Qui pot resistir-se a un bon tros de xocolata? Ja sigui pura, amb llet, acompanyada de fruita seca i fins i tot els més originals amb barreges d'ingredients variats. La xocolata és sinònima de plaer, de caprici, de moixaina i de tot allò que ens fa sentir bé. De fet, entre les propietats nutricionals de la xocolata inclou diversos elements que ens ajuden a aixecar l'humor. Són la serotonina i dopamina. La primera és coneguda com l'"hormona de la felicitat" i la segona es relaciona amb el plaer. Però també amb l'addicció, motiu pel qual és tan complicat resistir-se a una unça de xocolata.
Com menjar-te una presa de xocolata i que ningú no s'assabenti
Sabies que hi ha un truc visual per "robar" una presa de xocolata i sense que ningú se n'adoni? Només cal saber aplicar les matemàtiques i la geometria a una cosa tan pràctica com partir una rajola de xocolata. Perquè després diguin que les mates no serveixen de res! Amb els talls adequats i una reorganització estudiada, podràs sadollar el teu antull de xocolata sense haver de donar explicacions. Vols intentar-ho? Segueix aquests passos.
El primer pas és preparar la tauleta. Col·loca la rajola de xocolata davant teu, amb les línies de les preses ben visibles. I aconsegueix un bon ganivet per no complicar-te. El primer tall en la tercera presa des de l'esquerra. Des de la part inferior, talla en diagonal cap a la cantonada inferior dreta i separa aquesta part. Després, un segon tall. En la part més petita, la que era a dalt de la rajola, separa les tres preses del lateral. Reorganitza. Desplaça la part que et queda, després de retirar tres preses, fins que la vora coincideixi amb la part esquerra de la rajola. És a dir, el buit et quedarà en la part superior dreta.
Robar una presa de xocolata i que ningú no s'assabenti: només cal saber aplicar les matemàtiques i la geometria a una cosa tan pràctica com partir una rajola de xocolata. Un pas a pas molt fàcil!
Allà, ja ve el gran robatori. De les tres preses que et queden soltes, en pots retirar una i menjar-te-la ja, per deixar-se salivar. Eliminar pistes. T'hauràs adonat que queda que en el buit encaixen a la perfecció les dues unces. Col·loca-les amb compte i la rajola llueix completa, encara que falti una presa! Aquest truc funciona com un joc visual, perfecte per gaudir de la xocolata sense que ningú noti el desfalc.