Sense farina i sense sucre: els brownies més sans i deliciosos que no necessiten forn
Et donem la recepta de brownies més sana que hagis trobat mai i són boníssims
Diumenge, 30 de març de 2025 - 05:30
Consulta totes les notícies sobre locals, bars i restaurants i últimes novetats que has de conèixer de la gastronomia a Catalunya a La Gourmeteria d'El Nacional.
MésEt donem la recepta de brownies més sana que hagis trobat mai i són boníssims
Diumenge, 30 de març de 2025 - 05:30
Permet una emulsió més fàcil i estable, però és considerat una heretgia per alguns
Diumenge, 30 de març de 2025 - 05:30
Una beguda carbonatada que, combinada amb plàtan, el resultat pot ser desagradable
Diumenge, 30 de març de 2025 - 05:30
La naturalesa pràcticament els va condemnar a l'extinció fa ja milers d'anys
Diumenge, 30 de març de 2025 - 05:30
Un pa cruixent per fora, tendre per dins i amb formatge fos
Dissabte, 29 de març de 2025 - 05:30
La seva closca és molt utilitzada en rebosteria o per donar aroma a plats coneguts
Dissabte, 29 de març de 2025 - 05:30
Les llavors de la síndria no només són segures, sinó que aporten beneficis nutricionals
Dissabte, 29 de març de 2025 - 05:30
Amb tan sols una albergínia i un ou es pot preparar un plat ple de matisos i amb una textura irresistible
Dissabte, 29 de març de 2025 - 05:30
Una llista d'aliments que són beneficiosos per fer front al canvi d'horari
Dissabte, 29 de març de 2025 - 05:30
El cèlebre formatge suís Tête de Moine AOP ha estat protagonista absolut
Divendres, 28 de març de 2025 - 09:46
Bon menjar arreu de Catalunya
Divendres, 28 de març de 2025 - 05:30
Si vols renovar la teva alimentació amb productes frescos i saborosos, la primavera t'ho posa fàcil
Divendres, 28 de març de 2025 - 05:30
Un artefacte molt popular al Japó i la Xina útil als fogons de casa
Divendres, 28 de març de 2025 - 05:30
Encara que en principi aquest és un mètode segur, cal tenir certes precaucions
Divendres, 28 de març de 2025 - 05:30
Destaquen pel seu sabor i són 100% aptes per a vegetarians
Divendres, 28 de març de 2025 - 05:30
El MNAC estrena restaurant de la mà d'Albert Raurich
Dijous, 27 de març de 2025 - 10:32
Una de les salses més consumides del món té origen als Països Catalans
Dijous, 27 de març de 2025 - 09:58
Cervià de les Garrigues celebra l'èxit d'un oli autòcton premiat a Nova York
Dijous, 27 de març de 2025 - 09:26
L'única estratègia que funciona de veritat és llegir amb atenció les etiquetes i els cartells de preus
Dijous, 27 de març de 2025 - 05:30
Una recepta que es prepara en minuts i que és ideal per a qualsevol ocasió
Dijous, 27 de març de 2025 - 05:30
Dijous, 27 de març de 2025 - 05:30
Alternatives als clàssics com l'oli i vinagre
Dijous, 27 de març de 2025 - 05:30
No només canvien les tècniques, sinó que el sabor és diferent
Dijous, 27 de març de 2025 - 05:30
Un esmorzar equilibrat que millora la concentració i el rendiment
Dijous, 27 de març de 2025 - 05:30
'Michelin Stars - Tales From the Kitchen' explica la guia des de dins
Dimecres, 26 de març de 2025 - 05:30
El valor calòric dels peus de porc dependrà molt de la recepta amb què els preparem
Dimecres, 26 de març de 2025 - 05:30
Quatre ingredients bàsics per elaborar aquesta recepta exprés
Dimecres, 26 de març de 2025 - 05:30
Una recepta clàssica de la gastronomia catalana que enamora pel seu sabor i facilitat
Dimecres, 26 de març de 2025 - 05:30
Aquestes ampolles, en estar en constant contacte amb la boca i l'aigua, acumulen humitat i residus
Dimecres, 26 de març de 2025 - 05:30
La capital catalana acull la IV edició del concurs La Millor Mona de Pasqua 2025
Dimarts, 25 de març de 2025 - 15:27
No existeix la cervesa 100% sense alcohol
Dimarts, 25 de març de 2025 - 05:30
Un procés senzill que pots utilitzar en la preparació de tota mena de masses
Dimarts, 25 de març de 2025 - 05:30
Aquesta fruita sí que és de temporada i ofereix un ventall ampli al receptari
Dimarts, 25 de març de 2025 - 05:30
Et parlem d'aquests plats que han passat de generació en generació i conserven el seu lloc d'origen
Dimarts, 25 de març de 2025 - 05:30
L'etiquetatge és obligatori als productes que continguin OMG en una proporció superior al 0,9 % dels seus ingredients
Dimarts, 25 de març de 2025 - 05:30
És una planta herbàcia tropical originària d'Amèrica Central i del Sud
Dilluns, 24 de març de 2025 - 13:47
Més de 6.000 copes Riedel i 270 ampolles per a un esdeveniment nacional únic
Dilluns, 24 de març de 2025 - 08:50
Els aliments fermentats són presents en moltes cultures
Dilluns, 24 de març de 2025 - 05:30
Si vols gaudir encara més de les teves mandonguilles, aquests dos ingredients han d'estar a la teva cuina
Dilluns, 24 de març de 2025 - 05:30