Les magdalenes casolanes són una delícia fàcil de preparar de la qual sovint es gaudeix a l'esmorzar, el berenar o com a postres. Són versàtils, delicioses i es poden personalitzar amb una varietat d'ingredients per adaptar-se als gustos individuals. Aquí et presento cinc receptes de magdalenes casolanes populars i ràpides que segurament t'encantaran.
5 receptes de magdalenes casolanes
1. Magdalenes de vainilla
Ingredients:
- 2 tasses de farina per a tot ús
- 1 ½ culleradetes de pols d'enfornar
- ½ culleradeta de sal
- 2 ous
- 1 tassa de sucre
- ½ tassa de mantega fosa
- 1 culleradeta d'extracte de vainilla
- ½ tassa de llet
Instruccions:
- Preescalfa el forn a 180 °C i prepara un motlle per a muffins amb embolcalls de paper.
- En un bol gran, barreja la farina, la pols d'enfornar i la sal.
- En un altre bol, bat els ous i el sucre fins que siguin cremosos. Agrega la mantega fosa i l'extracte de vainilla i barreja bé.
- Agrega la mescla de farina en tres parts, alternant amb la llet, i barreja fins que estigui ben combinat.
- Aboca la massa en els motlles preparats, omplint-los fins i tot ¾ de la seva capacitat.
- Enforna al forn preescalfat durant 18-20 minuts o fins i tot que les magdalenes estiguin daurades i un escuradents inserit en el centre surti net.
Les magdalenes casolanes són una delícia fàcil de preparar de la qual sovint es gaudeix en l'esmorzar, el berenar o com a postres
2. Magdalenes de xocolata
Ingredients:
- 1 ¾ tasses de farina per a tot ús
- ½ tassa de cacau en pols
- 1 culleradeta de pols d'enfornar
- ½ culleradeta de bicarbonat de sodi
- ½ culleradeta de sal
- 2 ous
- 1 tassa de sucre
- ½ tassa d'oli vegetal
- 1 tassa de llet
- 1 culleradeta d'extracte de vainilla
Instruccions:
- Preescalfa el forn a 180 °C i prepara un motlle per a muffins amb embolcalls de paper.
- En un bol gran, tamisa la farina, el cacau en pols, la pols d'enfornar, el bicarbonat de sodi i la sal.
- En un altre bol, bat els ous i el sucre fins que siguin cremosos. Agrega l'oli vegetal, la llet i l'extracte de vainilla i barreja bé.
- Agrega la mescla de farina en tres parts i barreja després de cada addició, fins que estigui ben combinat.
- Aboca la massa en els motlles preparats, omplint-los fins i tot ¾ de la seva capacitat.
- Enforna al forn preescalfat durant 18-20 minuts o fins i tot que les magdalenes estiguin esponjoses i un escuradents inserit en el centre surti net.
3. Magdalenes de llimona
Ingredients:
- 2 tasses de farina per a tot ús
- 1 culleradeta de pols d'enfornar
- ½ culleradeta de bicarbonat de sodi
- ½ culleradeta de sal
- 1 tassa de sucre
- 2 ous
- ½ tassa d'oli vegetal
- ½ tassa de iogurt grec
- 2 cullerades de suc de llimona
- 2 culleradetes de ratlladura de llimona
Instruccions:
- Preescalfa el forn a 180 °C i prepara un motlle per a muffins amb embolcalls de paper.
- En un bol gran, barreja la farina, la pols d'enfornar, el bicarbonat de sodi i la sal.
- En un altre bol, bat el sucre i els ous fins que siguin cremosos. Agrega l'oli vegetal, el iogurt grec, el suc de llimona i la ratlladura de llimona i barreja bé.
- Agrega la mescla de farina en tres parts i barreja després de cada addició, fins que estigui ben combinat.
- Aboca la massa en els embolcalls preparats, omplint-los fins i tot ¾ de la seva capacitat.
- Enforna al forn preescalfat durant 18-20 minuts o fins i tot que les magdalenes estiguin daurades i un escuradents inserit en el centre surti net.
4. Magdalenes de poma i canyella
Ingredients:
- 1 ½ tasses de farina per a tot ús
- 1 culleradeta de pols d'enfornar
- ½ culleradeta de bicarbonat de sodi
- ½ culleradeta de sal
- ½ tassa de sucre
- ¼ tassa de mantega fosa
- 2 ous
- ½ tassa de puré de poma
- ½ tassa de llet
- 1 culleradeta de canyella molta
Instruccions:
- Preescalfa el forn a 180 °C i prepara un motlle per a muffins amb embolcalls de paper.
- En un bol gran, barreja la farina, la pols d'enfornar, el bicarbonat de sodi, la sal i la canyella.
- En un altre bol, bat el sucre, la mantega fosa i els ous fins que siguin cremosos. Agrega el puré de poma i la llet i barreja bé.
- Agrega la mescla de farina en tres parts i barreja després de cada addició, fins que estigui ben combinat.
- Aboca la massa en els embolcalls preparats, omplint-los fins i tot ¾ de la seva capacitat.
- Enforna al forn preescalfat durant 18-20 minuts o fins i tot que les magdalenes estiguin daurades i un escuradents inserit en el centre surti net.
5. Magdalenes de Pastanaga
Ingredients:
- 1 ½ tasses de farina per a tot ús
- 1 culleradeta de pols d'enfornar
- ½ culleradeta de bicarbonat de sodi
- ½ culleradeta de sal
- ½ tassa de sucre
- ¼ tassa d'oli vegetal
- 2 ous
- ½ tassa de puré de pastanaga
- ½ tassa de nous picades (opcional)
- ½ tassa de panses (opcional)
Instruccions:
- Preescalfa el forn a 180 °C i prepara un motlle per a muffins amb embolcalls de paper.
- En un bol gran, barreja la farina, la pols d'enfornar, el bicarbonat de sodi i la sal.
- En un altre bol, bat el sucre, l'oli vegetal i els ous fins que siguin cremosos. Agrega el puré de pastanaga i barreja bé.
- Agrega la mescla de farina en tres parts i barreja després de cada addició, fins que estigui ben combinat. Si ho desitges, agrega les nous picades i les panses i barreja suaument.
- Aboca la massa en els embolcalls preparats, omplint-los fins i tot ¾ de la seva capacitat.
- Enforna al forn preescalfat durant 18-20 minuts o fins i tot que les magdalenes estiguin daurades i un escuradents inserit en el centre surti net.
Aquestes receptes de magdalenes casolanes són ràpides i delicioses, perfectes per gaudir en qualsevol moment del dia. Experimenta amb diferents sabors i gaudeix d'aquestes delícies enfornades a casa.