El celler U MES U inicia un cicle d’afterworks per maridar cultura, vi i espais singulars de Barcelona. El primer es farà aquest dimecres 10 de juliol a la terrassa de Casa Les Punxes, amb el concert de Mireia Vilaseca i la música de DJ Kiki i amb dos vins guardonats amb una medalla d’Or als Premis Vinari Joves 2024, Anais Muscat i Anais Rosat, que es completaran amb Anais Negre i Anais Xarel·lo. El cicle vol convertir-se en un punt de trobada exclusiu i singular que serveixi de desconnexió després d’un dia de feina i que alhora permeti descobrir propostes culturals.

La primera cita a Barcelona

Per encetar aquest cicle, a més dels vins ecològics d’U MES U, la protagonista serà la cantautora Mireia Vilaseca, nascuda a Alella, terra de vins, i que des del 2022, amb la publicació del seu primer disc, 'Des de dins', va irrompre amb força en l’escena musical catalana. El concert del 10 de juliol a l'Afterwork que suma, títol de la iniciativa, servirà per presentar el seu nou EP, 'Una mica més'. El maridatge es farà amb els vins ecològics Anais, una col·lecció que va néixer per fer un homenatge a totes les dones inconformistes i lluitadores que busquen experimentar i descobrir nous indrets. Les etiquetes són obra de la il·lustradora Nirvana Jiménez que s’ha inspirat en la història d’Amelia Earhart, la primera dona pilot que va travessar l’Atlàntic amb la seva avioneta.

Aquest tres elements —l’espai, la música i el vi— són els que el celler U MES U vol sumar com a reflex de la versatilitat dels seus vins. És una aposta de la nova generació que s’ha posat al capdavant del celler, en mans dels germans Maria i Oriol Piñol

La Casa Les Punxes és un edifici modernista projectat per Josep Puig i Cadafalch l’any 1903 i catalogat com a Bé Cultural d’Interès Nacional. El seu terrat és un espai privat a tocar de les punxes que caracteritzen l’edifici i ofereix vistes espectaculars sobre la ciutat. Aquests tres elements —l’espai, la música i el vi— són els que el celler U MES U vol sumar com a reflex de la versatilitat dels seus vins. És una aposta de la nova generació que s’ha posat al capdavant del celler, en mans dels germans Maria i Oriol Piñol. De fet, Maria Piñol assistirà a l'esdeveniment per explicar els seus vins. Per arrodonir la tarda, també es podran degustar patates fregides, fruits secs i formatges de Les Garrigues i olives. L'acte tindrà lloc entre les 18:30 h i les 21:00 h i l'accés serà gratuït. No obstant això, abans d'assistir-hi cal reservar l'entrada a través d'aquest enllaç.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!