El microones és una eina versàtil que facilita la preparació de menjars ràpids i deliciosos, especialment en l'entorn laboral. Quan tens poc temps i recursos limitats, aquest electrodomèstic es converteix en el teu millor aliat.

3 receptes ideals per preparar al microones

Ous remenats amb espinacs i formatge

La primera recepta és d'ous remenats amb espinacs i formatge, perfecta per a un esmorzar ràpid o un dinar lleuger. Els ous són una font excel·lent de proteïnes i, juntament amb els espinacs i el formatge, aporten una bona quantitat de nutrients. Per preparar-la, trenca dos ous en un recipient apte per a microones i bat-los amb una forquilla. Afegeix un grapat d'espinacs frescos i dues cullerades de formatge ratllat (pot ser cheddar o mozzarella), juntament amb sal i pebre al gust. Cuina la barreja al microones durant un minut a màxima potència, regira i torna a cuinar durant 30 segons addicionals o fins i tot que els ous estiguin cuits al teu gust. Deixa reposar un minut abans de menjar.

cocarinne EYQgTSyhXPw unsplash
Els ous són ideals per a aquest tipus de receptes / Foto: Unsplash

Pasta al pesto en tassa

Una altra opció per a un dinar més substanciós és la pasta al pesto en tassa. És ràpida, fàcil i requereix pocs ingredients. Per preparar-la, col·loca mitja tassa de pasta petita (com macarrons) en una tassa gran i cobreix-la amb aigua. Cuina al microones durant tres o quatre minuts, removent la meitat del temps. La pasta ha de quedar cuita al dente. Després, escorre l'excés d'aigua i agrega dues cullerades de pesto i una de formatge parmesà ratllat. Remou bé i, si és necessari, escalfa durant 30 segons més. Aquesta recepta és ideal per a un dinar saborós que no requereix gaire temps de preparació.

amin ramezani 5gC2YqMvV2g unsplash
Pasta al pesto / Foto: Unsplash

Brownie en tassa

Si necessites un caprici dolç, un brownie en tassa és la solució perfecta. No només és ràpid de fer, sinó que també satisfà l'antull de xocolata a l'instant. En una tassa, barreja quatre cullerades de farina, quatre de sucre, dos de cacau en pols i una mica de sal. Agrega tres cullerades de llet i una d'oli vegetal, i barreja fins a obtenir una massa homogènia. Cuina al microones durant un minut a màxima potència. Si encara no està a punt, escalfa'l 10 segons més, però ves amb compte de no sobrecoure'l. Deixa refredar una mica abans de gaudir d'aquesta delícia.

Aquestes receptes són perfectes per preparar al microones de l'oficina, ja que són ràpides, fàcils i requereixen ingredients mínims. A més, et permeten variar entre un esmorzar nutritiu, un dinar lleuger i unes postres delicioses, tot en poc temps i sense complicacions.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!