Leganés - Barça
Escobar-Camprubí
Puigdemont
Programa nuclear
Creuers Barcelona
Escola bressol
Exparella d'Ábalos
Preus viatges
Soldats xinesos Ucraïna
Poble medieval català
Sant Jordi 2025 Barcelona
Millors llibres Sant Jordi 2025
Preu de llum avui
Temps Catalunya
Més
La Gourmeteria
Tancar sessió
Sí
No
Iniciar sessió
No ets membre d'ElNacional.cat?
Uneix-te al Club
Has perdut la teva contrasenya?
Hi ha massa dispositius amb sessions obertes
Vols tancar les sessions obertes a d'altres dispositius?
Sí
No
Al mercat
Actualitat
Opinió
Restaurants
Entre fogons
Kilòmetre 0
El Celler
Receptes
Ingredients
Recomanacions
Vídeos
Qui som
Què fem
On som
La Gourmeteria
RESTAURANTS
El nou restaurant més elegant de Barcelona amb tocs catalans del qual sentirem a parlar aviat
Jordi Tubella
VOCABULARI GASTRONÒMIC
Baldana, caluix o xulla: les 10 paraules de la cuina catalana que no sabies què volen dir
Oriol Foix
LA GOURMETERIA
El millor peix i marisc de la Costa Brava el serveixen en aquest restaurant de Llançà
Víctor Antich
DE VINS AMB LA LAURA
2 vins increïbles per maridar amb les mones de Pasqua: no t'ho esperes
Laura Serrano (@losvinosdelaura)
TRUCS CULINARIS
L'ingredient que mai no has pensat utilitzar a les teves postres i que et sorprendrà
Jordi Prió
ALIMENTS
L'històric aliment que torna a estar de moda i que va ser la base de la cuina ancestral
Jordi Prió
POSTRES
Com fer torrades de Santa Teresa al microones en només 3 minuts: deliciós
Jordi Prió
CURIOSITATS CULINÀRIES
El truc matemàtic als restaurants perquè hagis de demanar més: els funciona
Jordi Prió
POSTRES
Com fer torrades de Santa Teresa al microones en només 3 minuts: deliciós
Jordi Prió
RESTAURANTS
Un restaurant enmig d'un pantà i tres a tocar per menjar envoltat d'un paisatge idíl·lic
Jordi Tubella
Tapes
Pa bao amb vedella esfilagarsada
Albert Vilas
Arrossos
Arròs de calamars de llauna
Albert Vilas
Postres i dolços
Gelat de llet de nata i maduixa amb daus gelificats de kiwi, sucre bolat i reducció de PX
Albert Vilas
Receptes
Ingredients
Vídeos