Josep Lluís Penadès, més conegut com 'Un Delicioso Mundo' a les xarxes socials (@undeliciosomundo), s'incorpora a l'equip de La Gourmeteria per acostar-nos els millors locals gastronòmics de l'Àrea Metropolitana i la província de Barcelona. Penadès és una eminència a les xarxes, amb milers de seguidors als quals els encanta el bon menjar i veure uns vídeos fantàstics que ara també podràs gaudir a La Gourmeteria d'Elnacional.cat. Locals singulars, secrets, amagats o d'allò més coneguts, amb un contingut proper i familiar per descobrir la millor gastronomia del territori.

Amb ell podràs descobrir indrets de Barcelona -tant de l'Àrea Metropolitana com d'altres punts de la província- que no havies vist mai.

"Viatges i cultura a través de la gastornomia", una màxima que és l'eslògan de Penadès i del seu projecte més ambiciós, 'Un Delicioso Mundo'. Amb ell podràs descobrir indrets de Barcelona -tant de l'Àrea Metropolitana com d'altres punts de la província- que no havies vist mai. T'agrada el menjar mexicà? Gaudeix dels millors tacos sense sortir de la ciutat. Ets més de carn a l'estil basc? Penadès t'acosta les millors tabernes de la província. Prefereixes el menjar tradicional, com un bon plat de caragols? A 'Un Delicioso Mundo' hi trobaràs el que busques.

No et perdis la millor gastronomia de la província i l'Àrea Metropolitana de Barcelona que 'Un Delicioso Mundo' ens acostarà a La Gourmeteria d'ElNacional.cat a partir d'aquest febrer!

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!