Restaurants

Consulta tots els articles de restaurants recomanats a Barcelona, Girona, Tarragona i Lleida a La Gourmeteria d'El Nacional.

Més
Un santuari al foc que ha posat tota la carn, el peix i la verdura a la brasa

Un santuari al foc que ha posat tota la carn, el peix i la verdura a la brasa

Un rostidor contemporani i espectacular a la ciutat

Rosa Molinero Trias

Diumenge, 14 de juliol de 2024 - 05:30

Una guingueta al bell mig de la platja amb racions contundents i bon peix a la brasa

Una guingueta al bell mig de la platja amb racions contundents i bon peix a la brasa

El Tarumba s'ubica a la platja de Castelldefels

Oriol Foix

Divendres, 12 de juliol de 2024 - 05:30

La cocteleria de Gràcia que sedueix els veïns amb copes fresques i equilibrades

La cocteleria de Gràcia que sedueix els veïns amb copes fresques i equilibrades

Un total de 27 còctels, amb una oferta lleugera, diversa i amable

Rosa Molinero Trias

Dilluns, 8 de juliol de 2024 - 05:30

Una oda a la carn: tasta aquest restaurant amb els millors filets del barri

Una oda a la carn: tasta aquest restaurant amb els millors filets del barri

Una expressió al gust més personal sobre el filet

Jordi Tubella

Dilluns, 8 de juliol de 2024 - 05:30

La joia gastronòmica de Barcelona amb degustacions d'escàndol i un menú a 25 euros

La joia gastronòmica de Barcelona amb degustacions d'escàndol i un menú a 25 euros

La Tartareria és la meca del tàrtar a la ciutat

Oriol Foix

Divendres, 5 de juliol de 2024 - 05:30

Una nova barra japonesa que ens farà escapar de la pressa i l’estrès

Una nova barra japonesa que ens farà escapar de la pressa i l’estrès

Un restaurant que obre portes demà

Rosa Molinero Trias

Diumenge, 30 de juny de 2024 - 05:30

El bar de poble de Nou Barris on degustar les millors tapes de la zona

El bar de poble de Nou Barris on degustar les millors tapes de la zona

Una terrassa de cap de setmana i vespres que és referència al barri

Jordi Tubella

Divendres, 28 de juny de 2024 - 05:30

El restaurant de la Font de la Guatlla que aterra entre fronteres a cop de platets boníssims

El restaurant de la Font de la Guatlla que aterra entre fronteres a cop de platets boníssims

Una obertura de fa pocs mesos en un punt neuràlgic de la ciutat

Jordi Tubella

Dijous, 27 de juny de 2024 - 05:30

La fórmula francesa, senzilla, ràpida i barata que mai no falla al migdia

La fórmula francesa, senzilla, ràpida i barata que mai no falla al migdia

Un excel·lent menú de migdia de 14 euros al bell mig de l'Eixample

Rosa Molinero Trias

Dimecres, 26 de juny de 2024 - 05:30

El restaurant d'Eivissa que és un paradís gastronòmic amb unes vistes prodigioses

El restaurant d'Eivissa que és un paradís gastronòmic amb unes vistes prodigioses

Eivissa sempre sorprèn, sigui quina sigui la raó per la qual hom s'hi dirigeix

Marta Garreta

Dimarts, 25 de juny de 2024 - 05:30

La rostisseria emblemàtica de Barcelona que serveix carn suculenta en un espai preciós

La rostisseria emblemàtica de Barcelona que serveix carn suculenta en un espai preciós

Rostits típics d'Aranda en aquest restaurant del Paral·lel

Oriol Foix

Dilluns, 24 de juny de 2024 - 05:30

Arrossos, tapes i vistes al mar: la combinació perfecta per gaudir al màxim d'aquest restaurant

Arrossos, tapes i vistes al mar: la combinació perfecta per gaudir al màxim d'aquest restaurant

Menja com un rei amb un paisatge de luxe

Oriol Foix

Divendres, 21 de juny de 2024 - 05:30

La cafeteria amb més caliu de Copenhaguen és d’un català

La cafeteria amb més caliu de Copenhaguen és d’un català

En Nacho Jodar regenta una cafeteria danesa des de fa un any i es desmarca com una de les millors de la ciutat

