• Junts
  • Pedro Sánchez
  • Sílvia Orriols
  • Temps Catalunya
  • Preu llum avui
  • Mode IA Google
  • TC amnistia
  • Habitatges SAREB
  • Gaza
  • Transferències bancàries
  • Més

Logo La Gourmeteria La Gourmeteria

Tancar sessió
Sí No
Iniciar sessió

No ets membre d'ElNacional.cat? Uneix-te al Club

Has perdut la teva contrasenya?
Hi ha massa dispositius amb sessions obertes
Vols tancar les sessions obertes a d'altres dispositius?
Sí No
  • Al mercat
  • Actualitat
  • Opinió
  • Restaurants
  • Entre fogons
  • Kilòmetre 0
  • El Celler
  • Receptes
  • Ingredients
  • Recomanacions
  • Vídeos
  • Qui som
  • Què fem
  • On som
La Gourmeteria
RESTAURACIÓ

Neix Barcelona Restauració: una associació per defensar una cuina de proximitat

Jordi Tubella
Costillas sense feina
CARNS

Un carnisser explica la forma més fàcil de cuinar les costelles de porc

Jordi Prió
Ada Parellada 3 plats amb calamars / Foto: Martí Torres
ALIMENTACIÓ

Com cuinar els calamars: 5 receptes molt diferents i delicioses

Jordi Tubella
Plat festival Mar i Muntanya Casa Rufus Foto Jordi Domènech
FIRA GASTRONÒMICA

Festival Mar i Muntanya: aquests són els restaurants de Cambrils on tastar plats de la Vall d'Aran

Oriol Foix
croissant-barcelona-pixabay
MILLOR CROISSANT

El millor croissant d'Espanya del 2025 es fa en aquesta pastisseria de Barcelona

Oriol Foix
portada
La Gourmeteria

El trinxat ni és de la Cerdanya ni es va inventar al segle XV: tota la veritat

Víctor Antich
paraiso en catalunya   pedraforca
CUINA CATALANA

El millor menú de Catalunya: una ruta per tastar el país i conèixer la cuina catalana

Jordi Tubella
Tostada con mozzarella
POSTRES

La recepta sorprenent amb figues congelades que es fa en dos minuts i és deliciosa

Jordi Prió
Cal Mao Restaurant / Foto: Esmorzardeforquilla.cat
ESMORZARS DE FORQUILLA

El restaurant de l'Anoia que serveix l'esmorzar de forquilla més trepidant de la comarca

Esmorzarsdeforquilla.cat
Espaguetis a la carbonara al restaurant Lombo / Foto: Jordi Tubella
TRUCS DE CUINA

L'ingredient secret per cuinar la carbonara: un toc original i boníssim

Jordi Tubella
guisat patates farcides iaia pas000
Carns Guisat de patates farcides de la iaia Albert Vilas
ous al plat pas000
Ous Ous al plat Albert Vilas
copa salsa anglesa gelat vainilla engrunes torro xixona pas000
Postres i dolços Copa de crema anglesa amb gelat de vainilla i engrunes de xixona Albert Vilas
Receptes
Receptes
Ingredients
Ingredients
Vídeos
Vídeos
Logo El Nacional
  • Qui som
  • Què fem
  • On som

  • Publicitat
  • Escriu-nos
  • Termes i condicions d'ús
  • Política de privacitat
  • Política de cookies
  • Administrar servei Utiq
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya, Departament de la Presicència