Portades
Denúncia Lalachus
Vehicle explotat Veges
Millor ruta Catalunya
Atemptat Nova Orleans
Morts Montenegro
Dani Olmo
Restaurants Catalunya 2025
Aliment japonès
Temps Catalunya
Preu de la llum avui
Més
La Gourmeteria
Tancar sessió
Sí
No
Iniciar sessió
No ets membre d'ElNacional.cat?
Uneix-te al Club
Has perdut la teva contrasenya?
Hi ha massa dispositius amb sessions obertes
Vols tancar les sessions obertes a d'altres dispositius?
Sí
No
Al mercat
Actualitat
Opinió
Restaurants
Entre fogons
Kilòmetre 0
El Celler
Receptes
Ingredients
Recomanacions
Vídeos
Qui som
Què fem
On som
La Gourmeteria
Actualitat
El truc infal·lible per netejar el marisc i treure'n la sorra
Jordi Tubella
Actualitat
Així es fan els 'tater tots': el mos de patata fregida més exquisit
Jordi Prió
Restaurants
Un dels pocs restaurants de la Barceloneta on els catalans anem a menjar paella
Rosa Molinero Trias
Actualitat
Aquests són els 5 aliments amb gairebé 0 calories que pots menjar sense parar
María Coca
Actualitat
4 receptes amb sobres de cava que desitjaràs cuinar
Jordi Prió
Recomanacions
Els millors restaurants de Catalunya per visitar aquest 2025: excel·lents menjars arreu del país
Jordi Tubella
Actualitat
Ni algues ni salmó: aquest és l'aliment japonès de la longevitat
Jordi Prió
Actualitat
Com fer una fondue de formatge: la recepta autèntica pas a pas segons un expert
Xevi Miró
Actualitat
Per què venen de gust aliments grassos quan es pateix una ressaca?
Jordi Prió
Opinió
3 llocs increïbles al cor de Catalunya per menjar un gran producte de proximitat
Martí Sales
Pollastró amb orellanes
Oscar Manresa
Peix i marisc
Marisc cuit
Albert Vilas
El Nacional
Receptes de Nadal
El Nacional
Receptes
Ingredients
Vídeos