Si t'agraden els batuts i a més et trobes immers en una dieta per a perdre pes, aquest article et serà de gran utilitat. Aquí trobaràs un llistat amb els millors batuts si vols baixar de pes. Depurar i netejar el nostre cos no ha de ser una tasca complicada, sinó tot el contrari, el més senzill del món, ja que ho podem aconseguir amb productes 100% naturals que podem consumir diàriament, com les fruites i les verdures.
🍓 Gener: moment de tornar a cuidar la nostra alimentació
3 batuts per perdre pes
Treu-te la idea del cap que per perdre pes necessites molta força de voluntat. La cosa només consisteix a saber què menjar i com menjar-ho per tal d'aconseguir l'efecte adequat al cos. Això sí, sense que aquests aliments perdin tots els nutrients que ens aporten. A continuació, et portem 3 idees de batuts infal·libles.
Batut de papaia i plàtan, el color de l'estiu
- Per començar hem de tallar les fruites a trossos no massa grans. Quan els tenim tallats, els posem al vas batedor i batem bé.
- A continuació afegim la ratlladura de llimona i tornem a batre.
- Ara passem a posar llet, dos rovells d'ou i una mica de sucre. Barregem bé i veurem si la textura és la desitjada. Si t'agradaria tenir una textura una mica més fina, afegeix una mica més de llet.
- Quan tenim el batut, només hem d'afegir el gel picat, moure una mica més i estarà a punt per servir.
Batut de pinya i api, sabor exòtic
- Per començar, tallem les pinyes a daus i rentem bé l'api.
- A continuació, espremem mitja llimona.
- Seguidament, tallem l'api per facilitar el liquat i el passem al robot de cuina.
- Incloem tots els ingredients: dos vasos d'aigua, pinya, api, suc de llimona i una cullerada de mel.
- Finalment, el batem durant uns segons, fins a aconseguir una beguda ben homogènia.
Batut de maduixa amb llet, per als amants del dolç
- Per començar, rentem bé les maduixes en aigua, les traiem les cues verdes i passem a tallar-les a trossos no molt grans. Pot ser una bona idea reservar algunes maduixes per a la presentació.
- Posem les maduixes en sucre i les deixem reposar una mitja hora més o menys a la nevera.
- Passat aquell temps, posem les maduixes a la batedora i afegim la llet. Ara només hem de batre bé per integrar tots els ingredients correctament, eliminar qualsevol mena de grumoll i aconseguir una textura cremosa.
- Com no volem que sigui massa dolç, pot ser una bona opció utilitzar l'edulcorant.
- Ara només fa falta servir. Recorda, és un batut que és molt més ric fred. Si notes que no és massa fred, només l'has de posar a la nevera. Algunes persones li posen un glaçó.