Trump amenaça Espanya
Sánchez OTAN
Puigdemont amnistia
Millors alumnes selectivitat
Estelada Iñigo Martínez
Pobles frescos Catalunya
Temps Catalunya
Preu de la llum avui
Més
La Gourmeteria
Tancar sessió
Sí
No
Iniciar sessió
No ets membre d'ElNacional.cat?
Uneix-te al Club
Has perdut la teva contrasenya?
Hi ha massa dispositius amb sessions obertes
Vols tancar les sessions obertes a d'altres dispositius?
Sí
No
Al mercat
Actualitat
Opinió
Restaurants
Entre fogons
Kilòmetre 0
El Celler
Receptes
Ingredients
Recomanacions
Vídeos
Qui som
Què fem
On som
La Gourmeteria
RESTAURANTS
Un bar català que enderroca els brunch i recorda que Barcelona és catalana
Martí Sales
FRUITES
El senyal a la síndria que t’avisa que cal llençar-la immediatament
Jordi Prió
MERCATS
Quin gust té el mercat de Sant Antoni? El bar indispensable
Menja amb gust
ALIMENTACIÓ SANA
Els únics gelats de terrina que aprova l'OCU: quins són i per què
Jordi Prió
FORMATGES
Aquesta és la gran mentida sobre els formatges frescos que destapa un expert
Xevi Miró
ALIMENTACIÓ
Entrepà de broquetes amb allioli: la combinació que et farà explotar el cap
María Coca
RESTAURANTS
El restaurant que revoluciona Sabadell amb una cuina catalana jove, valenta i deliciosa
Jordi Tubella
RECEPTES CATALANES
No ets català si no saps cuinar això: un mar i muntanya tradicional i icònic de Catalunya
Jordi Tubella
CURIOSITATS CULINÀRIES
Com es diu l'arbre del kiwi? El seu nom et sorprendrà
Jordi Prió
TRUCS DE CUINA
Per què has de guardar closques de llimona en un flascó amb sucre
Jordi Prió
Amanides
Pipirrana
Albert Vilas
Pasta
Macarrons amb salsa de tonyina i peppersweets
Albert Vilas
Peix i marisc
Calamars sobre tagliata amb salsa de gamba
Albert Vilas
Receptes
Ingredients
Vídeos