Quina és la diferència entre el vi sense alcohol i el suc de raïm? Un sommelier d'El Bulli respon
Dues begudes diferents, però igual de bones
Diumenge, 24 de novembre de 2024 - 05:30
Consulta recomanacions de vins i consells de com comprar-los, com combinar-los amb aliments que pots trobar al mercat i consells per anar a comprar a La Gourmeteria d'El Nacional.
MésDues begudes diferents, però igual de bones
Diumenge, 24 de novembre de 2024 - 05:30
Descobrim la recepta d'una de les begudes més típiques de l'estiu a l'Estat
Diumenge, 7 de juliol de 2024 - 05:30
Visitem una vinya amb una sommelier i un enòleg
Diumenge, 30 de juny de 2024 - 05:30
Descobrim les fases per fer un vi escumós i els grans secrets per a un resultat perfecte
Diumenge, 23 de juny de 2024 - 05:30
Diumenge, 16 de juny de 2024 - 05:30
Comportar-se davant el vi en entorns socials
Diumenge, 9 de juny de 2024 - 05:30
Descobrim les tres fases d'un tast i les sensacions que ens produeix
Diumenge, 2 de juny de 2024 - 05:30
El 1879 van canviar absolutament les vinyes catalanes
Diumenge, 26 de maig de 2024 - 05:30
La longevitat de la vinya és un factor clau que afecta directament el sabor i qualitat del vi
Dijous, 16 de maig de 2024 - 05:30
Aprofundim en el concepte de terroir i la rellevància en el resultat final
Dijous, 9 de maig de 2024 - 05:30
Són molts els factors que influeixen en la qualitat del vi i cada anyada és única
Dijous, 2 de maig de 2024 - 05:30
Història catalana i vins excel·lents d'una varietat dolça del país
Dijous, 25 d'abril de 2024 - 05:30
Una recomanació rosada que embolcalla els cors a través del paladar
Dijous, 18 d'abril de 2024 - 05:30
Evita l'oxidació i allarga l'essència de l'ampolla
Dijous, 11 d'abril de 2024 - 05:30
3 opcions celestials i internacionals per degustar de la millor manera un xai
Dijous, 4 d'abril de 2024 - 05:30
De dominar Catalunya a només el Penedès, és salvatge i amb aromes a sotabosc
Dijous, 28 de març de 2024 - 05:30
Els vins blancs i els negres tenen diferents temperatures de servei
Dijous, 21 de març de 2024 - 05:30
L'agricultura biodinàmica és un món diferent de l'ecològica i aquestes en són les claus
Dijous, 14 de març de 2024 - 05:30
Gaudeix d'una alta reputació i estima arreu del país i té propietats molt rellevants
Dijous, 7 de març de 2024 - 05:30
Un diccionari del vi, amb els conceptes més bàsics per sortir del pas i endinsar-nos en aquest món
Dijous, 29 de febrer de 2024 - 05:30
La millor manera d'acompanyar un bon tou de calçots i romesco
Dijous, 22 de febrer de 2024 - 05:30
Una destinació enogastronòmica en auge amb tècniques innovadores i uns cellers a tenir en compte
Dijous, 15 de febrer de 2024 - 05:30
La llum càlida de les espelmes, una cita romàntica i vins per a Sant Valentí
Dijous, 8 de febrer de 2024 - 05:30
Quin vi prendre quan coneixem una nova persona?
Dijous, 1 de febrer de 2024 - 05:30
L'aliança d'una ruptura i els millors vins
Dijous, 25 de gener de 2024 - 05:30
Fem territori amb un recorregut especial i vitivinícola a la província de Tarragona
Dijous, 18 de gener de 2024 - 05:30
La posició de les ampolles, la temperatura, la humitat i tot el que hem de vigilar
Dijous, 11 de gener de 2024 - 05:30
Descobrim les propostes de maridatges per acompanyar el tortell de Reis
Dijous, 4 de gener de 2024 - 05:30
A més del raïm, per Cap d'Any cal tenir un bon cava per brindar
Dijous, 28 de desembre de 2023 - 05:30
És la millor recomanació de vins per maridar aquest Nadal
Dijous, 21 de desembre de 2023 - 05:30
La sommelier ens presenta el pas a pas detallat per obrir correctament les ampolles de vi
Dijous, 14 de desembre de 2023 - 05:30
Dilluns, 16 d'octubre de 2023 - 12:47
Si t'agraden les espècies, això t'interessa
Dissabte, 22 de juliol de 2023 - 05:30
Hi ha tants tipus de vins com ampolles, perquè a cada ampolla hi ha diferents varietats i una elaboració peculiar
Dissabte, 15 de juliol de 2023 - 05:30
Escolliu una marca que tingui les tres varietats i veureu que, tenint les tres al davant, són molt fàcils de diferenciar
Dissabte, 8 de juliol de 2023 - 05:30
Sigui un steak tartar, sigui un xai a l'ast o siguin uns tacos, els plats d'aquesta setmana us faran venir salivera
Divendres, 7 de juliol de 2023 - 05:30
El chardonnay té aromes complexes, un color evolucionat i és molt versàtil per combinar amb un menú degustació
Dissabte, 1 de juliol de 2023 - 05:30
La majoria dels Sauvignons és millor consumir-los quan són joves i afruitats
Dissabte, 24 de juny de 2023 - 05:30
Com més cacau tingui la xocolata, més intens ha de ser el sabor del vi
Dissabte, 17 de juny de 2023 - 05:30