Si busques unes postres sorprenents, divertides i plenes de sabor, una sopa de fruites amb Peta Zetas és l'opció perfecta. La combinació de fruites fresques amb l'efervescència dels caramels explosius crea una experiència única per al paladar. Aquestes postres no només són delicioses, sinó també visualment atractives i fàcils de preparar. La seva frescor i la textura cruixent dels caramels fan que sigui ideal per sorprendre els més petits i els adults en qualsevol ocasió especial.

Unes postres que exploten a la boca

Ingredients:

  • 200 ml de suc de taronja natural
  • 100 ml de suc de mango
  • 100 ml de suc de pinya
  • 1 cullerada de mel o sucre (opcional)
  • 1 kiwi
  • 6 maduixes
  • 1 préssec
  • 1 grapat de nabius
  • 1 grapat de gerds
  • 1 sobre de Peta Zetas
  • Fulls de menta per decorar
Fruites amb peta zetes / Foto: Unsplash

Preparació:

Per preparar la base líquida, barreja en un bol gran el suc de taronja, mango i pinya. Si prefereixes un toc més dolç, afegeix una cullerada de mel o sucre i remou bé fins que es dissolgui per complet. És important que els sucs siguin naturals i frescos per aconseguir un sabor més intens i autèntic.

Renta totes les fruites sota aigua freda per eliminar impureses. Pela el kiwi i el préssec i talla'ls a petits cubs. Trosseja les maduixes a quarts i deixa els nabius i gerds sencers per aportar diferents textures. Barreja les fruites amb la base de sucs i deixa reposar a la nevera durant almenys 30 minuts perquè els sabors es fusionin.

És fonamental servir immediatament després d'afegir els Peta Zetas

Al moment de servir, reparteix la sopa de fruites en bols individuals i empolvora generosament Peta Zetas per sobre. Aquest pas s'ha de fer just abans de menjar, ja que els caramels explosius comencen a reaccionar amb la humitat ràpidament. Decora amb uns fulls de menta per aportar frescor i un toc aromàtic.

Una recepta plena de vitamines / Foto: Unsplash

Consells per a unes postres encara més espectaculars

Si busques una versió més cremosa i sofisticada, pots afegir una bola de gelat de vainilla o iogurt grec en el centre del bol abans d'empolvorar els Peta Zetas. També pots provar amb diferents combinacions de fruites i sucs segons la temporada i les teves preferències. Per donar-li un toc més gurmet, pots ratllar una mica de xocolata blanca o afegir unes gotes de licor de taronja a la barreja de sucs.

És fonamental servir immediatament després d'afegir els Peta Zetas per gaudir al màxim del seu efecte cruixent i explosiu. Amb aquesta recepta, no només conqueriràs el paladar dels teus convidats, sinó que els oferiràs una experiència sensorial única i inoblidable.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!