Entre fogons

Consulta tots els articles i entrevistes als xefs de casa nostra que han parlat a La Gourmeteria d'El Nacional.

Més
pastilla video
Joseba Cruz: “He muntat restaurants enmig de boscos, ruïnes i el pròxim objectiu és el desert”

Joseba Cruz: “He muntat restaurants enmig de boscos, ruïnes i el pròxim objectiu és el desert”

Entrevistem el cuiner més totterreny i trencador de Catalunya a la seva nova ubicació

Jordi Tubella

Diumenge, 19 de gener de 2025 - 05:30

pastilla video
Germans Torres: “Creiem que ara estem en un moment per sobre de les estrelles”

Germans Torres: “Creiem que ara estem en un moment per sobre de les estrelles”

Conversem amb Sergio i Javier Torres

Víctor Antich

Diumenge, 22 de desembre de 2024 - 05:30

pastilla video
Dani García: "Si hi va haver algú honest amb la guia Michelin, vaig ser jo"

Dani García: "Si hi va haver algú honest amb la guia Michelin, vaig ser jo"

El xef obre el restaurant Leña a Barcelona

Oriol Foix

Diumenge, 8 de desembre de 2024 - 05:30

El youtuber de 70 anys nascut al Pirineu disposat a salvar les receptes tradicionals de Catalunya

El youtuber de 70 anys nascut al Pirineu disposat a salvar les receptes tradicionals de Catalunya

Eugenio Monesma ha dedicat la seva vida a recuperar oficis i receptes ancestrals

Oriol Foix

Diumenge, 17 de novembre de 2024 - 05:30

pastilla video
Raül Balam: "Qui es trobi amb uns preus cars és perquè no sap de què va la pel·lícula"

Raül Balam: "Qui es trobi amb uns preus cars és perquè no sap de què va la pel·lícula"

Parlem amb Carme Ruscalleda i Raül Balam

Oriol Foix

Diumenge, 27 d'octubre de 2024 - 05:30

Luis Lera: "Hem d’evitar perdre la nostra identitat gastronòmica per modes i complexos"

Luis Lera: "Hem d’evitar perdre la nostra identitat gastronòmica per modes i complexos"

Parlem amb un xef d'estrella Michelin

Marta Garreta

Diumenge, 29 de setembre de 2024 - 05:30

pastilla video
Quins bolets podem trobar aquest octubre a Catalunya?

Quins bolets podem trobar aquest octubre a Catalunya?

Els bolets estrella del mercat i totes les previsions: ceps i llenega negra

Víctor Antich

Dissabte, 28 de setembre de 2024 - 05:30

Quins bolets podrem trobar aquest setembre a Catalunya? Els pronòstics de 2024

Quins bolets podrem trobar aquest setembre a Catalunya? Els pronòstics de 2024

Aquestes són les previsions del biòleg Daniel Siscart

Víctor Antich

Dimecres, 18 de setembre de 2024 - 05:30

pastilla video
Martina Puigvert: "Busquem la tercera estrella Michelin per no abaixar la guàrdia"

Martina Puigvert: "Busquem la tercera estrella Michelin per no abaixar la guàrdia"

Entrevistem Martina Puigvert, millor cuinera jove d'Espanya el 2024 i cap de cuina del biestrellat Les Cols

Jordi Tubella

Diumenge, 18 d'agost de 2024 - 05:30

pastilla video
Disfrutar: "Hem tocat el cel, però els orígens ens mantenen els peus a terra"

Disfrutar: "Hem tocat el cel, però els orígens ens mantenen els peus a terra"

Conversem amb Oriol Castro, Mateu Casañas i Eduard Xatruch, cuiners del millor restaurant del món

Jordi Tubella

Dissabte, 3 d'agost de 2024 - 05:30

El centenari d’un somni fet realitat a la Costa Brava

El centenari d’un somni fet realitat a la Costa Brava

Víctor Antich

Dimecres, 31 de juliol de 2024 - 05:30

pastilla video
David Seijas: "Estic orgullós de dir que he guanyat la batalla a l'alcohol perquè és al que em dedico"

David Seijas: "Estic orgullós de dir que he guanyat la batalla a l'alcohol perquè és al que em dedico"

Parlem amb el sommelier David Seijas sobre la seva carrera professional

Oriol Foix

Dissabte, 29 de juny de 2024 - 05:30

pastilla video
La recepta de coca de Sant Joan per Ada Parellada: èxit gastronòmic assegurat

La recepta de coca de Sant Joan per Ada Parellada: èxit gastronòmic assegurat

La xef Ada Parellada t'ensenya com elaborar la recepta de coca de Sant Joan 2024 per fer enveja a tothom

