Destins educació
Metsola
Donald Trump
Vídeo del PP
Finançament
Tramvia Glòries-Verdaguer
No és Venècia
Bossa plàstic supermercat
Calendari Jocs Olímpics
Temps Catalunya
Preu llum avui
Més
La Gourmeteria
Tancar sessió
Sí
No
Iniciar sessió
No ets membre d'ElNacional.cat?
Uneix-te al Club
Has perdut la teva contrasenya?
Hi ha massa dispositius amb sessions obertes
Vols tancar les sessions obertes a d'altres dispositius?
Sí
No
Al mercat
Actualitat
Opinió
Restaurants
Entre fogons
Kilòmetre 0
El Celler
Receptes
Ingredients
Recomanacions
Vídeos
Qui som
Què fem
On som
La Gourmeteria
Recomanacions
Menú setmanal per a la feina: delecta't amb aquests plats deliciosos
Jordi Tubella
Actualitat
Aquest ingredient habitual a les amanides no és gens saludable
Jordi Prió
Actualitat
Com aprofitar els plàtans madurs: els consells de l'Ada Parellada perquè no se't podreixin
Ada Parellada
Actualitat
Els perills de la salsa de soja: és tan dolenta com diuen?
Oriol Foix
Actualitat
El truc definitiu per fer patates fregides segons un xef Michelin
María Coca
Restaurants
Un santuari al foc que ha posat tota la carn, el peix i la verdura a la brasa
Rosa Molinero Trias
Opinió
Una dotzena d'ostres per 10€: el paradís del marisc a cinc minuts de Catalunya
Pep Antoni Roig
Recomanacions
5 receptes amb carbassó que no et pots perdre: propostes fàcils, sanes i ràpides!
Oriol Foix
Actualitat
Com aprofitar les llimones a les teves receptes
Jordi Prió
Opinió
El restaurant de Llançà que és tot un referent de la Costa Brava on menjar la millor cuina marinera
Víctor Antich
Calamarsets farcits de botifarra negra
Oscar Manresa
Carns
Pollastre de pagès amb patatones al pebre vermell
Albert Vilas
Peix i marisc
Ous trencats amb patates i llamàntol
Albert Vilas
Receptes
Ingredients
Vídeos