Diuen que la vertadera felicitat es troba en els petits plaers de la vida. Sens dubte, un d'aquests petits plaers són els gelats, sobretot ara que arriba l'estiu. Imagina-t'ho: tu en una petita cala menjant un bon gelat, mentre la brisa t'acaricia i prens el sol. I, de fons, el suau brunzit de les ones del mar. Què més es pot demanar?
El gelat és un dels petits plaers més grans que hi ha, especialment a l'estiu
Ara bé, ha de ser un gelat de qualitat. És per això que a continuació et portem quatre 'Gelats de Territori' que et fondran de plaer: de xuixo de Girona, de Lemon Pie, d'avellana i xocolata i de maduixa i iogurt.
D'entrada, els 'Gelats de Territori' destaquen pel seu gust. Són sabors molt fins, plens de matisos i de contrastos que es barregen en les diferents capes que té. Una capa és un topping de gust sorprenent, l'altra és la base de gelat i la darrera és el fons cruixent. Sona bé, oi? Doncs des d'ElNacional.cat et confirmem que estan espectaculars, els hem provat. Fes un cop d'ull al vídeo que trobaràs a continuació, se't farà la boca aigua!
Et portem quatre 'Gelats de Territori' que et fondran de plaer
Però això no és tot, estan fets amb productes proximitat, com les avellanes de Reus, les llimones de l’Ebre, o les maduixes del Maresme, entre d’altres. I és que 'Gelats de Territori' volta per Catalunya per trobar els productes autèntics i típics de cada indret per convertir-los en gelats.
4 Gelats de territori per fondre's de plaer
1. Gelat de xuixo de Girona. Deliciosa combinació de pasta de xuixo amb coulis de crema i un crumble cruixent de pasta ensucrada amb un toc de canyella. Cada cullerada és una explosió de sabor que despertarà els teus sentits
2. Gelat d'avellana i xocolata. Gelat de praliné d’avellanes Denominació d’Origen de Reus, amb cruixent de granet de Xocolata Creo.
Aquesta fruita seca gaudeix de la prestigiosa Denominació d’Origen Protegida, gràcies a la seva reputació i qualitat excepcionals. Per acabar-ho de reblar, la Xocolota Creo de Tortosa eleva el gelat a un nivell sublim.
3. Gelat de Lemon Pie. Gelat de Lemon Pie amb llimones de l'Ebre, cruixent de galeta, coulis de nata i un polsim de sucre cremat.
Mimat fins a l'últim detall, aconsegueix tenir la mateixa intensitat de sabor que el famós pastís de Lemon Pie. Comprova-ho tu mateix, al·lucinaràs!
4. Gelat de maduixa i iogurt. Gelat de maduixes del Maresme amb coulis de iogurt.
El sabor dolç amb un punt àcid de les maduixes del Maresme i el sabor suau i cremós del iogurt creen una experiència gelada que et connecta amb la nostra terra.
Per a un gran estiu, cal un gran gelat! Clica aquí i descobreix tots els sabors dels Gelats de Territori!