La bodega centenària de l'Hospitalet que és el centre neuràlgic del vermut i les anxoves
Dimecres, 26 de febrer de 2025 - 05:30
Consulta totes les notícies sobre locals, bars i restaurants i últimes novetats que has de conèixer de la gastronomia a Catalunya a La Gourmeteria d'El Nacional.
Més
Dimecres, 26 de febrer de 2025 - 05:30
Per què a l'hostaleria es paga després de l'àpat?
Dilluns, 24 de febrer de 2025 - 05:30
Dissabte, 22 de febrer de 2025 - 05:30
Dimecres, 19 de febrer de 2025 - 05:30
Necessitem més autoafirmació, estima, tribu, cultura, coneixements, estímuls i motivacions
Diumenge, 16 de febrer de 2025 - 05:30
Dissabte, 15 de febrer de 2025 - 05:30
Dimecres, 12 de febrer de 2025 - 05:30
Una veritat de molt mal gust que és deplorable
Dimarts, 11 de febrer de 2025 - 12:04
Dissabte, 8 de febrer de 2025 - 05:30
Dimecres, 5 de febrer de 2025 - 05:30
Les gallines són resilients, fàcils de cuidar i unes grans devoradores del que sigui
Dimecres, 5 de febrer de 2025 - 05:30
Dissabte, 1 de febrer de 2025 - 05:30
Dissabte, 1 de febrer de 2025 - 05:30
Dissabte, 25 de gener de 2025 - 05:30
Els embotits de cal Jordi segueixen, fil per randa, la llei de la tradició
Dimecres, 22 de gener de 2025 - 05:30
Dimecres, 22 de gener de 2025 - 05:30
Dues tendències gastronòmiques que generen consens i que faran les delícies dels catalans
Diumenge, 19 de gener de 2025 - 05:30
Dissabte, 18 de gener de 2025 - 05:30
Faci fred o calor, començar l'àpat amb una crema o una sopa fa que un es disposi d'una altra manera
Dijous, 16 de gener de 2025 - 05:30
Dimecres, 15 de gener de 2025 - 05:30
Dissabte, 11 de gener de 2025 - 05:30
El misteri de la veritable natura del producte que s’amaga sota l’etiqueta de meló confitat
Dimecres, 8 de gener de 2025 - 05:30
Els savis d’Orient van portar presents tan imprescindibles com l’or, la mirra i l’encens
Diumenge, 5 de gener de 2025 - 05:30
Dissabte, 4 de gener de 2025 - 05:30
Si us plau, ja n’hi ha prou de repetir-nos
Diumenge, 29 de desembre de 2024 - 05:30
Locals autèntics que mantenen vives les tradicions gastronòmiques del país
Dissabte, 28 de desembre de 2024 - 05:30
Un obrador amb ànima que és un oasi a la Seu d'Urgell
Dimecres, 25 de desembre de 2024 - 05:30
Tinguem salut, tinguem escudella i continuem pagant la hipoteca
Diumenge, 22 de desembre de 2024 - 05:30
Dissabte, 21 de desembre de 2024 - 05:30
Dissabte, 14 de desembre de 2024 - 05:30
Divendres, 13 de desembre de 2024 - 09:15
Una petita reflexió sobre l’estructura i contingut d’aquesta versió contemporània de la banya d’Amaltea
Dimecres, 11 de desembre de 2024 - 05:30
Diumenge, 8 de desembre de 2024 - 05:30
Dissabte, 7 de desembre de 2024 - 05:30
Dimecres, 4 de desembre de 2024 - 05:30
Dimarts, 3 de desembre de 2024 - 14:02
Dissabte, 30 de novembre de 2024 - 05:30
Un tremend aplec de germanor amb Montserrat de fons
Dissabte, 30 de novembre de 2024 - 05:30