Mor Terence Stamp
Pacte Estats Units-Rússia
Incendi carrer Verdi
Guillem Surroca
17-A
Platja Costa Brava
Poble català bruixes
Com fer arròs
Preu de la llum avui
Més
La Gourmeteria
Tancar sessió
Sí
No
Iniciar sessió
No ets membre d'ElNacional.cat?
Uneix-te al Club
Has perdut la teva contrasenya?
Hi ha massa dispositius amb sessions obertes
Vols tancar les sessions obertes a d'altres dispositius?
Sí
No
Al mercat
Actualitat
Opinió
Restaurants
Entre fogons
Kilòmetre 0
El Celler
Receptes
Ingredients
Recomanacions
Vídeos
Qui som
Què fem
On som
La Gourmeteria
RECEPTES DEL MÓN
Aquesta és la tècnica perfecta per estirar la massa de la pizza: paraula d'italià
Jordi Prió
TRUCS DE CUINA
Com revifar el foc de la barbacoa amb un ingredient que tens a la cuina
Jordi Tubella
Receptes
Com fer arròs: 62 receptes fantàstiques per clavar-lo a casa
Sira Robles
RECEPTES D'ESTIU
Carpaccio de carabassó: la recepta lleugera i elegant que refresca l’estiu
Jordi Tubella
OPINIÓ
El llegat vital que s’apaga i que encara ens pot ensenyar a viure
Ada Parellada
CARNS
Aquestes són les cinc carns més cares del món
Jordi Prió
DOLÇOS
Sense gluten i sense sucre: el pastís de pastanaga més fàcil i sa es fa al microones
Jordi Prió
RESTAURANTS
5 restaurants fantàstics en pobles de menys de 1.000 habitants
Jordi Tubella
DE VINS AMB LA LAURA
3 cellers per fer enoturisme a la Terra Alta: els millors ambaixadors de la regió
Laura Serrano (@losvinosdelaura)
Receptes
Les 23 amanides més originals i irresistibles per a tot l’any: frescor, color i creativitat al plat
Sira Robles
Pasta
Fettuccine amb bolets, alfàbrega, tomàquet sec i mozzarella de búfala
Albert Vilas
Pasta
Cuetes de rap rostides sobre tallarines amb tòfona
Albert Vilas
Postres i dolços
Carpaccio de pinya al whisky amb crema pastissera
Albert Vilas
Receptes
Ingredients
Vídeos