Fundador va celebrar el 150 aniversari del naixement del primer brandi de l'Estat amb un sopar fusió elaborat per Romain Fornell al seu restaurant Azul Rooftop Barceloneta. Es tracta d'un espai gastronòmic privilegiat amb la Mediterrània com a teló de fons. Un esdeveniment diferenciador amb què el Fundador i el prestigiós xef francès van fer un pas més en la seva aliança iniciada ja fa dos anys.
Una cita històrica
Fornell ha creat un menú únic de plats singulars maridats amb brandis de la col·lecció Prestige Fundador Supremo 12 Pedro Ximenez, 15 Amontillado. I amb vins d'Harveys, a les botes de roure americà del qual (Sherry Casks) envelleixen els Suprem. Els assistents també van assaborir l'exclusiva edició limitada de brandi Fundador creada per al 150 aniversari. Líquid que conté unes gotes de la bota fundacional, el qual es conserva als cellers Fundador de Jerez. Una joia de la qual només s'han embotellat 250 unitats numerades i certificades pel Master Blender. Una experiència sensorial única de degustar segle i mig d'història
Aquest brandi edició especial 150 anys és per a Ángel Piña, global Chief Commercial & Màrqueting Officer de Emperador Distillers, un esclat de sabor la riquesa del qual explota en boca, quan afloren la fusta ben integrada, la fruita seca, la xocolata, la vainilla i la simfonia de matisos que es generen durant la criança dels brandis a les més exquisides botes de Jerez. "És l'excel·lència del temps embotellada, un símbol sublim del nostre brandi Fundador que neix per recordar al món l'afecte, el treball i la passió que batega al celler des d'aquell ja mític el 1874. És alhora un producte innovador, una reinterpretació que confirma que el brandi té un futur prometedor" va explicar Pinya als assistents al sopar.
Barcelona, ciutat amfitriona
Fornell, per la seva part, va agrair a Fundador l'oportunitat de celebrar junts una efemèride tan especial: "És un honor poder explicar la llarga història de Fundador a través dels meus plats, mostrant l'evolució dels brandis, la seva versatilitat i el magnetisme d'un destil·lat que inspira maridatges diferents i originals. Una aposta segura que sempre sedueix als comensals més exigents".
Fundador treballa des de fa anys en col·laboració amb els millors xefs nacionals, empresaris d'hostaleria i persones relacionades amb el sector, dissenyant esdeveniments únics, tastos singulars i maridatges exclusius amb brandis. Estratègia clara i continuada que pretén impulsar el consum del brandi a través de l'alta gastronomia.