Quan el temps és limitat, però la gana estreny, un bon sandvitx pot ser la solució ideal. Ràpids de preparar, versàtils i deliciosos, els sandvitxos són l'opció perfecta per a un menjar complet i saborós. Volem ajudar-te a inspirar-te amb tres opcions de sandvitxos que destaquen per ser bons, originals i ràpids de fer.

Els sandvitxos poden fer-te més fàcil el dia a dia

Aquests tres sandvitxos no només són ràpids de preparar, sinó que també ofereixen una experiència culinària completa. Amb ingredients frescos i combinacions originals, pots gaudir de menjars deliciosos sense perdre temps a la cuina.

Sandvitx de pollastre al pesto i alvocat

El sandvitx de pollastre al pesto amb alvocat combina sabors frescos i vibrants amb ingredients saludables. Per preparar-lo, només necessites pit de pollastre rostit o cuit, alvocat madur i una salsa de pesto casolà o comprat. Unta el pesto en ambdós costats d'un pa ciabatta o integral, col·loca el pollastre en rodanxes i afegeix fines capes d'alvocat. Si el prefereixes calent, pots torrar el pa lleugerament o utilitzar una graella. El resultat és un sandvitx ple de sabor, amb el cremós alvocat, complementant la frescor del pesto i la textura suau del pollastre. Perfecte per a un dinar ràpid, però amb un toc gurmet.

hans vivek mBu44hd3ea0 unsplash
El sandvitx té moltes variants / Foto: Unsplash

Sandvitx caprese amb un gir

La clàssica amanida caprese es transforma en un sandvitx que és tan refrescant com deliciós. Utilitza pa focaccia o ciabatta i omple'l amb tomàquet fresc en rodanxes, mozzarella de búfala i alfàbrega fresca. El toc original ve en afegir una mica de vinagre balsàmic reduït o un rajolí de mel per donar-li una dolçor inesperada. A més, pots incorporar unes rodanxes de pernil serrà o prosciutto si desitges una versió més substanciosa. Aquest sandvitx és ideal per als dies calorosos, ja que combina ingredients lleugers i frescos amb un equilibri de sabors que captiven al paladar.

La clàssica amanida caprese es pot transformar en un sandvitx que és tan refrescant com deliciós

Sandvitx de roast beef amb formatge cheddar i ruca

Si busques una mica més contundent, però igual de ràpid, el sandvitx de roast beef amb cheddar i ruca és una opció guanyadora. Només necessites llesques fines de roast beef, formatge cheddar madur i ruca fresca. El secret està a agregar una salsa de mostassa i mel o una maionesa picant per donar-li un toc diferent.

the nix company 0bam1doSkPM unsplash
Sandvitx de carn i formatge / Foto: Unsplash

Col·loca-ho tot en un pa rústic o de sègol i si desitges intensificar els sabors, escalfa el sandvitx en una paella o sandvitxera. El resultat és una combinació de textures i sabors: la carn sucosa del roast beef, el formatge fos i la frescor de la ruca fan d'aquest sandvitx una veritable delícia.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!