Tant Nesquik com ColaCao són dos cacaus en pols ben coneguts que sempre han estat en guerra. Els nens sempre es decanten per un o per un altre (tot un clàssic en la vida). En el seu naixement, i durant molts anys, només existien cacaus que tenien sucre incorporat. L'evolució que ha anat tenint l'existència ha arribat a la creació de cacaus que no tenen sucre. Aquest aspecte és qüestió de gustos.
Nesquik té un color una mica més dens que el de Colacao
Ingredients:
Quan veus a simple vista els dos cacaus en pols, t'adones que Nesquik té un color una mica més dens que el de ColaCao. Els ingredients que componen cada cacau doten d'un to major o menor.
- El Nesquik posseeix entre els seus ingredients: sucre, cacau sempre desgreixat, sals minerals (pirofosfat fèrric, carbonat de magnesi), vitamines (Niacina, àcid pantotènic, àcid fòlic, D, C i B1), oli de gira-sol, canyella, aroma i emulgent.
- Els ingredients de ColaCao són: sucre, cacau desgreixat en pols, fibres, crema de cereal kolamaletejat, sals minerals (fòsfor i calci), sal i aromes.
![Cacau Cacau](/uploads/s1/43/35/86/46/cacao_15_630x420.jpeg)
Diferents orígens:
Nesquik té el seu origen als Estats Units i ColaCao és espanyol. Evidentment, un producte de la terra té sempre més tirada que el de fora i això possiblement és el que li ha passat a ColaCao a Espanya.
Nesquik té un gran avantatge contra ColaCao. I és que el cacau en pols de ColaCao no se sol dissoldre de forma ràpida en la llet i cal donar-li bastant temps amb la cullera (de vegades no arriben a treure's els grumolls). Nesquik és el contrari. Quan cau en la llet es dissol automàticament (és una pols molt més fina i menys densa). Quan vols tenir una llet amb chocolata necessites que aquesta estigui fosca i amb Nesquik gastaràs menys producte.
Són saludables?
El ColaCao i el Nesquik no és saludable el seu ús diari, ja que la majoria de la seva composició es basa únicament en sucre. El ColaCao té 70 grams de sucre per cada 100 grams de producte, mentre que el Nesquik té 75 grams. La quantitat de cacau que tenen aquests productes és molt petita, encara que els consumidors pensem que prenem "llet amb xocolata".
Una alternativa més saludable per aportar un sabor de xocolata a la llet és el cacau en pols pur, que no té sucre. En el cas en el qual aquest sabor tan fort de xocolata no fos del teu gust, també existeix cacau en pols al 75% per cent, que posseeix sucre, la qual cosa li traurà l'amargor del cacau pur.
![Cacau 2 Cacau 2](/uploads/s1/43/35/86/88/cacao-2_15_630x420.jpeg)
Marca: qüestió d'imatge:
Nesquik té com a imatge un conill anomenat Quick, o Quicky, que en els seus inicis apareixia a molts anuncis i campanyes publicitàries. El ColaCao no té cap imatge tan reconeguda com la de Nesquik, però el nom i la tipografia de les lletres recorda a la de Coca-Cola.
Tant Nesquik com ColaCao es dirigeixen a un públic infantil, de nens i nenes, encara que també els adults són fanàtics d'aquestes dues pols que "chocolategen" la llet. De tant en tant, en el maxi pack d'ambdós productes, inclouen alguna joguina o regal per als nens, i així cridar més la seva atenció.