada

Diumenge, 5 de novembre de 2023 - 05:30

El restaurant de Barcelona que ofereix el producte més exclusiu cuinat amb el millor foc de llenya

El restaurant de Barcelona que ofereix el producte més exclusiu cuinat amb el millor foc de llenya

Víctor Antich

Dissabte, 4 de novembre de 2023 - 05:30

Els mercats de poble estan en perill d'extinció

Els mercats de poble estan en perill d'extinció

Les lletres de 'mercat' no són arbitràries, sinó que són un anagrama que amaga un significat que hem de cuidar

Ada Parellada

Diumenge, 29 d'octubre de 2023 - 05:30

El restaurant d'un petit poble amagat al Priorat amb la cuina més singular

El restaurant d'un petit poble amagat al Priorat amb la cuina més singular

Víctor Antich

Dissabte, 28 d'octubre de 2023 - 05:30

El bar de poble orgullós de la seva història amb un esmorzar de forquilla pictòric

El bar de poble orgullós de la seva història amb un esmorzar de forquilla pictòric

Víctor Antich

Dimecres, 25 d'octubre de 2023 - 05:30

La sobretaula és l'element indispensable per internacionalitzar la cuina catalana

La sobretaula és l'element indispensable per internacionalitzar la cuina catalana

Alba Sunyer

Dimarts, 24 d'octubre de 2023 - 05:30

Les paradoxes i els misteris del cafè

Les paradoxes i els misteris del cafè

El cafè curt és com un perfum: intens i amb petjada

Ada Parellada

Diumenge, 22 d'octubre de 2023 - 05:30

Speakeasy: El bar clandestí més amagat de Barcelona celebra vint-i-cinc anys

Speakeasy: El bar clandestí més amagat de Barcelona celebra vint-i-cinc anys

Víctor Antich

Dissabte, 21 d'octubre de 2023 - 05:30

Què ha de fer un bon amant dels formatges un cop a la vida

Què ha de fer un bon amant dels formatges un cop a la vida

La 27a Fira de Formatges del Pirineu reafirma la Seu d’Urgell com a capital del formatge

Víctor Antich

Dimecres, 18 d'octubre de 2023 - 05:30

Ni carn ni peix, ni or ni plata

Ni carn ni peix, ni or ni plata

Supervivència o barbàrie: del Pare Carabasser a les hamburgueses de carabassa

Ada Parellada

Diumenge, 15 d'octubre de 2023 - 05:30

Siurana: La cuina tradicional que encisa tothom en un petit poble del Priorat

Siurana: La cuina tradicional que encisa tothom en un petit poble del Priorat

Víctor Antich

Dissabte, 14 d'octubre de 2023 - 05:30

El monstre de les galetes

El monstre de les galetes

La galeta, fidel i humil companya, sempre al record vital

Ada Parellada

Diumenge, 8 d'octubre de 2023 - 05:30

Tropik: El restaurant que celebra quinze anys delectant la parròquia oferint el bo i millor a l’Eixample

Tropik: El restaurant que celebra quinze anys delectant la parròquia oferint el bo i millor a l’Eixample

Víctor Antich

Dissabte, 7 d'octubre de 2023 - 05:30

Aprofitar és guai, és sexi, és glamurós: posa-t’hi com vulguis, però fes-ho!

Aprofitar és guai, és sexi, és glamurós: posa-t’hi com vulguis, però fes-ho!

Ada Parellada

Diumenge, 1 d'octubre de 2023 - 05:30

Sobreviure més de 6 anys sense prendre ni un sol cafè

Sobreviure més de 6 anys sense prendre ni un sol cafè

Un intent de carta oberta a tots aquells qui formem part de la minoria mundial dels anticafè

Jordi Tubella

Diumenge, 1 d'octubre de 2023 - 05:30

El nou restaurant de Barcelona del qual tothom parlarà aviat

El nou restaurant de Barcelona del qual tothom parlarà aviat

Els xefs Germán Espinosa i Diego Mondragón decideixen obrir el restaurant Mae que significa col·legues

Víctor Antich

Dissabte, 30 de setembre de 2023 - 05:30

Fins als ous (per fer truita de patates): independència ja!

Fins als ous (per fer truita de patates): independència ja!

Ada Parellada

Diumenge, 24 de setembre de 2023 - 05:30