Rosa Molinero Trias

Dijous, 20 de juny de 2024 - 05:30

El restaurant de Barcelona ubicat en un lloc privilegiat i històric on s'hi menja de nassos

El restaurant de Barcelona ubicat en un lloc privilegiat i històric on s'hi menja de nassos

Marta Garreta

Dimarts, 18 de juny de 2024 - 05:30

El restaurant de Sarrià-Sant Gervasi on doctorar-se amb unes tapes d'escàndol

El restaurant de Sarrià-Sant Gervasi on doctorar-se amb unes tapes d'escàndol

Excel·lents platets sofisticats per compartir amb amics

Jordi Tubella

Dilluns, 17 de juny de 2024 - 10:52

La cuina tradicional catalana serà global o no serà

La cuina tradicional catalana serà global o no serà

Poden les 'cassoletes' catapultar la cuina catalana al món? Al cor de Girona hi ha un local ple de guiris que ho demostra

Pep Antoni Roig

Diumenge, 16 de juny de 2024 - 05:30

A poc a poc i bona lletra

A poc a poc i bona lletra

Un projecte que lluita per no sucumbir al turisme massiu i disruptiu

Martí Sales

Dissabte, 15 de juny de 2024 - 05:30

El restaurant per tornar-se ludòpata a cop de plats que magnetitzen el producte

El restaurant per tornar-se ludòpata a cop de plats que magnetitzen el producte

Una barreja catalanojaponesa espectacular amb plats per tastar i meravellar-se

Jordi Tubella

Divendres, 14 de juny de 2024 - 05:30

Tasta l'autèntica cuina casolana d'Itàlia en aquest restaurant de pasta de Sant Gervasi

Tasta l'autèntica cuina casolana d'Itàlia en aquest restaurant de pasta de Sant Gervasi

El restaurant Capú és la meca de la pasta a Barcelona

Oriol Foix

Dimarts, 11 de juny de 2024 - 05:30

El restaurant d'Urquinaona ple de colors estridents i plats de geni de gustos diferents

El restaurant d'Urquinaona ple de colors estridents i plats de geni de gustos diferents

Un gran menjador dividit en tres espais

Oriol Foix

Dilluns, 10 de juny de 2024 - 05:30

El restaurant de les Corts amb tècniques de coccions ancestrals que meravella Barcelona

El restaurant de les Corts amb tècniques de coccions ancestrals que meravella Barcelona

Cuina criolla i de l'Amazones en fabulosos plats

Marta Garreta

Divendres, 7 de juny de 2024 - 05:30

Un menú de migdia bo, bonic, barat i ràpid al cor del Raval

Un menú de migdia bo, bonic, barat i ràpid al cor del Raval

Un exemple de bar amb ànima

Rosa Molinero Trias

Dijous, 6 de juny de 2024 - 05:30

El restaurant amagat de la Barceloneta on xalar d'un bon arròs a primera línia de platja

El restaurant amagat de la Barceloneta on xalar d'un bon arròs a primera línia de platja

Plats tradicionals i altres d'internacionals per gaudir d'un bon àpat a peu de platja

Oriol Foix

Dimarts, 4 de juny de 2024 - 05:30

La capsa japonesa que fa de plat únic en un xamfrà de l’Eixample

La capsa japonesa que fa de plat únic en un xamfrà de l’Eixample

Menges japoneses que fan sentir com a part de l’anime que la generació dels 90 van consumir a tort i a dret

Rosa Molinero Trias

Dilluns, 3 de juny de 2024 - 05:30

Plorar-ho tot però plorar-ho bé

Plorar-ho tot però plorar-ho bé

El restaurant de Gràcia que fa una cuina catalana amb cara i ulls

Martí Sales

Dissabte, 1 de juny de 2024 - 05:30

Un restaurant mundial amb platets a una terrassa aèria amb vistes a la Sagrada Família

Un restaurant mundial amb platets a una terrassa aèria amb vistes a la Sagrada Família

Frescor i sabor dels cinc continents en una vuitena planta amb un paisatge formidable

Jordi Tubella

Divendres, 31 de maig de 2024 - 05:30

pastilla video
El restaurant únic a Catalunya amb els dos menús més deliciosos i impressionants del país

El restaurant únic a Catalunya amb els dos menús més deliciosos i impressionants del país

