Si t'agrada el formatge i vols descobrir el talent dels millors xefs de la ciutat, treu l'agenda perquè això t'interessa. Fins al 20 de març, una desena de restaurants de Barcelona participen en un dels concursos gastronòmics més divertits de tots. Un certamen que posa a prova la creativitat dels xefs amb un producte únic i molt especial. Elaboracions fetes amb formatge que pots tastar en aquests locals de la ciutat.
Un producte únic
De la mà de Tête de Moine AOP arriba el Cheese Chef's Challenge, un concurs que té l'objectiu de trobar el millor plat elaborat amb aquest formatge únic. S'hi presenten 10 reconeguts restaurants de Barcelona: Casa Amàlia, Casa Xica, Contracorrent, Cruix, Fonda Pepa, Insolent, Mantis, My Fucking Restaurant, Palo Verde i Windsor. Per escollir el guanyador, hi haurà un jurat format per 8 professionals, entre periodistes, xefs, sommeliers i experts en formatge. A més del reconeixement, qui guanyi el Cheese Chef's Challenge tindrà l'oportunitat de viatjar a Suïssa per viure els Cheese Awards, un dels certàmens agroalimentaris més prestigiosos del panorama gastronòmic internacional.
El públic podrà tastar els diferents plats fins al pròxim dijous 20 de març
La creativitat, la il·lusió i el coneixement dels participants es mostra en l'alt nivell de les propostes que han preparat. Propostes que estaran disponibles com a suggeriment, fora de carta o inclosos en menús degustació dels restaurants que participen en el concurs. El públic podrà tastar els diferents plats fins al pròxim dijous 20 de març. En aquest concurs el públic no vota, però sí que gaudeix. Els preus dels plats van des dels 9,90 € fins als 23,70 €.

Finalistes i guanyador
El dia 20 de març, el jurat anunciarà a través de les xarxes socials de Formatges de Suïssa els 6 plats finalistes dels 10 participants. La final es durà a terme una setmana més tard, el 27 de març, coincidint amb el dia mundial del formatge. El públic podrà accedir a la final, que es farà en format de sopar experiencial. Una gala en què es podrà gaudir d'un menú degustació compost per les 6 creacions que hagin passat a la final i l'aportació de Jon Cake a la part dolça, amb el seu mític pastís de formatge de Tête de Moine AOP. Les entrades per a la gala, que se celebrarà a Casa Amàlia Port Vell, amb unes vistes immillorables de la Barcelona nocturna, tenen un preu de 48 €. Es poden comprar a través d'aquest enllaç i inclouen el menú degustació de 6 plats, postres i beguda.