Ada Parellada

Dissabte, 22 de juny de 2024 - 11:18

pastilla video
Josep Maria Kao: "Fer fricandó s'assembla molt a fer ànec a la pequinesa"

Josep Maria Kao: "Fer fricandó s'assembla molt a fer ànec a la pequinesa"

El xef del restaurant Shanghai presenta el seu nou llibre

Oriol Foix

Diumenge, 2 de juny de 2024 - 05:30

Felipe Riccio: "Amb el meu menú, trasllado el client de Houston a Catalunya"

Felipe Riccio: "Amb el meu menú, trasllado el client de Houston a Catalunya"

Una conversa amb Felipe Riccio, xef, sommelier i emprenedor mexicà

Alba Sunyer

Diumenge, 28 d'abril de 2024 - 05:30

pastilla video
Maria Nicolau: "Hi ha menús de 450 euros que no són prou cars"

Maria Nicolau: "Hi ha menús de 450 euros que no són prou cars"

Una conversa amb la cuinera Maria Nicolau que publica la seva segona novel·la, 'Cremo!'

Jordi Tubella

Diumenge, 21 d'abril de 2024 - 05:30

pastilla video
Borja Sierra: "El futur de la cuina catalana és esplèndid"

Borja Sierra: "El futur de la cuina catalana és esplèndid"

Entrevistem el cuiner Borja Sierra, coautor del llibre 'Cuina Catalana' i cap de cuina de la Granja Elena

Oriol Foix

Dissabte, 20 d'abril de 2024 - 05:30

pastilla video
Diego Alías: "El bacallà és cuina de muntanya"

Diego Alías: "El bacallà és cuina de muntanya"

Una conversa amb el cuiner i propietari de Ca l'Amador, Diego Alías, sobre el bacallà i la cuina de muntanya

Jordi Tubella

Diumenge, 14 d'abril de 2024 - 05:30

pastilla video
Carles Gaig: "De vegades agafo el telèfon i truco al Joan Roca per demanar-li consells"

Carles Gaig: "De vegades agafo el telèfon i truco al Joan Roca per demanar-li consells"

Una conversa 360 graus amb el reconegut cuiner català Carles Gaig

Jordi Tubella

Diumenge, 7 d'abril de 2024 - 05:30

Àlex Calderó: "La gent a Catalunya busca menús espectaculars i a bons preus; no és viable"

Àlex Calderó: "La gent a Catalunya busca menús espectaculars i a bons preus; no és viable"

Una conversa amb el xef català i francès Àlex Calderó sobre gastronomia i projectes de vida

Alba Sunyer

Diumenge, 17 de març de 2024 - 05:30

Aquí no hi falten dones, cal visibilitat: el món del vi explicat des de dins

Aquí no hi falten dones, cal visibilitat: el món del vi explicat des de dins

Tres professionals del sector expliquen com es treballa al celler i a la vinya

Oriol Foix

Divendres, 8 de març de 2024 - 05:30

La incansable lluita per sobreviure d'un forn tradicional amb 200 anys d'història

La incansable lluita per sobreviure d'un forn tradicional amb 200 anys d'història

El Racó és un forn de pa i pastisseria fundat l'any 1827 a Granollers

Oriol Foix

Dissabte, 2 de març de 2024 - 05:30

Vidal Gravalosa: “M’agradaria saber quants restaurants tenen una plantilla estable”

Vidal Gravalosa: “M’agradaria saber quants restaurants tenen una plantilla estable”

Parlem amb un xef que porta tot sol el seu propi restaurant

Oriol Foix

Dimarts, 27 de febrer de 2024 - 05:30

John Yelineck: “El que volem és tenir una carta que segueixi els nostres valors”

John Yelineck: “El que volem és tenir una carta que segueixi els nostres valors”

Alba Sunyer

Dissabte, 24 de febrer de 2024 - 05:30

Xano Saguer: "La tendència és tornar a la cuina de l’àvia, a la cuina ben feta i als sofregits"

Xano Saguer: "La tendència és tornar a la cuina de l’àvia, a la cuina ben feta i als sofregits"

Una conversa amb el pastisser gironí i cocreador del Mètode Espai Sucre

Alba Sunyer

Diumenge, 18 de febrer de 2024 - 05:30

Úrsula XVII Sala-Illa: "És imprescindible explicar el context quan vols importar una tradició"

Úrsula XVII Sala-Illa: "És imprescindible explicar el context quan vols importar una tradició"

Alba Sunyer

Dimarts, 23 de gener de 2024 - 05:30

pastilla video
Un plat asiàtic reconvertit a l'estil català amb uns ingredients sorprenents