Plats de temporada per excel·lir la primavera i la cuina catalana

Jordi Tubella

Dimarts, 28 de maig de 2024 - 05:30

El restaurant de Barcelona més rupturista forjat amb la complicitat de Ferran Adrià

El restaurant de Barcelona més rupturista forjat amb la complicitat de Ferran Adrià

Un format vist a Nova York i que en va inspirar l'aterratge a Barcelona

Marta Garreta

Dilluns, 27 de maig de 2024 - 05:30

El restaurant de Vic que se situa en uns baixos senyorials amb plats d'arreu

El restaurant de Vic que se situa en uns baixos senyorials amb plats d'arreu

Tacos i makis en una carta poc nostrada, però amb una tria ben feta

Rosa Molinero Trias

Dijous, 23 de maig de 2024 - 05:30

El restaurant de Barcelona aliè als turistes amb una cuina tradicional i preus populars

El restaurant de Barcelona aliè als turistes amb una cuina tradicional i preus populars

És el local originari de la primera estrella Michelin de la ciutat

Jordi Tubella

Dimarts, 21 de maig de 2024 - 05:30

Com degustar un excel·lent arròs i no morir en l'intent?

Com degustar un excel·lent arròs i no morir en l'intent?

Un projecte pioner a Barcelona de la mà del restaurant Telefèric

Jordi Tubella

Diumenge, 19 de maig de 2024 - 05:30

El restaurant de Palma amb el menú més singular de plats i còctels

El restaurant de Palma amb el menú més singular de plats i còctels

Posa’t a les mans dels cuiners per menjar el millor producte que hi ha al mercat aquell dia

Rosa Molinero Trias

Diumenge, 19 de maig de 2024 - 05:30

Els models que ens calen: una pastisseria exemplar

Els models que ens calen: una pastisseria exemplar

Més ensaïmades, xuixos i coques de fruita, i menys cinnamon rolls i lemon pies a les pastisseries de casa nostra

Martí Sales

Dissabte, 18 de maig de 2024 - 05:30

El restaurant de l’Hospitalet amb producte directe de l’hort i una cuina molt sincera

El restaurant de l’Hospitalet amb producte directe de l’hort i una cuina molt sincera

La majoria de producte que serveixen és del Parc Agrari del Baix Llobregat

Oriol Foix

Divendres, 17 de maig de 2024 - 05:30

El restaurant que brilla en autenticitat amb una proposta culinària exclusiva a Barcelona

El restaurant que brilla en autenticitat amb una proposta culinària exclusiva a Barcelona

Cada plat és un compendi que aporta, alhora que sabor, coneixement

Marta Garreta

Dimarts, 14 de maig de 2024 - 05:30

La carta de primavera-estiu més admirada de Barcelona: textures, contrastos i sabors brutals

La carta de primavera-estiu més admirada de Barcelona: textures, contrastos i sabors brutals

Una aliança 'gastro' i vitivinícola per brillar

Jordi Tubella

Dimarts, 14 de maig de 2024 - 05:30

Un restaurant amb un parell d'ous que sorprèn la clientela amb plats moderns de qualitat

Un restaurant amb un parell d'ous que sorprèn la clientela amb plats moderns de qualitat

Un local de brunch a l'alçada dels bars de vermut

Oriol Foix

Dilluns, 13 de maig de 2024 - 05:30

La petita taverna que celebra 10 anys al Poble-sec amb uns plats molt ben parits

La petita taverna que celebra 10 anys al Poble-sec amb uns plats molt ben parits

Una proposta particular, sorprenent i revisada de la cuina asiàtica que llueix el barri

Jordi Tubella

Diumenge, 12 de maig de 2024 - 05:30

Un restaurant sense turistes on menjar per deu euros amagat a la part alta de Barcelona

Un restaurant sense turistes on menjar per deu euros amagat a la part alta de Barcelona

Cuina japonesa de barri en una cafeteria d'allò més agradable

Oriol Foix

Divendres, 10 de maig de 2024 - 05:30

El restaurant de la Dreta de l'Eixample amb una brava barra italiana

El restaurant de la Dreta de l'Eixample amb una brava barra italiana

Menjar una tria d'aquí i d'allà a una bodega que no és una bodega

Rosa Molinero Trias

Dijous, 9 de maig de 2024 - 05:30