Si et ve de gust un dolç clàssic, però no vols complicar-te la vida ni embrutar mitja cuina, hi ha una manera de donar-te el gust sense renunciar a la comoditat: les torrades de Santa Teresa al microones. Sí, has llegit bé. En tan sols 3 minuts pots tenir llestes unes torrades de Santa Teresa sucoses, aromàtiques i totalment irresistibles, perfectes per calmar un antull d'últim minut o sorprendre amb unes postres exprés. Aquesta recepta viral que arrasa a TikTok, de la mà del compte @micro_recetas, ha conquerit a milers per la seva senzillesa, rapidesa i resultat espectacular. I el millor: amb ingredients que probablement ja tens per casa.
Torrades de Santa Teresa al microones
La màgia d'aquesta versió exprés comença amb una barreja de llet, sucre, canyella i pell de llimona, que s'infusiona breument al microones per omplir la cuina d'aquesta aroma tan típica de Setmana Santa. Només necessites 250 ml de llet, dues cullerades omplertes de sucre, una culleradeta de canyella en pols i unes tires de pell de llimona (ull, només la part groga, sense l'amarga part blanca). S'escalfa aquesta barreja durant un minut a 850 W, sense que arribi a bullir, i després es deixa temperar per afegir un ou batut.

El següent pas és el més sucós: es mullen quatre llesques de pa (millor si és del dia anterior, que aguanta millor) a la barreja resultant i es deixen reposar uns minuts perquè absorbeixin bé el líquid. Aquest punt és clau per aconseguir aquesta textura melosa per dins sense que es desfacin.
Aquestes torrades exprés són la prova que no fa falta passar hores entre fogons per recrear receptes tradicionals
Una vegada amarades, es col·loquen sobre un plat lleugerament greixat amb oli i es cuinen durant 2 minuts al microones a 850 W. El resultat: unes torrades llestes per menjar, sense necessitat de fregir ni encendre el forn. Per al toc final, n'hi ha prou amb empolvorar una mica més de sucre i canyella per sobre, i gaudir.
@micro_recetas ����TORRIJAS en 3 minuts al microones! Prova-les i compta'm! INGREDIENTS: 250 ml de llet 2 cullerades omplertes de sucre 1 culleradeta de canyella en pols 4 llesques de pa (si és del dia anterior millor) 1 llimona PASSOS: Talla les llesques de pa, pots fer-les del gruix que més t'agradi. Posa en un recipient la llet, el sucre, la canyella en pols i 2 o 3 pells de llimona (talla-les sense portar-te la part blanca de la llimona, només la part groga). Remou la barreja i porta'l al microones 1 minut a 850W sense que arribi a bullir. Retira les pells de llimona i deixa'l temperar uns minuts. Afegeix l'ou i bat bé fins que es quedi tot integrat. Mulla les llesques de pa per ambdós costats i deixa-les durant uns 3-5 minuts fins que s'impregnin bé. Unta un plat amb una mica d'oli, col·loca les llesques i porta'l al microones 2 minuts a 850W de potència. Una mica de sucre i canyella per sobre per sobre i llest! ���� ���� Si t'ha agradat dona'l like, comenta i guarda el post per consultar més tard. Gràcies! ���� #microrecetas #hack #cooking #recetasfaciles #recetasmicroondas #recetasfacilesyrapidas #recetas #recetassaludables #cocina #cocinacasera #homemade # #homemadefood #food #foodporn #microwave #microwavefood #torrijas #postres
♬ so original - Micro Receptes ⏲
Aquestes torrades de Santa Teresa exprés són la prova que no fa falta passar hores entre fogons per recrear receptes tradicionals. Són ideals per als qui tenen poc temps, per als qui busquen opcions més lleugeres o simplement per als qui adoren les torrades de Santa Teresa, però no volen complicar-se. I el millor de tot és que pots personalitzar-les: amb pa integral, sense sucre, amb beguda vegetal... L'important és no quedar-te amb l'antull. Perquè quan una recepta així es creua al teu camí, el microones es converteix en el teu millor aliat reboster.