No és cap enganyifa. És de debò. Aquest divendres 20 de setembre, gelats gratis a Barcelona. El clima meteorològic no és el millor acompanyant avui, en un dia plujós, però des de quan això és una excusa per rebutjar gelats gratis? Aquestes ofertes no són gaire freqüents, però sí que és cert que cada cop se'n visibilitzen més, sobretot de marques que busquen un impuls al seu negoci que acaba de començar. I aquestes estratègies de màrqueting atrapen el públic que s'acosta a tastar un producte tan fresc i atractiu com el gelat.

Gelats gratis a Barcelona 

L'establiment en qüestió que regala gelats gratis aquest 20 de setembre és la gelateria Amiko Gelato, amb un local a Barcelona ubicat a l'Eixample (Carrer del Consell de Cent, 318), en un carrer adjacent al passeig de Gràcia. Aquesta gelateria és molt més que la mateixa definició del concepte. Pots gaudir d'un gelat fantàstic, mentre gaudeixes d'una estona a través d'un món feliç i optimista, il·lusió generada gràcies als colors alegres i llampants que pinten les parets d'Amiko Gelato. Un univers paral·lel, on els colors intensos, les formes surrealistes i la calidesa humana es fusionen en una explosió de creativitat.

 

Regalen 450 gelats! El divendres 20 de setembre és el primer Amiko Day: Un con petit gratis per persona. Des de 12:30 h a 16:30 h. Fins a esgotar 450 unitats. Sabors a elecció entre disponibles a vitrina. Què has de fer? Seguir-los a Instagram. Des de l'enllaç a històries destacades registra't per obtenir la seva Loyalty Card. Presenta a la caixa el teu registre i el nom al teu Instagram. I llest! Gelat de regal. Com a extra, també podreu participar en un sorteig especial de l'Amiko Day.

Durant quatre hores d'aquest divendres es regalen a Barcelona 450 gelats d'una marca en creixement. Unitats limitades per als clients que vagin més ràpidament a buscar-los! A més a més, un sorteig entre totes les persones que els visitin

Gelateria Amiko Gelato / Foto: Amiko Gelato
La gelateria Amiko Gelato amb aquests colors vius i una arquitectura i disseny dignes de postureig / Foto: Amiko Gelato

Bancs roses i verds, taules de fusta, un espai ampli i obert. La gelateria s'ha de caracteritzar, i ho aconsegueixen, gràcies als seus gelats deliciosos. Ara bé, tenir un espai dissenyat amb aquesta pompositat i bellesa ajuda a atraure gent jove i influencers que saben que penjar a Instagram la foto amb el gelat a aquest espai és un caramel de m'agrades i interaccions amb els seguidors.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!