Barcelona és plena de bons restaurants. Llocs esplèndids amb cuines de tota mena i que es mouen en rangs de preus molt diferents. I és que com a bons catalans, la butxaca és important i de vegades no ens podem permetre segons quins establiments. Durant aquesta setmana, però, tens l'oportunitat de gaudir d'alguns dels millors locals de la ciutat amb ofertes exclusives durant la Barcelona Black Week. Gastronomia a l'abast de tothom amb més de 300 restaurants que participen de la iniciativa.

Barcelona Black Week

La Barcelona Black Week, seguint amb la lògica de jornades com el Black Friday, pretén acostar la gastronomia de Barcelona al públic a través d'ofertes exclusives durant tota la setmana. Més de 300 restaurants, hotels i locals d'oci de la ciutat oferiran promocions exclusives durant tota la setmana. Des de copes de benvinguda fins a 2x1 en menús degustació, aquestes són algunes de les ofertes que no et pots perdre:

Algrano: Tiramisú de regal si hi vas a dinar o a sopar.

Assalto: Gaudeix d'un menú gastronòmic de 10 plats per 42 €.

Casa Masala: 2x1 en el menú degustació. Si normalment costa 65 €, ara el pots gaudir per 32,5 €.

Baló: 3 menús tancats, el de migdia (de dimarts a divendres) amb un preu de 28 € i dues degustacions, un de més curt.

Reversible: Còctel de benvinguda.

Mamut Beach Club: Menú Chuletón, amb dos entrants,  chuletón amb guarnició, postres i sangria per a dues persones per un preu de 40 €.

Mon Viet: Pho & Roll, Rolls NEM frescos (a escollir entre llagostins, algues o mixt), PHO (a escollir entre carpaccio, pollastre o tofu) per 16 €.

Cent onze: Menú especial per 35 €.

Alquímia: Per cada consumició emporta't un xarrup de ratafia Alquímia de cortesia.

Rumbla: Postres de regal si hi vas a dinar o a sopar. Per accedir a l'oferta, assegura't d'indicar a "Peticions especials" la frase: FOODIE BLACK WEEK en fer la reserva.

Keanu Izakaya Bar: Menú degustació de sushi: Roll Hamachi (3 uds), Roll Keanu Salmon (3uds), Niguiri Salmon (1ud), Niguiri Salmon Aburi (1ud), Niguiri Anguila (1ud), Niguiri Caballa (1ud), Niguiri Hamachi (1ud) per 120 €.

Doppietta: 2 aperitius (Spritz, Negroni, Anericà) amb taula de formatges, embotits, bruschetta & arancini per 16 €.

Mae: Menú especial per 55 €.

Erre & Urrechu: Menú especial, cada dia menys el dissabte 12 per 68 €.

Croma by Flash: 2 mini burger Flash, 2 croquetes a escollir i 2 begudes per 20 €.

Casa Rafuel: Pintxo de truita trufada i flauta de pernil dolç/gall dindi/formatge o fuet a escollir per 10 €.

La terrassa del Claris: Aperitiu, gaspatxo de préssec i estragó, moll i navalles, presa ibèrica amb matisos mediterranis, pastís de formatge, nespres i revetlla amb copa de cava i aigua per 60 €.

Aquestes ofertes i moltes més només disponibles fins a finals de setmana. No badis i aprofita l'oportunitat! 

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!