La crep d'espinacs amb dos ingredients és una recepta increïblement simple i deliciosa que ha guanyat popularitat a les xarxes socials, i no és estrany. Aquest plat fàcil de fer no només és versàtil, sinó també saludable, el que el converteix en l'opció ideal per a un sopar ràpid, lleuger i nutritiu. Amb només espinacs i ous, pots crear una base perfecta per agregar els teus ingredients favorits i gaudir d'un sopar saborós en poc temps.

La recepta viral de crep d'espinacs amb dos ingredients

Per a aquesta recepta només necessites dos ingredients que probablement ja tindràs a casa. Espinacs frescos: aproximadament una tassa. Pots utilitzar espinacs congelats si és el que tens a mà, però assegura't de descongelar-les i escórrer-les bé abans d'utilitzar-les. Ous: un o dos, depenent de la quantitat d'espinacs i com de gran que vulguis que sigui la crep.

Espinacs i ou, els protagonistes / Foto: Unsplash

Primer de tot, renta i asseca els espinacs si són fresques. Després, col·loca-les en una liquadora o processador d'aliments juntament amb l'ou. Pots ajustar la quantitat d'ou segons la consistència que prefereixis: més ou farà que la crep sigui més semblant a una truita, mentre que menys ou permetrà que predomini el sabor dels espinacs. Posteriorment, liqua la barreja fins i tot que quedi suau i sense grumolls. Si prefereixes una textura més gruixuda, pots prémer en lloc de liquar, deixant trossos d'espinac a la barreja.

Aquesta recepta és molt versàtil i es presta per a diverses combinacions d'ingredients. Els ingredients són bàsics alhora que saludables!

A continuació, escalfa una paella antiadherent a foc mitjà. No necessites oli si la paella és de bona qualitat, però pots afegir una petita quantitat d'oli d'oliva o mantega per a un extra de sabor. Ara, aboca la barreja a la paella distribuint-la uniformement perquè cobreixi el fons. Cuina per uns minuts fins que les vores comencin a desenganxar-se i després dona la volta. Cuina l'altre costat fins que sigui daurat.

Opcions de farcit

La crep d'espinacs és molt versàtil i es presta per a diverses combinacions d'ingredients. Aquí algunes idees. Formatge i pernil: un clàssic que mai no falla. Pots utilitzar formatge mozzarella, cheddar o el que més t'agradi. Alvocat i tomàquet: si busques una mica més lleuger i fresc, aquesta opció és perfecta. Bolets i formatge feta: per a un toc més gurmet, salteja els bolets prèviament i afegeix el formatge feta just abans de servir. Tonyina i espinacs frescos: per a una opció rica en proteïnes i amb un toc extra d'espinacs.

Crep d'espinac / Foto: Unsplash

Aquesta recepta és perfecta per a quan necessites un sopar ràpid i fàcil. No només és ràpida de preparar, sinó també molt adaptable a diferents gustos i dietes. La crep d'espinacs és un exemple perfecte de com amb pocs ingredients es pot fer un plat saludable, saborós i satisfactori. Atreveix-te a provar-la i veuràs com es converteix en un favorit a la teva cuina!

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!