Els germans Torres obriran el pròxim 10 d'octubre un nou restaurant a Barcelona. Es tracta d'Eldelmar, un establiment ubicat al Balcó Gastronòmic de Barcelona, al Port Olímpic, que oferirà cuina tradicional i fora de l'esfera Michelin. Arrossos, tapes i sobretot producte marítim de primera qualitat és l'aposta que els Torres fan al que serà el seu segon restaurant a la ciutat. 

Cuina de mar

Eldelmar s'ubica al Balcó Gastronòmic de Barcelona, un nou espai del Port Olímpic que pretén revitalitzar la zona i esdevenir un pol d'atracció culinària per al públic de la ciutat. El dels germans Torres és un restaurant amb vistes a la platja, al mar i al Port Olímpic; una ubicació privilegiada que dota de molta personalitat l'espai. Amb un interiorisme dissenyat per Trench Studio, Eldelmar serà un espai mediterrani i acollidor al qual es podrà anar qualsevol dia de la setmana per dinar, sopar, fer una copa o simplement picar alguna tapa. Una versatilitat que pretén acostar la gent de Barcelona al mar en una zona força degradada els darrers anys.

Cuina de temporada, senzilla i ben feta amb producte de proximitat i una identitat pròpia

Els germans Torres, premiats amb tres estrelles Michelin al seu restaurant Cocina Hermanos Torres, volen ara canviar el concepte gastronòmic i tornar a una cuina de confort per al públic general. Una cuina de temporada, senzilla i ben feta amb producte de proximitat i una identitat pròpia. Plats fets amb el que ells mateixos anomenen el "toc Torres", un segell d'autor que agafa la tradició per donar-li una volta i convertir-la en una experiència única. En definitiva, volen oferir allò que a ells els agrada trobar-se quan mengen fora.

Render Eldelmar Pantea Group
Així és com es preveu que llueixi el restaurant Eldelmar / Foto: Pantea Group - Trench Studio

Producte local

El producte estrella d'Eldelmar és el peix, que compraran a les llotges locals i que els servirà per preparar plats en funció del que els doni el mar. Peix, però també marisc, carn, arrossos i brasa; i sobretot, "la croqueta", és a dir, tapes de tota la vida, però fetes de la millor manera possible. Eldelmar no és un lloc més on anar a picar alguna cosa, és el lloc on saps que trobaràs un producte de primera qualitat hi vagis quan hi vagis.

Amb una carta ja preparada i dissenyada per fer gaudir els comensals, a partir del 10 d'octubre es podrà tastar l'oferta d'un local que promet, amb el segell d'uns cuiners de renom internacional i en una ubicació immillorable. Plats que es podran maridar amb una amplíssima oferta de vi; més de 400 referències de vi ompliran el celler d'Eldelmar. Una oferta gastronòmica només a l'alçada de cuiners com els Torres, però que promet ser apte per a totes les butxaques.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!