L’Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició té uns objectius clars: per una banda, cohesionar, protegir i promoure la investigació, divulgació i promoció de la cuina i gastronomia catalanes i, per l’altre, consolidar la inequívoca i necessària relació que cal mantenir entre cuina i societat.
Per aquest motiu l’Acadèmia ha produït “La sopa d’all i el món que ve”, un documental que ens convida a reflexionar sobre el moment crític i el punt d’inflexió que viuen el sector de la gastronomia i la indústria agroalimentària del país. L’estrena està prevista pel pròxim dimecres 28 de juliol, a les 23.20 hores per Televisió de Catalunya.
Al voltant d’una taula, set comensals - gastrònoms, cuiners i productors – gaudeixen d’un àpat i una conversa distesa sobre com de rica i saludable ha estat i és la nostra gastronomia. Una taula com a símbol de valors i que fa venir ganes de seure amb amics, menjar i conversar. No us el perdeu!