El bar de cuina catalana amb racions generoses de plats tradicionals sense floritures
Un restaurant d'on sortir ben tip
Dilluns, 24 de febrer de 2025 - 05:30
Consulta tots els articles de restaurants recomanats a Barcelona, Girona, Tarragona i Lleida a La Gourmeteria d'El Nacional.
MésUn restaurant d'on sortir ben tip
Dilluns, 24 de febrer de 2025 - 05:30
Plats amb personalitat amb una tècnica culinària de qualitat
Diumenge, 23 de febrer de 2025 - 05:30
Un indret que puja al capdamunt del rànquing de llocs on quedar amb els amics
Dissabte, 22 de febrer de 2025 - 05:30
Un català enamorat del Japó que l’ha entès com pocs
Divendres, 21 de febrer de 2025 - 05:30
Una carta de 13 pizzes preparades a la vista dels comensals
Dimarts, 18 de febrer de 2025 - 05:30
El secret més ben guardat de la cuina nipona a Barcelona
Dilluns, 17 de febrer de 2025 - 05:30
9 passis brutals seleccionats per Tomàs Abellan i Mariano Segura
Diumenge, 16 de febrer de 2025 - 05:30
El xamfrà més alegre de l'Eixample
Divendres, 14 de febrer de 2025 - 05:30
Cuina de tall afrancesat i nòrdic
Dijous, 13 de febrer de 2025 - 05:30
Un clàssic del menjar ràpid que inclou una recepta molt catalana
Dilluns, 10 de febrer de 2025 - 05:30
Excel·lents plats de carn en una oferta de gran qualitat
Divendres, 7 de febrer de 2025 - 05:30
Peix òptim a la brasa amb unes vistes perfectes del port
Dilluns, 3 de febrer de 2025 - 05:30
Diumenge, 2 de febrer de 2025 - 05:30
Cuina sofisticada i elaborada plena de sabors
Diumenge, 2 de febrer de 2025 - 05:30
Un trajecte deliciós de Palerm a Barcelona
Divendres, 31 de gener de 2025 - 05:30
El cuiner Joan Vallès demostra que la tradició pot tractar-se amb elegància
Dijous, 30 de gener de 2025 - 05:30
Un temple de la cuina de Ponent
Dimecres, 29 de gener de 2025 - 05:30
L’experiència inoblidable de menjar sushi en una barra amb el xef a mig metre amb peix directe de Toyosu
Dimarts, 28 de gener de 2025 - 05:30
A la carta només hi ha un plat de pasta perquè la cuina italiana és molt més que això
Dimarts, 28 de gener de 2025 - 05:30
Juan Diego Sánchez, JuanDi, ('La Muela' i 'Xivarri') obre a Reus 'La Croketeria' i només serveix... croquetes
Dilluns, 27 de gener de 2025 - 05:30
Una hamburgueseria única al centre de Barcelona
Diumenge, 26 de gener de 2025 - 05:30
Divendres, 24 de gener de 2025 - 05:30
Costa trobar el restaurant, però quan el localitzes repeteixes ni que et quedin poques hores per a tornar
Dimarts, 21 de gener de 2025 - 05:30
Un local amagat dels turistes que és magistral amb la seva cuina catalana
Dilluns, 20 de gener de 2025 - 05:30
Producte i estil a un local mític de la ciutat
Diumenge, 19 de gener de 2025 - 05:30
Un temple dels bons esmorzars i dinars per fer país
Divendres, 17 de gener de 2025 - 05:30
Un espai de gastronomia i cultura gallega al centre de Barcelona
Dijous, 16 de gener de 2025 - 05:30
Un local mític que ja no és el que era
Dilluns, 13 de gener de 2025 - 05:30
Una hamburgueseria gurmet amb producte artesanal
Diumenge, 12 de gener de 2025 - 05:30
Saber fer, producte i tradició en aquest bar familiar davant de la platja
Divendres, 10 de gener de 2025 - 05:30
Un servei alegre i plats que no poden faltar mai a les cases de menjars del país
Diumenge, 5 de gener de 2025 - 05:30
Forma part de l’imaginari de moltes generacions que s’han entaulat al voltant de carns i peixos a la brasa
Divendres, 3 de gener de 2025 - 05:30
El secret més ben guardat de tota la ciutat és en aquesta cantonada del barri de pescadors
Dijous, 2 de gener de 2025 - 05:30
Un racó tranquil on es menja de primera
Dilluns, 30 de desembre de 2024 - 05:30
Un local de pintxos i plats espectaculars
Dimecres, 25 de desembre de 2024 - 05:30
La botiga de queviures centenària que es convertí per oferir menjar i beure excel·lent
Dilluns, 23 de desembre de 2024 - 05:30
La creativitat de Yordi Martínez es trasllada en uns plats esfereïdors
Divendres, 20 de desembre de 2024 - 05:30
A l’edifici on hi va viure Francesc Cambó s’hi aixeca un bonic restaurant de cuina catalana
Dijous, 19 de desembre de 2024 - 05:30
Un paradís gastronòmic enmig de la ciutat
Dimecres, 18 de desembre de 2024 - 05:30