La marisqueria de Barcelona amb el millor menú degustació a mig camí entre l'Atlàntic i el Mediterrani
Divendres, 24 de gener de 2025 - 05:30
Consulta tots els articles de restaurants recomanats a Barcelona, Girona, Tarragona i Lleida a La Gourmeteria d'El Nacional.
Més
Divendres, 24 de gener de 2025 - 05:30
Costa trobar el restaurant, però quan el localitzes repeteixes ni que et quedin poques hores per a tornar
Dimarts, 21 de gener de 2025 - 05:30
Un local amagat dels turistes que és magistral amb la seva cuina catalana
Dilluns, 20 de gener de 2025 - 05:30
Producte i estil a un local mític de la ciutat
Diumenge, 19 de gener de 2025 - 05:30
Un temple dels bons esmorzars i dinars per fer país
Divendres, 17 de gener de 2025 - 05:30
Un espai de gastronomia i cultura gallega al centre de Barcelona
Dijous, 16 de gener de 2025 - 05:30
Un local mític que ja no és el que era
Dilluns, 13 de gener de 2025 - 05:30
Una hamburgueseria gurmet amb producte artesanal
Diumenge, 12 de gener de 2025 - 05:30
Saber fer, producte i tradició en aquest bar familiar davant de la platja
Divendres, 10 de gener de 2025 - 05:30
Un servei alegre i plats que no poden faltar mai a les cases de menjars del país
Diumenge, 5 de gener de 2025 - 05:30
Forma part de l’imaginari de moltes generacions que s’han entaulat al voltant de carns i peixos a la brasa
Divendres, 3 de gener de 2025 - 05:30
El secret més ben guardat de tota la ciutat és en aquesta cantonada del barri de pescadors
Dijous, 2 de gener de 2025 - 05:30
Un racó tranquil on es menja de primera
Dilluns, 30 de desembre de 2024 - 05:30
Un local de pintxos i plats espectaculars
Dimecres, 25 de desembre de 2024 - 05:30
La botiga de queviures centenària que es convertí per oferir menjar i beure excel·lent
Dilluns, 23 de desembre de 2024 - 05:30
La creativitat de Yordi Martínez es trasllada en uns plats esfereïdors
Divendres, 20 de desembre de 2024 - 05:30
A l’edifici on hi va viure Francesc Cambó s’hi aixeca un bonic restaurant de cuina catalana
Dijous, 19 de desembre de 2024 - 05:30
Un paradís gastronòmic enmig de la ciutat
Dimecres, 18 de desembre de 2024 - 05:30
El millor local del Port Vell segons el programa
Dilluns, 16 de desembre de 2024 - 05:30
Pots triar com de fins, gruixuts i amples vols els fideus en aquest restaurant econòmic de l’Eixample
Diumenge, 15 de desembre de 2024 - 05:30
El restaurant de Berga amagat en una placeta on tots els plats són un festival
Diumenge, 15 de desembre de 2024 - 05:30
La cuina mestissa és aquella que juga a trobar les connexions entre les cultures gastronòmiques que inspiren un plat
Divendres, 13 de desembre de 2024 - 05:30
Un rostidor amb unes carns espectaculars i un ambient familiar molt gustós
Dijous, 12 de desembre de 2024 - 05:30
Un espai mític amb una oferta diversa
Dimarts, 10 de desembre de 2024 - 05:30
Un reguitzell de plats impressionants i les postres clàssiques italianes més delicioses de la ciutat
Dilluns, 9 de desembre de 2024 - 05:30
Un bar que és molt més que un bar
Diumenge, 8 de desembre de 2024 - 05:30
Els calamars a la romana són un dels plats imprescindibles a tastar
Divendres, 6 de desembre de 2024 - 05:30
L'artífex de tot plegat és el cuiner Miguel Muñoz
Dijous, 5 de desembre de 2024 - 05:30
Una nova oferta gastronòmica aterra a la zona amb platets i cuina catalana a dojo
Dijous, 5 de desembre de 2024 - 05:30
Un establiment familiar a la llera del riu Garona
Dimecres, 4 de desembre de 2024 - 11:33
Dilluns, 2 de desembre de 2024 - 05:30
Ofereix una experiència gastronòmica d'altura tots els caps de setmana
Diumenge, 1 de desembre de 2024 - 05:30
Una experiència que farà viatjar el comensal a través del sabor, la memòria i l'emoció
Diumenge, 1 de desembre de 2024 - 05:30
El cuiner Jordi Coromina acaba aquesta etapa a finals d’any amb ganes de començar-ne una de nova
Divendres, 29 de novembre de 2024 - 05:30
Un gran local en una zona de restauració
Dimarts, 26 de novembre de 2024 - 05:30
Caldo gallec i lacón, menges econòmiques per un migdia ràpid
Dilluns, 25 de novembre de 2024 - 05:30
Un local amb una oferta única i de molta qualitat
Diumenge, 24 de novembre de 2024 - 05:30
Un projecte nascut el 1992 que ha agafat unes dimensions gastronòmiques i geogràfiques descomunals
Divendres, 22 de novembre de 2024 - 05:30
La cuina libanesa no és només hummus i aquí ho demostren amb escreix
Dijous, 21 de novembre de 2024 - 05:30