L'influencer gastronòmic Rafuel, conegut a les xarxes per les receptes que elabora, fa el salt al món de la restauració i obre el seu primer restaurant a Barcelona. Casa Rafuel s'inaugura aquesta tarda al carrer Còrsega 300 amb la cuina típica del simpàtic cuiner per bandera. Cuina de mercat i producte de proximitat són l'aposta de l'influencer per donar a conèixer els seus plats al públic de la ciutat.

De la pantalla al carrer

A través del seu compte d'Instagram, Rafuel ha compartit un missatge en què anuncia l'obertura del seu restaurant a Barcelona. "Des de 2011, Rafuel ha estat la forma en què he compartit amb vosaltres les meves receptes i visites a restaurants. Molts us heu animat a gaudir de l'experiència "Sopant amb en Rafuel" i heu viscut amb mi moments increïbles, com qui es coneix de tota la vida i comparteix casa. Avui, faig amb molt d'orgull un salt ple d'il·lusió en què Casa Rafuel obre les portes per a vosaltres. Un somni fet realitat que aviat podreu gaudir amb els meus plats i les meves creacions. Avui a partir de les 17 h inaugurem , si et ve de gust una cervesa, allí estarem. C/ Còrcega, 300, entre Passeig de Gràcia i Rambla Catalunya"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chef Rafa (@rafuel55)

 

Rafuel explica que l'obertura del restaurant és "un somni fet realitat" i que a partir d'ara, tant els seus seguidors com el públic general, podrà tastar les seves receptes elaborades directament per ell.

Un referent a les xarxes

Rafuel acumula prop d'un milió de seguidors a les xarxes i és un dels influencers gastronòmics amb més tirada del panorama culinari estatal. Un avi polivalent que, a més de cuinar i fer vídeos, també ha escrit dos llibres. Després de l'èxit del seu primer llibre, 'Les meves millors receptes', el Xef Rafa va publicar un recull dels grans èxits de la seva carrera. Preparacions clàssiques i inèdites que defineixen l'essència de la cuina casolana de tota la vida. Arrossos, carns, peixos o brous són algunes de les més de 70 receptes que Rafuel presenta en aquest llibre i que de segur et trauran la por de preparar allò que sempre has menjat a casa: truita de patata, fricandó de vedella, bacallà amb samfaina o arròs a la cubana. Un llibre sobre cuina divertida, amable i casolana de la mà del creador gastronòmic més aclamat de les xarxes. Rafuel és una icona d'internet que demostra, amb la seva amabilitat i proximitat, que la cuina de qualitat no són només els restaurants sofisticats i els plats enrevessats, sinó que democratitzar la cuina és justament el que fa ell, acostar al públic una manera de cuinar senzilla i engrescadora.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!