Dins el marc d’activitats de La Moguda Gastronòmica, organitzat per l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda, aquest darrer cap de setmana de novembre va tenir lloc la segona edició del concurs La millor Croqueta del Vallès, en una jornada lúdica amb altres activitats gastronòmiques per a tots els públics, reunint a restauradors de diferents localitats del Vallès per competir en les categories de croqueta tradicional i croqueta creativa.
La millor Croqueta del Vallès: dos locals molt top
Després d'una deliberació acurada, el restaurant Burinot Vermuteria de Palau-Solità i Plegamans es va coronar com el guanyador de la categoria de "Croqueta Tradicional" amb una croqueta de pollastre amb sabors subtils i un arrebossat perfecte. A la categoria de “Croqueta Creativa”, el guardó va ser per a l’Oasis Wake Restaurant de Santa Perpètua de Mogoda, amb una proposta innovadora amb molta tècnica i elaboració.
Categoria Croqueta Tradicional: Burinot Vermuteria de Palau-Solità i Plegamans, amb una croqueta de pollastre d’aroma subtil i arrebossat perfecte
El jurat que va ser l’encarregat de seleccionar als guanyadors estava format per l’Antonio Salguero, copropietari i xef executiu de Casa Amàlia 1950, l’Àlex Jofre xef guanyador de la primera edició del concurs i propietari de la rostisseria Cresta, en Francesc Armengol docent de l’aula restaurant gastronòmic del CETT-UB, en Genís Font, xef i professor de cuina a ESHOB, en Marc Serrano, periodista gastronòmic i la Mònica Ramírez periodista especialitzada en gastronomia amb més de 20 anys d’experiència en el sector.
Categoria Croqueta Creativa: Oasis Wake Restaurant de Santa Perpètua de Mogoda, amb una proposta innovadora que va destacar per la seva tècnica i elaboració
Els organitzadors han expressat la seva gratitud als restaurants participants, al jurat, al públic i als patrocinadors, com Olis Borges Professional, Casa Gay, Ufesa i Farines Moretó, que han fet possible aquest esdeveniment. Amb l’èxit
d’aquesta segona edició, el Concurs Professional de Croquetes de Santa Perpètua de Mogoda es consolida com una tradició anual per gaudir dels amants de la gastronomia local. 25 restauradors i persones propietàries de locals d'hostaleria del Vallès Occidental i Oriental es van presentar a la primera edició del concurs La Millor Croqueta del Vallès on un jurat professional va escollir la millor croqueta clàssica i la millor croqueta creativa. Els guanyadors de la I Edició: Cresta Rostisseria per la Millor Croqueta Clàssica; d'altra banda, Kaliu Restaurant per la Millor Croqueta Creativa.