Del 9 al 19 de març, torna Passeig de Gourmets, i ho fa amb Carme Ruscalleda com a ambaixadora de l'edició, segons han informat els seus responsables, Associació del Passeig de Gràcia, en un comunicat.
Carme Ruscalleda ha incidit que el Passeig de Gràcia "està sempre en la llista de les visites indispensables de Barcelona per la seva arquitectura, la moda, l'encant de l'entorn i ara per la gastronomia". Per la seva part, el president de l'entitat, Luis Sans, ha destacat que aquesta edició compta amb un "aire especial", i que els entrepans d'autor tindran un protagonisme especial. Per a l'organització, la de 2023 és una "proposta més informal on es prioritza el producte, però també la realitat de la vida", afegeixen, pensant en aquells que tenen poc temps però molta gana.
Carme Ruscalleda ha incidit que el Passeig de Gràcia està sempre en la llista de les visites indispensables de Barcelona
Fins a 12 restaurants configuraran la Ruta de Platets a 10 euros per ració amb beguda inclosa, a més dels Menús Gurmet amb 10 restaurants per mostrar "receptes de temporada i estils culinaris molt diferents", aquests últims amb reserva prèvia a un preu al voltant dels 65 euros.
Una altra novetat d'aquesta edició seran els sopars temàtics, "cites que només tenen lloc una nit en concret", com per exemple un sopar inspirat en la música dels 80 en el Sintonia; un viatge entre la carn de filet i la tòfona al restaurant Solomillo; o Els dînners de Gala del Moments.
21 restaurants participessin de l'eix comercial, amb un total set estrelles Michelin
En resum, 21 restaurants participessin de l'eix comercial, amb un total set estrelles Michelin: una a Aleia (Hotel Casa Fuster), dos a Moments (Mandarin Oriental, Barcelona), una a Oria (Monument Hotel) i tres a Lasarte (Monument Hotel).