• Trump amenaça Espanya
  • Sánchez OTAN
  • Puigdemont amnistia
  • Millors alumnes selectivitat
  • Estelada Iñigo Martínez
  • Pobles frescos Catalunya
  • Temps Catalunya
  • Preu de la llum avui
  • Més

Logo La Gourmeteria La Gourmeteria

Tancar sessió
Sí No
Iniciar sessió

No ets membre d'ElNacional.cat? Uneix-te al Club

Has perdut la teva contrasenya?
Hi ha massa dispositius amb sessions obertes
Vols tancar les sessions obertes a d'altres dispositius?
Sí No
  • Al mercat
  • Actualitat
  • Opinió
  • Restaurants
  • Entre fogons
  • Kilòmetre 0
  • El Celler
  • Receptes
  • Ingredients
  • Recomanacions
  • Vídeos
  • Qui som
  • Què fem
  • On som
La Gourmeteria
RESTAURANTS

Un bar català que enderroca els brunch i recorda que Barcelona és catalana

Martí Sales
Sandía
FRUITES

El senyal a la síndria que t’avisa que cal llençar-la immediatament

Jordi Prió
Menja amb gust Bar Pinotxo
MERCATS

Quin gust té el mercat de Sant Antoni? El bar indispensable

Menja amb gust
Helado tarrina
ALIMENTACIÓ SANA

Els únics gelats de terrina que aprova l'OCU: quins són i per què

Jordi Prió
Recursos Xevi Miró Llet Crua / Foto: Carlos Baglietto
FORMATGES

Aquesta és la gran mentida sobre els formatges frescos que destapa un expert

Xevi Miró
bocadillo, pan / Foto: Pixabay
ALIMENTACIÓ

Entrepà de broquetes amb allioli: la combinació que et farà explotar el cap

María Coca
Restaurant Rice / Foto: Jordi Tubella
RESTAURANTS

El restaurant que revoluciona Sabadell amb una cuina catalana jove, valenta i deliciosa

Jordi Tubella
Menjador restaurant Can Mià
RECEPTES CATALANES

No ets català si no saps cuinar això: un mar i muntanya tradicional i icònic de Catalunya

Jordi Tubella
Kiwi
CURIOSITATS CULINÀRIES

Com es diu l'arbre del kiwi? El seu nom et sorprendrà

Jordi Prió
Cáscara de limón
TRUCS DE CUINA

Per què has de guardar closques de llimona en un flascó amb sucre

Jordi Prió
IMG 7319
Amanides Pipirrana Albert Vilas
macarrons salsa tonyina peppersweets pas000
Pasta Macarrons amb salsa de tonyina i peppersweets Albert Vilas
calamars sobre tagliata salsa gamba pas000
Peix i marisc Calamars sobre tagliata amb salsa de gamba Albert Vilas
Receptes
Receptes
Ingredients
Ingredients
Vídeos
Vídeos
Logo El Nacional
  • Qui som
  • Què fem
  • On som

  • Publicitat
  • Escriu-nos
  • Termes i condicions d'ús
  • Política de privacitat
  • Política de cookies
  • Administrar servei Utiq
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya, Departament de la Presicència