Si ets amant del cheesecake, però no vols passar hores a la cuina, aquesta recepta és perfecta per a tu. Gràcies al compte d'Instagram @locuraalgusto, ara pots gaudir d'un deliciós cheesecake en terrina preparat al microones en només cinc minuts. Amb molt pocs ingredients i utilitzant el mateix envàs del formatge crema, aquesta recepta és fàcil, ràpida i sense complicacions, ideal per a aquells moments en què vols un dolç sense esforç. A més, no necessites motlles ni forn, i el resultat són unes postres suaus, cremoses i delicioses. Només has de barrejar els ingredients a la mateixa terrina del formatge crema, escalfar-lo al microones i, en qüestió de minuts, tindràs un cheesecake llest per gaudir-se.
Cheesecake en terrina i al microones
Per preparar aquest cheesecake exprés, només necessites quatre ingredients que segurament ja tens a casa:
- Una terrina de formatge crema, que serà la base de la recepta i també el recipient de cocció.
- Dos rovells d'ou, que aporten estructura i cremositat.
- Una cullerada de farina de blat de moro, per aconseguir la textura perfecta.
- Edulcorant al gust, adaptant-lo a les teves preferències.

El gran avantatge d'aquesta recepta és que es prepara directament a la terrina del formatge crema, sense necessitat d'embrutar més estris. Per començar, es deixen els rovells d'ou dins de l'envàs juntament amb la farina de blat de moro i l'edulcorant. Després, amb ajuda d'una cullera o una forquilla, es barregen bé els ingredients, assegurant-se que quedin totalment integrats. Una vegada obtinguda una barreja homogènia, es porta al microones entre tres i cinc minuts, depenent de la potència i del quallat que es desitgi el cheesecake. Si prefereixes una textura més cremosa, seran suficients tres minuts, mentre que si el vols més compacte, pots deixar-lo fins a cinc minuts. És recomanable vigilar el procés per evitar que la barreja s'assequi massa.
Després de la cocció, és important deixar reposar la terrina fins que el cheesecake es refredi completament. Aquest pas és clau perquè pugui desemmotllar-se fàcilment sense que es trenqui. Una vegada fred, pots gaudir-ne directament al seu envàs o treure'l amb compte per servir-lo en un plat.
El gran avantatge d'aquesta recepta és que es prepara directament a la terrina del formatge crema
Si vols donar-li un toc extra, pots afegir fruites fresques, una mica de mel o fins i tot una salsa de xocolata per fer l'experiència encara més deliciosa. Amb aquesta recepta, preparar un cheesecake casolà mai havia estat tan fàcil. Sense necessitat de forn ni motlles complicats, en tot just cinc minuts pots gaudir d'unes postres cremoses i delicioses, perfectes per a qualsevol moment del dia.