Rodalies
Barça
Gene Hackman
Junts
Lesió Marc Casadó
Embassaments Catalunya
Barça-Osasuna
On és festiu 19 de març
Falles València
Ferran Adrià
WhatsApp
Nom nena popular Catalunya
Temps Catalunya
Preu de la llum avui
Més
La Gourmeteria
Tancar sessió
Sí
No
Iniciar sessió
No ets membre d'ElNacional.cat?
Uneix-te al Club
Has perdut la teva contrasenya?
Hi ha massa dispositius amb sessions obertes
Vols tancar les sessions obertes a d'altres dispositius?
Sí
No
Al mercat
Actualitat
Opinió
Restaurants
Entre fogons
Kilòmetre 0
El Celler
Receptes
Ingredients
Recomanacions
Vídeos
Qui som
Què fem
On som
La Gourmeteria
OPINIÓ
L'eròtica de la xarcuteria: una veneració de la deessa Matèria Primera
Ada Parellada
PA RATLLAT
Adeu al pa ratllat: l'alternativa per arrebossar sense agregar hidrats al plat
Jordi Prió
RESTAURANT EIXAMPLE
El menú més bo de l'Eixample el fan aquests cuiners que van estar al Disfrutar
Oriol Foix
CONSELL CULINARI
Com fer calamars a la romana i a l'andalusa: el pas a pas infal·lible de l'Ada Parellada
Ada Parellada
XEFS
Ferran Adrià ho té clar: "Oblida't de fer això si vas a un restaurant de nivell"
María Coca
RECEPTES CATALANES
El restaurant de Barcelona on es va inventar el pijama, les postres més mítiques dels anys 80
Jordi Prió
XOCOLATA
Així ens colen falsa xocolata a tots els supermercats
Jordi Prió
RESTAURANTS
El restaurant de Barcelona amb llargues cues de comensals per tastar uns plats exquisits
Marta Garreta
ENTREVISTA
Arnau París: "El que per a mi ara és un ofici, per als meus avis era una forma de supervivència"
Jordi Tubella
RECEPTES MALLORQUINES
Descobreix el pastís despentinat mallorquí
Jordi Prió
Peix i marisc
Lluç amb salsa de nous i cruixent de pernil
Albert Vilas
Tapes
Patates aixafades
Albert Vilas
Tapes
Minicoca d'ànec confitat amb ceba caramel·litzada i pinyons
Albert Vilas
Receptes
Ingredients
Vídeos