• Mor Terence Stamp
  • Pacte Estats Units-Rússia
  • Incendi carrer Verdi
  • Guillem Surroca
  • 17-A
  • Platja Costa Brava
  • Poble català bruixes
  • Com fer arròs
  • Preu de la llum avui
  • Més

Logo La Gourmeteria La Gourmeteria

Tancar sessió
Sí No
Iniciar sessió

No ets membre d'ElNacional.cat? Uneix-te al Club

Has perdut la teva contrasenya?
Hi ha massa dispositius amb sessions obertes
Vols tancar les sessions obertes a d'altres dispositius?
Sí No
  • Al mercat
  • Actualitat
  • Opinió
  • Restaurants
  • Entre fogons
  • Kilòmetre 0
  • El Celler
  • Receptes
  • Ingredients
  • Recomanacions
  • Vídeos
  • Qui som
  • Què fem
  • On som
La Gourmeteria
RECEPTES DEL MÓN

Aquesta és la tècnica perfecta per estirar la massa de la pizza: paraula d'italià

Jordi Prió
Barbacoa, hamburguesas / Foto: Pixabay
TRUCS DE CUINA

Com revifar el foc de la barbacoa amb un ingredient que tens a la cuina

Jordi Tubella
Com fer arros
Receptes

Com fer arròs: 62 receptes fantàstiques per clavar-lo a casa

Sira Robles
Diego Alias plats a Ca l'Amador Pit de pollastre confitat amb espècies i amanida de carabassó / Foto: Carlos Baglietto
RECEPTES D'ESTIU

Carpaccio de carabassó: la recepta lleugera i elegant que refresca l’estiu

Jordi Tubella
Restaurant Cals Frares / Foto: Carlos Baglietto
OPINIÓ

El llegat vital que s’apaga i que encara ens pot ensenyar a viure

Ada Parellada
emerson vieira cpkPJ U9eUM unsplash (1)
CARNS

Aquestes són les cinc carns més cares del món

Jordi Prió
Carrot cake
DOLÇOS

Sense gluten i sense sucre: el pastís de pastanaga més fàcil i sa es fa al microones

Jordi Prió
Restaurant Siurana, façana exterior Foto Víctor Antich
RESTAURANTS

5 restaurants fantàstics en pobles de menys de 1.000 habitants

Jordi Tubella
LAURA SERRANO 3 cellers enoturisme / Foto: Montse Giralt
DE VINS AMB LA LAURA

3 cellers per fer enoturisme a la Terra Alta: els millors ambaixadors de la regió

Laura Serrano (@losvinosdelaura)
Amanides de cigrons
Receptes

Les 23 amanides més originals i irresistibles per a tot l’any: frescor, color i creativitat al plat

Sira Robles
fettuccine bolets alfabrega tomaquet sec mozzarella bufala pas000
Pasta Fettuccine amb bolets, alfàbrega, tomàquet sec i mozzarella de búfala Albert Vilas
cuetes rap rostides sobre tallarines tofona pas000
Pasta Cuetes de rap rostides sobre tallarines amb tòfona Albert Vilas
carpaccio pinya al whisky crema pastissera pas000
Postres i dolços Carpaccio de pinya al whisky amb crema pastissera Albert Vilas
Receptes
Receptes
Ingredients
Ingredients
Vídeos
Vídeos
Logo El Nacional
  • Qui som
  • Què fem
  • On som

  • Publicitat
  • Escriu-nos
  • Termes i condicions d'ús
  • Política de privacitat
  • Política de cookies
  • Administrar servei Utiq
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya, Departament de la Presicència