Joseba Cruz: “He muntat restaurants enmig de boscos, ruïnes i el pròxim objectiu és el desert”
Entrevistem el cuiner més totterreny i trencador de Catalunya a la seva nova ubicació
Diumenge, 19 de gener de 2025 - 05:30
Consulta tots els articles i entrevistes als xefs de casa nostra que han parlat a La Gourmeteria d'El Nacional.
MésEntrevistem el cuiner més totterreny i trencador de Catalunya a la seva nova ubicació
Diumenge, 19 de gener de 2025 - 05:30
Conversem amb Sergio i Javier Torres
Diumenge, 22 de desembre de 2024 - 05:30
El xef obre el restaurant Leña a Barcelona
Diumenge, 8 de desembre de 2024 - 05:30
Eugenio Monesma ha dedicat la seva vida a recuperar oficis i receptes ancestrals
Diumenge, 17 de novembre de 2024 - 05:30
Parlem amb Carme Ruscalleda i Raül Balam
Diumenge, 27 d'octubre de 2024 - 05:30
Parlem amb un xef d'estrella Michelin
Diumenge, 29 de setembre de 2024 - 05:30
Els bolets estrella del mercat i totes les previsions: ceps i llenega negra
Dissabte, 28 de setembre de 2024 - 05:30
Aquestes són les previsions del biòleg Daniel Siscart
Dimecres, 18 de setembre de 2024 - 05:30
Entrevistem Martina Puigvert, millor cuinera jove d'Espanya el 2024 i cap de cuina del biestrellat Les Cols
Diumenge, 18 d'agost de 2024 - 05:30
Conversem amb Oriol Castro, Mateu Casañas i Eduard Xatruch, cuiners del millor restaurant del món
Dissabte, 3 d'agost de 2024 - 05:30
Parlem amb el sommelier David Seijas sobre la seva carrera professional
Dissabte, 29 de juny de 2024 - 05:30
La xef Ada Parellada t'ensenya com elaborar la recepta de coca de Sant Joan 2024 per fer enveja a tothom
Dissabte, 22 de juny de 2024 - 11:18
El xef del restaurant Shanghai presenta el seu nou llibre
Diumenge, 2 de juny de 2024 - 05:30
Una conversa amb Felipe Riccio, xef, sommelier i emprenedor mexicà
Diumenge, 28 d'abril de 2024 - 05:30
Una conversa amb la cuinera Maria Nicolau que publica la seva segona novel·la, 'Cremo!'
Diumenge, 21 d'abril de 2024 - 05:30
Entrevistem el cuiner Borja Sierra, coautor del llibre 'Cuina Catalana' i cap de cuina de la Granja Elena
Dissabte, 20 d'abril de 2024 - 05:30
Una conversa amb el cuiner i propietari de Ca l'Amador, Diego Alías, sobre el bacallà i la cuina de muntanya
Diumenge, 14 d'abril de 2024 - 05:30
Una conversa 360 graus amb el reconegut cuiner català Carles Gaig
Diumenge, 7 d'abril de 2024 - 05:30
Una conversa amb el xef català i francès Àlex Calderó sobre gastronomia i projectes de vida
Diumenge, 17 de març de 2024 - 05:30
Tres professionals del sector expliquen com es treballa al celler i a la vinya
Divendres, 8 de març de 2024 - 05:30
El Racó és un forn de pa i pastisseria fundat l'any 1827 a Granollers
Dissabte, 2 de març de 2024 - 05:30
Parlem amb un xef que porta tot sol el seu propi restaurant
Dimarts, 27 de febrer de 2024 - 05:30
Dissabte, 24 de febrer de 2024 - 05:30
Una conversa amb el pastisser gironí i cocreador del Mètode Espai Sucre
Diumenge, 18 de febrer de 2024 - 05:30
Dimarts, 23 de gener de 2024 - 05:30
El Diego Alías, de Ca l’Amador, ens ensenya a fer aquesta recepta increïble i fusionista
Dissabte, 20 de gener de 2024 - 05:30
El Diego Alías, de Ca l’Amador, ens ensenya a fer aquesta recepta increïble i contundent
Dissabte, 6 de gener de 2024 - 05:30
Una conversa amb el director del Yondu Culinary Studio a Nova York
Dimecres, 13 de desembre de 2023 - 05:30
El Diego Alías, de Ca l’Amador, ens ensenya a fer aquesta recepta tan increïble
Dimecres, 6 de desembre de 2023 - 05:30
El Diego Alías, de Ca l’Amador, ens ensenya a fer aquesta recepta tan increïble
Dimecres, 22 de novembre de 2023 - 05:30
Una conversa amb el director general de la Fundació Alícia
Dijous, 16 de novembre de 2023 - 05:30
El Diego Alías, de Ca l’Amador, ens ensenya a fer aquesta recepta tan increïble
Dimecres, 8 de novembre de 2023 - 05:30
El Diego Alías, de Ca l’Amador, ens ensenya a fer aquest plat deliciós "per al·lucinar"
Dimecres, 25 d'octubre de 2023 - 05:30
El Diego Alías, de Ca l’Amador, ens ensenya a fer aquesta recepta deliciosa
Dimecres, 11 d'octubre de 2023 - 05:30
Dijous, 5 d'octubre de 2023 - 05:30
Dimecres, 27 de setembre de 2023 - 05:30
Dijous, 7 de setembre de 2023 - 05:30
Prepara'l en un tres i no res i deixa a tothom bocabadat (i panxacontent)
Dimecres, 6 de setembre de 2023 - 05:30