Un plat asiàtic reconvertit a l'estil català amb uns ingredients sorprenents

El Diego Alías, de Ca l’Amador, ens ensenya a fer aquesta recepta increïble i fusionista

Diego Alías

Dissabte, 20 de gener de 2024 - 05:30

pastilla video
La vichyssoise més completa del món i la derrota més amarga de França

La vichyssoise més completa del món i la derrota més amarga de França

El Diego Alías, de Ca l’Amador, ens ensenya a fer aquesta recepta increïble i contundent

Diego Alías

Dissabte, 6 de gener de 2024 - 05:30

Jaume Biarnés: "El valor de la marca Catalunya és combinar tradició amb innovació"

Jaume Biarnés: "El valor de la marca Catalunya és combinar tradició amb innovació"

Una conversa amb el director del Yondu Culinary Studio a Nova York

Alba Sunyer

Dimecres, 13 de desembre de 2023 - 05:30

pastilla video
Prepara aquests bunyols de bacallà a l'altura dels que faria la teva àvia

Prepara aquests bunyols de bacallà a l'altura dels que faria la teva àvia

El Diego Alías, de Ca l’Amador, ens ensenya a fer aquesta recepta tan increïble

Diego Alías

Dimecres, 6 de desembre de 2023 - 05:30

pastilla video
Els peus de porc més ben maridats de Catalunya amb aquest ingredient secret

Els peus de porc més ben maridats de Catalunya amb aquest ingredient secret

El Diego Alías, de Ca l’Amador, ens ensenya a fer aquesta recepta tan increïble

Diego Alías

Dimecres, 22 de novembre de 2023 - 05:30

Toni Massanés: "Som uns analfabets funcionals a l'hora d'alimentar-nos"

Toni Massanés: "Som uns analfabets funcionals a l'hora d'alimentar-nos"

Una conversa amb el director general de la Fundació Alícia

Alba Sunyer

Dijous, 16 de novembre de 2023 - 05:30

pastilla video
Amb aquest producte típic de l'Alt Urgell pots elaborar una recepta ben variada i atractiva

Amb aquest producte típic de l'Alt Urgell pots elaborar una recepta ben variada i atractiva

El Diego Alías, de Ca l’Amador, ens ensenya a fer aquesta recepta tan increïble

Diego Alías

Dimecres, 8 de novembre de 2023 - 05:30

pastilla video
La recepta amb ceps i vieires que et farà triomfar aquesta tardor

La recepta amb ceps i vieires que et farà triomfar aquesta tardor

El Diego Alías, de Ca l’Amador, ens ensenya a fer aquest plat deliciós "per al·lucinar"

Diego Alías

Dimecres, 25 d'octubre de 2023 - 05:30

pastilla video
Un aperitiu de figues per fer degustar als teus comensals en cinc minuts

Un aperitiu de figues per fer degustar als teus comensals en cinc minuts

El Diego Alías, de Ca l’Amador, ens ensenya a fer aquesta recepta deliciosa

Diego Alías

Dimecres, 11 d'octubre de 2023 - 05:30

Lluc Crusellas: "Aquest novembre llancem la meva marca de xocolates i em fa moltíssima il·lusió"

Lluc Crusellas: "Aquest novembre llancem la meva marca de xocolates i em fa moltíssima il·lusió"

Alba Sunyer

Dijous, 5 d'octubre de 2023 - 05:30

Daniel Pons: “Els concursos d’alta gastronomia han fet que un plat de fricandó sigui poc sexi per a Instagram"

Daniel Pons: “Els concursos d’alta gastronomia han fet que un plat de fricandó sigui poc sexi per a Instagram"

Alba Sunyer

Dimecres, 27 de setembre de 2023 - 05:30

Sergi de Meià: "Fins que els xefs catalans no tinguem clar que tots fem cuina catalana, tenim un problema"

Sergi de Meià: "Fins que els xefs catalans no tinguem clar que tots fem cuina catalana, tenim un problema"

Alba Sunyer

Dijous, 7 de setembre de 2023 - 05:30

pastilla video
La torrada de foie amb melmelada de figues per fer un segon esmorzar de bandera

La torrada de foie amb melmelada de figues per fer un segon esmorzar de bandera

Prepara'l en un tres i no res i deixa a tothom bocabadat (i panxacontent)

Diego Alías

Dimecres, 6 de setembre de 2023 - 05:30

pastilla video
Uns raviolis de gamba i salsa de soja exquisits que pots preparar a casa teva en un tres i no res

Uns raviolis de gamba i salsa de soja exquisits que pots preparar a casa teva en un tres i no res

El xef Diego Alías t'ensenya la recepta d'aquests fantàstics raviolis de gamba

Diego Alías

Dimecres, 30 d'agost de 2023 - 05:30