El restaurant de Tremp regentat per joves que serveix producte local i vins del territori
Un projecte pioner amb una oferta cuidada
Dijous, 27 de març de 2025 - 05:30
Consulta tots els articles de restaurants recomanats a Barcelona, Girona, Tarragona i Lleida a La Gourmeteria d'El Nacional.
MésUn projecte pioner amb una oferta cuidada
Dijous, 27 de març de 2025 - 05:30
Les mil truites al cor de l'Eixample
Dilluns, 24 de març de 2025 - 05:30
Un menú de 8 plats que celebra l'excel·lència de la primera matèria
Diumenge, 23 de març de 2025 - 05:30
Gaudir de plats de confort ben fets és un regal
Divendres, 21 de març de 2025 - 05:30
Un duet humil i talentós que fa una cuina excel·lent
Dilluns, 17 de març de 2025 - 05:30
Una fórmula de migdia amb preus encara més ajustats
Diumenge, 16 de març de 2025 - 05:30
Un càtering arrossaire i un restaurant brutal a Cervera
Dissabte, 15 de març de 2025 - 05:30
Intel·ligència, traça i professionalitat en una cuina d’alçada amb una mirada gallega
Divendres, 14 de març de 2025 - 05:30
Cuina catalana senzilla i ben parida envoltada de vinyes
Dijous, 13 de març de 2025 - 05:30
Un local gran amb bona cuina casolana
Diumenge, 9 de març de 2025 - 05:30
Plats icònics per mantenir forta la pròpia cultura gastronòmica
Dissabte, 8 de març de 2025 - 05:30
Un projecte gastronòmic al Baix Camp que està copsant atencions
Divendres, 7 de març de 2025 - 05:30
Una barra mediterrània que s’inspira en el Japó
Dilluns, 3 de març de 2025 - 05:30
122 anys d'història d'una icona de la gastronomia barcelonina
Diumenge, 2 de març de 2025 - 05:30
Un espai obert fantàstic que incorpora la brasa i el peix com a element principal
Divendres, 28 de febrer de 2025 - 05:30
Un restaurant d'on sortir ben tip
Dilluns, 24 de febrer de 2025 - 05:30
Plats amb personalitat amb una tècnica culinària de qualitat
Diumenge, 23 de febrer de 2025 - 05:30
Un indret que puja al capdamunt del rànquing de llocs on quedar amb els amics
Dissabte, 22 de febrer de 2025 - 05:30
Un català enamorat del Japó que l’ha entès com pocs
Divendres, 21 de febrer de 2025 - 05:30
Una carta de 13 pizzes preparades a la vista dels comensals
Dimarts, 18 de febrer de 2025 - 05:30
El secret més ben guardat de la cuina nipona a Barcelona
Dilluns, 17 de febrer de 2025 - 05:30
9 passis brutals seleccionats per Tomàs Abellan i Mariano Segura
Diumenge, 16 de febrer de 2025 - 05:30
El xamfrà més alegre de l'Eixample
Divendres, 14 de febrer de 2025 - 05:30
Cuina de tall afrancesat i nòrdic
Dijous, 13 de febrer de 2025 - 05:30
Un clàssic del menjar ràpid que inclou una recepta molt catalana
Dilluns, 10 de febrer de 2025 - 05:30
Excel·lents plats de carn en una oferta de gran qualitat
Divendres, 7 de febrer de 2025 - 05:30
Peix òptim a la brasa amb unes vistes perfectes del port
Dilluns, 3 de febrer de 2025 - 05:30
Diumenge, 2 de febrer de 2025 - 05:30
Cuina sofisticada i elaborada plena de sabors
Diumenge, 2 de febrer de 2025 - 05:30
Un trajecte deliciós de Palerm a Barcelona
Divendres, 31 de gener de 2025 - 05:30
El cuiner Joan Vallès demostra que la tradició pot tractar-se amb elegància
Dijous, 30 de gener de 2025 - 05:30
Un temple de la cuina de Ponent
Dimecres, 29 de gener de 2025 - 05:30
L’experiència inoblidable de menjar sushi en una barra amb el xef a mig metre amb peix directe de Toyosu
Dimarts, 28 de gener de 2025 - 05:30
A la carta només hi ha un plat de pasta perquè la cuina italiana és molt més que això
Dimarts, 28 de gener de 2025 - 05:30
Juan Diego Sánchez, JuanDi, ('La Muela' i 'Xivarri') obre a Reus 'La Croketeria' i només serveix... croquetes
Dilluns, 27 de gener de 2025 - 05:30
Una hamburgueseria única al centre de Barcelona
Diumenge, 26 de gener de 2025 - 05:30
Divendres, 24 de gener de 2025 - 05:30
Costa trobar el restaurant, però quan el localitzes repeteixes ni que et quedin poques hores per a tornar
Dimarts, 21 de gener de 2025 - 05:30
Un local amagat dels turistes que és magistral amb la seva cuina catalana
Dilluns, 20 de gener de 2025 - 05:30